παιδια ποτε καταλαβαινω οτι εχει φορτισει το ipad air? στο 100% εννοειται θα μου πειτε ναι μεν αλλα... αλλοι λενε βγαλτο αμεσως αλλοι οχι αλλοι λενε πρεπει το σηματακι πανω δεξια στη μπαταρια να γινει πριζα αντι για κεραυνος δε ξερω τι να κανω.... εγω παντως χτες το φορτισα 6 1/2 ωρες για πρωτη φορα δε ξερω αν ειναι καλο αλλα τι να κανω...
αυτο τωρα τι ειναι ειρωνεια?Το βγαζεις όταν πάει στο 101% (αργεί λίγο μερικές φορες / κανε υπομονη)
το battery doctor δεν ειναι καλο?H καλύτερη λύση για το φόρτισμα της μπαταρίας και την διατήρηση καλής της κατάστασης είναι να εγκαταστήσουμε κάποια από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές που υπάρχουν στο applestore, όπως πχ το Battery Saver, όπου σου δείχνει και σου εξηγεί πότε το μηχάνημα φτάνει στο 100% και πότε η μπαταρία κάνει πλήρη κύκλο φόρτισης, που είναι πάνω από το 100% στην ουσία !
το battery doctor δεν ειναι καλο?
Ειναι απλό, ειναι αδύναμο το 3G στη περιοχή σου και πέφτει συχνά, και εγω το ίδιο προβλημα εχω με τη Vodafone.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.