[Επίσημο] iPad Air @2013

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Αν είχε και GPS το Wi-Fi. Τι καρμίρηδες εκεί στην Apple, μισές δουλειές κάνουν οι φραγκοφονιάδες...

Πάντως από μπαταρία, Duracell! :D

IMG_0048.jpg

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Παιδια καλησπέρα και καλή χρονιά, μόλις έχασα μια ολόκληρη σελίδα που έγραψα με εντυπωσεις απο το Air δεν έχω χρόνο και διαθεση τωρα να τα ξαναγραψω,
υπάρχει καποιος που χρησιμοποιει το sportlemon για παρακολουθηση αγωνων και εχει εικόνα αλλά δεν έχει ήχο ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Σ.
Τρεις φορές προσπαθησα να το στειλω και το πιο πάνω περασε την τρίτη , δεν ξερω τι συνέβη ξαφνικά και με κλείδωσε έξω, το κακό ηταν ότι ουτε με backspace δεν έφερε το αρχικό μου post πίσω....

Last edited:

παιδια ποτε καταλαβαινω οτι εχει φορτισει το ipad air? στο 100% εννοειται θα μου πειτε ναι μεν αλλα... αλλοι λενε βγαλτο αμεσως αλλοι οχι αλλοι λενε πρεπει το σηματακι πανω δεξια στη μπαταρια να γινει πριζα αντι για κεραυνος δε ξερω τι να κανω.... εγω παντως χτες το φορτισα 6 1/2 ωρες για πρωτη φορα δε ξερω αν ειναι καλο αλλα τι να κανω...

παιδια ποτε καταλαβαινω οτι εχει φορτισει το ipad air? στο 100% εννοειται θα μου πειτε ναι μεν αλλα... αλλοι λενε βγαλτο αμεσως αλλοι οχι αλλοι λενε πρεπει το σηματακι πανω δεξια στη μπαταρια να γινει πριζα αντι για κεραυνος δε ξερω τι να κανω.... εγω παντως χτες το φορτισα 6 1/2 ωρες για πρωτη φορα δε ξερω αν ειναι καλο αλλα τι να κανω...

Το βγαζεις όταν πάει στο 101% (αργεί λίγο μερικές φορες / κανε υπομονη)

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

...δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι..όσο και να το αφήσεις ο "κεραυνός" θα υπάρχει και ας λέει 100%....το νέο λογισμικό έχει αλλάξει τις ενδείξεις......θέλει πολλές ώρες να φορτίσει...πάνω από 6 ώρες...η μπαταρία τους είναι καταπληκτική....θα σε συνοδεύσει χρόνια....και πρώτα θα το βαρεθείς και θα το αλλάξεις με το πιο καινούργιο...

ΥΓ:...μη δίνεις σημασία στο τρόπο γραφής...κάποιοι γράφουμε...παράξενα.... :))

να σαι καλα νασο σ ευχαριστω που απαντησες οταν λες 6 ωρες? εγω χτες το φορτισα για πρωτη φορα και στις 4 ωρες ειχει φορτισει αλλα το εβγαλα σε 5 και κατι... ωρες

..είσαι οκ...το "έξι" ήταν σχήμα λόγου...το δικό μου 4-άρι θέλει 6 ώρες περίπου...οπότε υπέθεσα ότι και το Air κάπου τόσο θέλει.. μέχρι να δείξει 100%...

H καλύτερη λύση για το φόρτισμα της μπαταρίας και την διατήρηση καλής της κατάστασης είναι να εγκαταστήσουμε κάποια από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές που υπάρχουν στο applestore, όπως πχ το Battery Saver, όπου σου δείχνει και σου εξηγεί πότε το μηχάνημα φτάνει στο 100% και πότε η μπαταρία κάνει πλήρη κύκλο φόρτισης, που είναι πάνω από το 100% στην ουσία !

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

H καλύτερη λύση για το φόρτισμα της μπαταρίας και την διατήρηση καλής της κατάστασης είναι να εγκαταστήσουμε κάποια από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές που υπάρχουν στο applestore, όπως πχ το Battery Saver, όπου σου δείχνει και σου εξηγεί πότε το μηχάνημα φτάνει στο 100% και πότε η μπαταρία κάνει πλήρη κύκλο φόρτισης, που είναι πάνω από το 100% στην ουσία !
το battery doctor δεν ειναι καλο?

