[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Καλά υπερβάλω προφανώς, αφού μόνο στα χέρια μου θα δω αν με καλύπτει ή όχι. Αλλά είναι λίγο κωμωδία το να υποστηρίζει η Αpple ότι έχει την ίδια αυτονομία με το προηγούμενο και να μετριέται 80 λεπτά λιγότερο.

Πρώτες εντυπώσεις...
Εννοείται ότι είναι κουκλί το μαυρακι με το κόκκινο Smart Cover. Το touch έχει μια περίεργη αίσθηση γενικώς, σα να μην είναι τόσο άμεσο όσο ήταν στο nexus. Το πιθανότερο είναι πως είναι θέμα συνήθειας βέβαια.
Το καλό είναι ότι μπορώ επιτέλους να γράψω γρήγορα στο πληκτρολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι το μέγεθος είναι αυτό που πρέπει για tablet.

Το κακό είναι ότι έφαγε ήδη το πρώτο του κόλλημα. Και γερό, δεν ήξερα τι να κάνω, το power button δεν το έσβηνε. Έκανε από μόνο του reboot μετά από κανα λεπτό.

Last edited:

Αποκλείεται να σου συνέβη, κάτι έκανες λάθος :p

Καλοριζικο και μην ανησυχεις,θα βγουν αναβαθμίσεις στο ios.

Αποκλείεται να σου συνέβη, κάτι έκανες λάθος :p

Καλοριζικο και μην ανησυχεις,θα βγουν αναβαθμίσεις στο ios.

Μερσί!!:D

Ναι είμαι σίγουρος ότι εγώ φταίω, εννοείται! :afro:

Το touch έχει μια περίεργη αίσθηση γενικώς, σα να μην είναι τόσο άμεσο όσο ήταν στο nexus. Το πιθανότερο είναι πως είναι θέμα συνήθειας βέβαια.

Μπα, ειναι γνωστό πως το iOS δεν έχει καλη απόκριση (σε αντίθεση με το Android που ειναι super smooth)

Θες να μας τρελάνεις, ε;

:p

Μπα, ειναι γνωστό πως το iOS δεν έχει καλη απόκριση (σε αντίθεση με το Android που ειναι super smooth)

Θες να μας τρελάνεις, ε;

Εκανες μια αστοχη αγορα (s4) , μην τα μηδενιζεις κιολας... :p

Εκανες μια αστοχη αγορα (s4) , μην τα μηδενιζεις κιολας... :p

Φίλε μου εισαι γραφικός.

Μη μπαίνεις στην κατηγορία μας αν δεν έχεις να προσφέρεις κατι.

Φιλικά

Διαμαντης

Όχι ότι καθυστερεί, εννοώ ότι καμιά φορά στο πρώτο tap σα να μην καταλαβαίνει ότι το άγγιξα. Δεν ξέρω, πιθανολογώ ότι δε "σημαδεύω" καλά, ίσως δεν έχω συνηθίσει το μέγεθος, ίσως απλά το αγγίζω πεταχτά ενώ να θέλει πιο αποφασιστικά;

Θα δείξει με λίγες ώρες χρήση.

Όχι ότι καθυστερεί, εννοώ ότι καμιά φορά στο πρώτο tap σα να μην καταλαβαίνει ότι το άγγιξα. Δεν ξέρω, πιθανολογώ ότι δε "σημαδεύω" καλά, ίσως δεν έχω συνηθίσει το μέγεθος, ίσως απλά το αγγίζω πεταχτά ενώ να θέλει πιο αποφασιστικά;

Θα δείξει με λίγες ώρες χρήση.

A, μισό.

Εδώ και καιρό, αν θυμάμαι καλα απο 8 και μετά, το κάνει αυτό (και το Air 1 εννοώ)

Μερικές φορές κολλάει χοντρά και μόνο με refresh σελίδας ακούει στο tap.

Το κουλό ειναι ότι δεν το κάνει σε όλη τη σελίδα πάντα.

ΥΓ 1 Χρήστο, μη πεις κουβέντα

ΥΓ 2 Οχι, Γιάννη, δεν σου δίνω παράδειγμα για να δεις αν το κάνει και στο δικό σου

A, μισό.

Εδώ και καιρό, αν θυμάμαι καλα απο 8 και μετά, το κάνει αυτό (και το Air 1 εννοώ)

ΥΓ 2 Οχι, Γιάννη, δεν σου δίνω παράδειγμα για να δεις αν το κάνει και στο δικό σου

Δεν μιλάω (αν και ποθώ διακαώς) :p

ΥΓ.Το πιο πιθανό βέβαια είναι και εσύ να μην κάνεις κατι σωστά.Do it like the other two ... :p

Δεν μιλάω (αν και ποθώ διακαώς) :p

ΥΓ.Το πιο πιθανό βέβαια είναι και εσύ να μην κάνεις κατι σωστά.Do it like the other two ... :p
Στους δυο, τρίτος δε χωρεί TM :p

Καλοριζοικο, κουκλα το μαυρο με το κοκκινο smart cover!

Πως παει απο αυτονομια? :p

Θαενκς!!

Καλά πάει, καλά. Αλλά θα τους πάρει και θα τους σηκώσει εκεί στην Apple αν όντως είναι 1+ ώρα λιγότερο απ'το προηγούμενο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

A, μισό.

Α μπράβο, κάτι τέτοιο... για να δούμε τι θα δούμε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά, μόλις άνοιξα iTunes, θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι. Κάτι για sync μου λέει με τις My Pictures, και κάτι άλλα. :afro::flipout:

Αυτό το κουφό που δε φορτίζει όταν συνδέεται στον υπολογιστή τι είναι;

προφανωε η usb σου δε δίνει αρκετό ρευμα (to ipad τραβάει αρκετό ) ... σε μένα φορτίζει κανονικά, δοκίμασε σε άλλες usb.

ΥΓ... αυτό που σας φαίνεται "περίεργο" το itunes και δύσκολο... με ξεπερνάει! :2thumb22sup:

ΥΓ2... τώρα κατάλαβα ότι είσαι σε PC, λάθος επιλογή φιλε μου, πάρε ένα Μac να σιάξεις λίγο !:flipout:

και το imovie!

Mια παρόμοια (αλλα πιο απλή) εφαρμογή σαν το garage band είναι το Auxy
Συνεργάζεται και μετο φανταστικό mixer Djay 2.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Άσχετό αλλά έχω το ipad air 1 εδώ και πάρα πολλούς μήνες, του έβαλα και 8.1 και ποτέ δεν έχει κολλήσει το safari !!

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Άσχετό αλλά έχω το ipad air 1 εδώ και πάρα πολλούς μήνες, του έβαλα και 8.1 και ποτέ δεν έχει κολλήσει το safari !!

Ναι και εγώ νομίζω βελτιώθηκε η σταθερότητα του
Και στο Air2 μια χαρά

(το περίεργο είναι ότι λίγοι παραδέχονταν τότε ότι υπήρχε πρόβλημα)