[Επίσημο] iPad Mini @2012

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Καλα, μην κανεις το λάθος να κρινεις με βασει συμπιεσμενες φωτο και μαλιστα απο το iphone (σε χαμηλο φωτισμό).
Υπαρχει οντως σημαντικη διαφορα στην ανάλυση, αλλα δεν το λες θωλο το mini. Απλα, διπλα στο retina ειναι "λίγο"..

Για οσους δεν εχουν συνειδητοποιήσει το μεγεθος του mini και την διαφορα που κανουν δυο ιντσες, ιδου μερικες φωτο του ipad mini πλαι στο ipad 4:

View attachment 86705

(οφτόπικ)

δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά έχεις κορυφαίο ρούτερ... Παρότι το "κρύβεις", ουσιαστικά είναι ένα πλήρες εξοπλισμένο voip τηλεφωνικό κέντρο... Έχεις ψάξει αν υπάρχει app για remote διαχείριση του στο ιOS? Στο android έχω το BoxToGo... και το χειρίζομαι πλήρως, απο οπουδήποτε.

Δεν το εχω ψαξει καθόλου.. Ξερω πως εχει δυνατότητες, αλλα δεν με πολυ ενδιαφερε το voip..

(οφτόπικ)

δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά έχεις κορυφαίο ρούτερ... Παρότι το "κρύβεις", ουσιαστικά είναι ένα πλήρες εξοπλισμένο voip τηλεφωνικό κέντρο... Έχεις ψάξει αν υπάρχει app για remote διαχείριση του στο ιOS? Στο android έχω το BoxToGo... και το χειρίζομαι πλήρως, απο οπουδήποτε.
Δοκίμασα με το fritz 7140 αλλα δεν υποστηρίζεται.. Κρίμα (end off topic)

λέει ότι δεν υποστηρίζεται, 7140 έχω και εγώ... αυτά που δοκίμασα πάντως έπαιξαν , εκτός της απομακρυσμένης επανεκκίνησης...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Καλα, μην κανεις το λάθος να κρινεις με βασει συμπιεσμενες φωτο και μαλιστα απο το iphone (σε χαμηλο φωτισμό).
Υπαρχει οντως σημαντικη διαφορα στην ανάλυση, αλλα δεν το λες θωλο το mini. Απλα, διπλα στο retina ειναι "λίγο"..
Καλα, προφανως η φωτο το αδικει.

Παρόλαυτα, μπροστα στο 3/4 το mini ειναι σαφως θολό.

Και δεν μιλαω μόνο για γραμματα κλπ αλλα και για φωτο.

Θυμασαι όταν το βλεπαμε παρεα πως οι φωτο απο τη βαφτιση μου φανηκαν θολές.

Μου εκανε μαλιστα εντύπωση γιατι η διαφορα από το 3 είναι μεγαλύτερη από οτι του 2 με το 3 (παρόλο δλδ την μεγαλύτερη οθόνη). Ίσως βέβαια εκεί παιζει ρόλο και ο παράγοντας φωτεινότητα.

Anyway, τι κανω τωρα, σκίζω την μεμβράνη ρε γμτ; :p :p :p

Attachments

• photo.JPG
    photo.JPG
    67.7 KB · Views: 79
Καλα, προφανως η φωτο το αδικει.

Παρόλαυτα, μπροστα στο 3/4 το mini ειναι σαφως θολό.

Και δεν μιλαω μόνο για γραμματα κλπ αλλα και για φωτο.

Θυμασαι όταν το βλεπαμε παρεα πως οι φωτο απο τη βαφτιση μου φανηκαν θολές.

Μου εκανε μαλιστα εντύπωση γιατι η διαφορα από το 3 είναι μεγαλύτερη από οτι του 2 με το 3 (παρόλο δλδ την μεγαλύτερη οθόνη). Ίσως βέβαια εκεί παιζει ρόλο και ο παράγοντας φωτεινότητα.

Anyway, τι κανω τωρα, σκίζω την μεμβράνη ρε γμτ; :p :p :p

Οντως σε σχέση με το 3/4 μοιάζει θολό. Σε σχέση με το 2 πάντως είναι το ίδιο σε ευκρίνεια/ φωτεινό ρητά και με ποιο σωστά χρώματα λόγω καλιμπραρισματος από το εργοστασιο

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

dont do it!!!:smash:
πόσα δώνεις; :p
Οντως σε σχέση με το 3/4 μοιάζει θολό. Σε σχέση με το 2 πάντως είναι το ίδιο σε ευκρίνεια/ φωτεινό ρητά και με ποιο σωστά χρώματα λόγω καλιμπραρισματος από το εργοστασιο
αυτο που λεω ειναι ότι οταν εβαζα την ιδια φωτο στο 3 και στο 2, στο 3 ηταν σαφως καλυτερη αλλα η διαφορα ηταν πολυ μικρότερη απ οτι με το mini