Kαλησπέρα κα πάλι, έχω το Air 3G πάρει, αμέσως του πήρα μια θήκη της Griffin την Survivor και το έχω πλέον παντού μαζί μου ακόμα και στο γυμναστήριο, είναι προδιαγραφών ΣΤΡΑΤΟΥ , το παχαίνει αρκετά αλλά έχω το κεφάλι μου ησυχο , παντελώς άσχετος παρότι κάτοχος Mac air αρχίζω σιγά σιγά να το μαθαίνω .
Κατάφερα και το συγχρονισα με τους 2 μου υπολογιστες , με τα δικτυα wi-FI κανένα θέμα , αντίθετα με το 3G έχω θεματάκι παρότι έχω σήμα από την vodafon κάποια στιγμή πέφτει σε GPRS - Edge , μόλις πάω ρυθμίσεις και πατήσω το κουμπί 4g έρχονται άμεσα σελίδες μετά από λίγο μια από τα ίδια , απενεργοποιώ το κουμπί και έρχονται και κάθε τόσο το ίδιο.
Από VODAFON καμία βοήθεια , οι ρυθμίσεις μου είπαν είναι σωστές και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο έτσι είναι λογω του 4g και η ΚΑΡΤΑ δεν ρυθμίζεται όπως αυτές των laptop με κάποιο τροπο.
Έχει κανείς καμία ιδέα ?
Δευτερευόντως δεν έχω ήχο στα βίντεακια των σπορ που βλέπω μέσα από το sportlemon σαν να μην υποστηρίζει flash, παντού αλλού έχω κανονικά ήχο και στο Mac air φυσικά παίζει κανονικά τα βιντεακια των streaming.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ειναι απλό, ειναι αδύναμο το 3G στη περιοχή σου και πέφτει συχνά, και εγω το ίδιο προβλημα εχω με τη Vodafone.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR

Ειναι απλό, ειναι αδύναμο το 3G στη περιοχή σου και πέφτει συχνά, και εγω το ίδιο προβλημα εχω με τη Vodafone.

Ναι σιγουρα κατι παιζει με το σημα και αλλάζει αλλα ισως δεν εγινα πληρως κατανοητος , γινεται συχνα και εκει που υπαρχει πολυ καλο σημα 3G π.χ. στο κεντρο του Πειραια,
το περιεργο ειναι οτι στο πεδιο των ρυθμισεων οπου ανοιγεις την δυνατοτητα συνδεσης δεδομένων ΟΝ-ΟFF εχει απο κατω ενα επιπλεον ΟΝ-ΟFF κουμπι για 4G (οχι 3G), οταν λοιπον κολαει σελιδες και π.χ. ειναι στο ΟΝ και βλεπω επανω αριστερα οτι επεσε σε GPRS ή (E)DGE το κανω ΟFF και αμεσως το σημα επανερχεται σωστο εξαφανιζονται οι ενδειξεις και κατεβαινουν σελιδες, μετα απο λιγη ωρα οταν ξανακολανε ξανα το ιδιο ξαναβαζω το 4G στο ΟΝ και συνεχιζω,
δεν ξερω αν υπαρχει 4G σημα τελικα αλλά σιγουρα οταν πεφτει σε GPRS π.χ. κεντρο Πειραια υπαρχει πολυ καλο σημα 3G γιαυτο οταν κλεινω τον διακοπτη 4G (που μαλλον ριχνει εσωτερικα την συσκευη σε συχνοτητα 3G) πιανω σωστα και φευγει απο το GPRS.
Παλιοτερα κατι αναλογο παθαινα και με το laptop με καρτα data σε στικακι μεχρι που μου ειπαν τρόπο να κλειδωσω το στικακι σε 3G only μεσα απο το μενου της MyVdm , εδω δεν γινεται απο οτι μου ειπαν καμια ρυθμιση για να κλειδωθει σε 3G μονο το Air. Ως φορεα έχω βαλει στο ΑPN : Vodafone και ονομα χρηστη=user, συνθηματικο=pass.

Ξερω οτι το air δεν εχει flash , αλλωστε δεν ξερω αν το streaming του sportlemon θελει flash, απλα περιμενα οτι θα παιζει με κατι αλλο καθε ειδους αναλογο υλικο, αλλωστε εικονα εχω - ηχο δεν εχω και γιαυτο ρωτησα μηπως θελει κατι να κατεβασω.

Συμβαίνει μονο στη Vodafone, το παθαίνω και εγω. Ενα σήμα 3G, εχει πολλές ρυθμίσεις priorities, timeouts, bandwidth limitations κτλ. Προφανώς ανοιγοκλείνοντας το σήμα παίρνεις προτεραιότητα παλι για να τη χάσεις λιγο αργότερα. Κοινώς πανε να βγάλουν απο τη μύγα ξύγκι στο δίκτυο τους.

παιδια ξερετε αν στο ipad air χωρις να βαλω sim να φυγει απο αριστερα η φραση ''Λειπει sim''?
επισης τρωει μπαταρια αυτο γιατι ψαχνει να βρει sim?