[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

ίδιο έχουμε.... μήπως παίζει καμια "περίεργη" εφαρμογή ?

Περίμενε την 8.1.1 μήπως διορθώσει κάτι, και αν συνεχίσει , πήγαινε το γι αντικατάσταση.

ΥΓ... δε φαντάζομαι να έχεις κάνει jailbreak .

to "arketoi" είναι σχετικό... μερικές δεκάδες ανθρωποι σε σχέση με τα εκατομμύρια ipad air 2 που έχουν πωληθεί δεν είναι "αρκετοί" .

ΥΓ... δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ προιον , από ΚΑΜΙΑ εταιρεία που δεν υπάρχουν "μερικοί" με προβλήματα.
Πχ περσυ, πάλι κάποιοι είχαν παραπνοθει για "παγωματα¨στο ipad air 1 , https://discussions.apple.com/thread/5532610?tstart=0

Εννοείται ότι δεν έχω κάνει jailbreak, I'm too old for this s%t.

Θα το γύριζα αμέσως, αλλά σκέφτομαι τη φασαρία, και βλέποντας τόσα link νομίζω ότι είναι γενικό το πρόβλημα. Ίσως όχι όλα, αλλά σίγουρα αρκετά, και προφανώς έχει να κάνει με χιλιάδες παράγοντες.

Κανένα περίεργο app δεν έχω.

τέτοια "κολλήματα" παρατηρούνται κυρίως όταν έχουμε και κάποιες εξωτερικές συσκευές, ειδικά bluetooth keyboards κλπ .
Αν δεν έχεις κάτι παρόμοιο, τότε περιμένεις την 8.1.1 και αν δεν γινει κάτι, τότε επιστροφή.

Εγώ το δικό μου το έχω σκίσει αυτές τις μέρες, με 10ωρα κάθε μερα και δεν έχω δει κάτι τέτοιο (κι έχω και bt keyboards, bt wacom stylus, midi keyboards κλπ)

Μα εκεί είναι το περίεργο, ότι όσες φορές έχει συμβεί είναι κάθε άλλο παρά σε φάση σκισίματος. Δεν έχει κολλήσει ποτέ σε πολύωρο Garageband, ποτέ σε παιχνίδι, ποτέ σε ταινία.

Και τις 3-4 φορές έχει κολλήσει εκεί που περιπλανιέμαι στα εικονίδια του desktop χωρίς να κάνω τίποτα.

[ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Για να επανέλθω λίγο στα πενάκια... Έριξα λίγο ψάξιμο και το φτηνό apex είναι εξαντλημένο στο site της εταιρίας. Έχουν μόνο το επαναφορτιζόμενο που ανεβαίνει στα 60, τη στιγμή που με 65 βρίσκω στο eBay opened Box το τελευταίο Adonit touch. Ξεπερνώντας το ότι από 10 που ξεκίνησα έχω ήδη βρεθεί στα 65, πιστεύετε ότι αξίζει το ρίσκο (κανονικά καινούριο έχει 100+φόρους ...)

oxi και τοσο.... το ipad δεν εχει digitizer layer, οποτε παντα θα εχει διαφορα θεματα.
ακομα και το πανακριβο wacom stylus 2 που πηρα, δεν αξιζει τα λεφτα του.
εγω φυσικα το χρησιμοποιω για ζωγραφικη και οχι για notes.... αλλα κι εκει δεν αξιζει να δωσεις πολλα .

στο amazon κοιταξες;

δοκίμασε το , παρόμοιας φιλοσοφίας είναι.
Το μειονέκτημα αυτών είναι ότι θέλεις μπαταριες και έξτρα μύτες, γιατί χαλάνε σχετικά γρήγορα....

επίσης, αν το θες για notes μη πάρεις κάποιο με touch ,δε κάνει και θα σε ταλαιπωρήσει άδικα.

Το adonit script ειναι καλο για σημειώσεις και αυτά που είπαμε παραπάνω μετά.

Το adonit touch kai wacom ειναι ΜΟΝΟ για "καλλιτέχνες" :p (κι εκεί όμως με προβλήματα).

Last edited:

Μπορει κάποιες παρτίδες να έχουν θέμα με τον ελεγκτή μνήμης NAND που είναι φτιαγμένες από την Anobit.

Αυτό μάλλον ισχύει και για κάτι παρόμοιο σε κάποια iphone 6 plus 128GB .
Oποτε περιμένεις την αναβάθμιση 8.1.1 που βγαίνει σε λίγες μέρες , αλλιώς επιστροφή .

Η είδηση αφορα το iphone 6 plus, αλλα δεν αποκλείεται να έχει σχέση και με τα ipad air 2.

http://appleinsider.com/articles/14...e-6-6-plus-units-prompts-apple-to-make-switch

προφανώς κι έχει βρε.... αλλα σε τόσο μεγάλες ποσότητες παραγωγης , το quality control είναι τρομερά δύσκολο.
Μη ξεχνάς ότι η aplle έχει κατηγορηθεί πολύ για την εμμονη της σ αυτό , και είναι ένας λόγος που τα εργοστάσια στη Κινα αδυνατούν να φτάσουν τη παραγωγη στα επίπεδα της ζήτησης σήμερα.

Αυτό το "τίμημα" πλήρωσε πρόσφατα η εταιρεία που θα έβγαζε το sapphire glass για το iwatch , και "χρεωκοπησε".
Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τόσο μεγάλο όγκο πωλήσεων.... εσύ πάντως σε κάθε περίπτωση είσαι καλυμμένος.

Είτε θα φτιαχτεί με firmware update είτε θα πάρεις άλλο.

Σήμερα πέρασα και το MS Office. Ευτυχώς κάποια στιγμή είχα τσιμπήσει ένα deal που έδινε το Office 365 subscription δωρεάν για φοιτητές στο Αμέρικα. Word και Excel που "έπαιξα" λίγο φαίνεται να δουλεύουν απροβλημάτιστα, με save είτε στο OneCloud είτε στο dropbox.

Θα επιχειρήσω μέσα στις επόμενες μέρες να δω πως στέκεται σαν laptop replacement για απλές καθημερινές εξωτερικές δουλειές (καμιά γρήγορη αλλαγούλα σε κείμενα ή παρουσιάσεις).

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Καλημέρα σας!

Είχε βάλει το μαγαζί QuickShop.gr/ το 64άρι Silver στα 495,2 ευρώ!!!

Το παρήγγειλα φυσικά, μαζί με τα έξοδα αποστολής μου βγαίνει στα 501,19 .

Να δω μόνο αν θα το στείλουν γιατί μπορεί να ήταν και λάθος στην τιμή.

(Sent from iPhone 6)

Σήμερα πέρασα και το MS Office. Ευτυχώς κάποια στιγμή είχα τσιμπήσει ένα deal που έδινε το Office 365 subscription δωρεάν για φοιτητές στο Αμέρικα. Word και Excel που "έπαιξα" λίγο φαίνεται να δουλεύουν απροβλημάτιστα, με save είτε στο OneCloud είτε στο dropbox.

Θα επιχειρήσω μέσα στις επόμενες μέρες να δω πως στέκεται σαν laptop replacement για απλές καθημερινές εξωτερικές δουλειές (καμιά γρήγορη αλλαγούλα σε κείμενα ή παρουσιάσεις).

Η MS τα δίνει απο προχθές δωρεάν.