κατι που ειναι περιεργο γιατι η μικρη οθονη του mini θα επρεπε να ''κρυβει'' την χαμηλότερη αναλυση

γι αυτο λεω οτι ισως η φωτεινότητα ειναι το θεμα

Αφού τσάμπα το πήρες, τι το κουραζεις; :p

Οσο τσαμπα νομίζεις ότι πηρες κι εσυ το 5 (aka όσο τσαμπα ειναι οι επιδοτησεις στα κινητα)....

Βήμα 1ο: δεν σκίζεις.
Βήμα 2ο: βγάζεις χρήματα: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=51
Βήμα 3ο: αξιοποιείς τα χρήματα κάπου καλύτερα. :D

Δεν βλεπω το link (αλλα υποθετω καμια αγγελία θα ναι)

Ναι, μωρε, το ξερω, η λογικη λεει να το δωσω....

Μπα, το πιο πιθανό είναι να το αφήσει με τις ζελατινες πάνω στον πακο με τα αζήτητα όπως μπαίνεις στο σαλόνι δεξιά...
:p

Οσο τσαμπα νομίζεις ότι πηρες κι εσυ το 5 (aka όσο τσαμπα ειναι οι επιδοτησεις στα κινητα)....

....

Εγώ ψιλό-τσάμπα το πήρα με εταιρική επιδότηση , τα είπαμε..

100 ευρω ειναι καλα ?
+ δωρεαν μαθηματα φωτογραφιας - itunes - mac OSX !!! -bye-

YG... τα υπολοιπα ειναι απο προηγουμενα μαθηματα , που δεν εδωσες μια! :ernaehrung004:

Εγώ ψιλό-τσάμπα το πήρα με εταιρική επιδότηση , τα είπαμε..
Η επιμονη σου να κανεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι την ''επιδότηση'' (την οποία επιπρόσθετα μπορείς να πάρεις σαν εκπτωση στον λογαριασμό - αλλο, πρόσθετο, θεμα αυτό) την έχεις ήδη πληρώσει (μεσω του λογαριασμού) ειναι εντυπωσιακη....

100 ευρω ειναι καλα ?
+ δωρεαν μαθηματα φωτογραφιας - itunes - mac OSX !!! -bye-

YG... τα υπολοιπα ειναι απο προηγουμενα μαθηματα , που δεν εδωσες μια! :ernaehrung004:
Η χήρα στο κρεβάτι έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις! :p

Η επιμονή σου να μην καταλαβαίνεις τι σου λέω, παρότι στο έχω εξηγήσει, είναι εντυπωσιακή...
Είπα, ΕΓΩ το πήρα ψιλό-τσάμπα με εταιρικη επιδότηση.
Η εταιρία ΔΕΝ είναι δική μου, άρα ΕΓΩ δεν χάνω λεφτά που θα μπορούσαν πχ να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον έκπτωση στον λογαριασμό τον οποίο ΔΕΝ πληρώνω..
Capisce? :p

Οντως, δεν ειχα καταλαβει ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ειναι ηλίθιος :p

Περαν της πλακας παντως, το point προφανως ειναι να συνειδητοποιησουν μερικοι ότι η ''επιδότηση'' δεν ειναι τσάμπα.

Τωρα αν καποιοι θελουν να τη χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια για να αγοραζουν πραγματα ειναι αλλο θεμα. Απλως ειναι εντελως γελοίο να ''υπερασπίζεσαι'' μια αγορά σου με αυτό τον τρόπο. Περισσότερο δε γελοίο να κλαίγεσαι οτι δεν εχεις λεφτα, κριση κλπ κλπ και στο τελος να αγοράζεις διαφορες μαλακίες ''επειδη ειναι τσαμπα μωρε''. Ας εχεις το θάρρος να λες ''τα σκάω γιατι ετσι γουσταρω / δεν μπορω να αντισταθω / whatever''. Το βλεπω συχνά το φαινόμενο αυτό.

But Apple doesn't ask you to pay a little more. The iPad mini starts at $329 and can quickly shoot up as high as $659 for the 64 GB cellular-equipped version. That's insane. As we transition into 2013, we'll be heading out to Las Vegas for CES with Microsoft's Surface. If a tablet makes it into our bags as well, it'll be the Nexus 7. There are just so many other things to do with $130 out there that we simply couldn't recommend spending the difference on an iPad mini.

http://www.tomshardware.com/reviews/ipad-mini-benchmark-review,3367-8.html