[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

*Maestro

Ψαχνω μια τέτοια θήκη για πίσω και δεν μπορώ να βρω πουθενά. Btw εχω παραγγείλει ακριβώς το ιδιο με κόκκινο smartcover

Τελικά ρε παιδιά έχει θέμα με τα ηχεία του; Τι παίζει με τις δονήσεις που διαβάζουμε σε διάφορα sites; Το βασικό είναι, επηρεάζει τον ήχο (από κάποια στάθμη και πάνω) ή είναι απλά ενοχλητικό όταν το κρατάς και νιώθεις τις δονήσεις; Αν το τοποθετήσεις στο τραπέζι να δεις μια ταινία πχ. το καταλαβαίνεις;

Αυτό που παρατήρησα παντως και μου εκανε εντυπωση, ήταη ότι τα bezels είναι πολύ πιο μαύρα.

Σαν από TFT να εγιναν plasma ένα πραγμα :p

Δεν ξερω αν μου φανηκε, δε νομίζω παντως γιατι οι συνθηκες ηταν ακριβώς οι ιδιες (με το προηγουμενο Air).

Γιαννη, εχεις ακουσει τπτ τέτοιο;

Kuro δηλ. ? :p
Εχω ασπρο ipad οποτε ασπρα bezels... δεν εχω ακουσει κατι γι αυτο.

ΥΓ... δε εννοεις μεσα στην εικονα, το επιπεδο του μαυρου φανταζομαι.

Ναι ρε, σαν Kuro λεμε! :p (δεν κανω πλάκα παντως....)

Προφανως για τα bezels λεω...όχι για την οθονη....(κουλό, το ξέρω....)

Αυτο που ισχυει ειναι, οτι η οθονη του ipad air 2 εχει ενσωματωμενο πολωτικο φιλτρο για να κοβει αντανακλασεις και οτι η οθονη ειναι laminated, δηλ. χωρις κενο πια αναμεσα στο γυαλι και στο digitizer-panel.
Ισως αυτος ο συνδιασμος να δινει αυτη την αισθηση.

Οχι, ειναι οσο πρεπει για να το πιανεις καλα , ειδικα σε παιχνιδια που τα παιζεις σε landscape.
Μη τρελλαινομαστε πια με τα Bezels ... χρειαζονται κι αυτα καποιες φορες.

Το νοιωθεις οταν το έχεις στα χερια σου... εμενα δε μ ενοχλεί. Δεν αλλοιώνει τον ήχο.

Αυτό δε μ' ενοχλεί κι εμένα. Αυτό που με νοιάζει είναι να μην αλλοιώνει τον ήχο - τότε θα το θεωρούσα πρόβλημα.

Αυτό δε μ' ενοχλεί κι εμένα. Αυτό που με νοιάζει είναι να μην αλλοιώνει τον ήχο - τότε θα το θεωρούσα πρόβλημα.

Αν δεν θες να αλλοιωνει τπτ, πες του Γιαννη να σου πλέξει μία θήκη :p

σαφως !!! :p
https://www.etsy.com/shop/WillowandCompany

il_570xN.519783285_2u14.jpg

όπως σε όλες τις ios συσκευές, έχω βάλει ένα carbon αυτοκολητο στο πίσω μερος και τιποτες άλλο....
http://www.ebay.co.uk/itm/281470604...49&var=580508818619&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

]
Σε κάποια κινητά μου έβαζα skin πλάτη-περιμετρικά και μπρος τίποτα,αλλά εδώ δεν νομίζω,μου αρέσει το gold και θέλω να το βλεπω:p
Μήπως ξέρουμε κανά ποιοτικό tempered glass για πλάτη και βολεύομαι με κανά cover μπροστά;
Sleeve θήκη δεν μου αρέσει πολύ σαν ιδέα,ουδέποτε την έχω εφαρμόσει είτε tablet είτε κινητά.

Btw και εγώ το αισθάνομαι να δονείται όταν παίζει ο ήχος ιδιαίτερα από 50% και πάνω στη στάθμη,αλλά δεν με ενοχλεί διότι ούτε παραμόρφωση έχει και ο ήχος είναι καθαρος,δυνατός σε πολύ καλά επίπεδα θα έλεγα.
Στάνταρ καλύτερα-δυνατότερα και ποιοτικότερα από το mini 2

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πχ αυτό εδώ κάνει και για πλάτη η όχι;
http://www.ebay.co.uk/itm/iPad-Air-..._Tablet_Screen_Protectors&hash=item25968cdcbe

Εγώ πάντα προτιμώ το μαύρο Bezel, και σκοτεινό background
Τα άσπρα κρεμ μπεζελ με χαλάνε λίγο
Αλλά το αυτοκόλλητο carbon μου φαντέ καταπληκτικό!

Να δεις υπάρχει και μια ‛γιαγιά που πλέκει’
Google it: yiaya knits
:D