[Επίσημο] iPad Mini @2012

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

peace boys :afro:

μη χαλατε την διαθεση σας για 2 κ0λ0tablets. για εταιριες που μαλιστα βγαζουν απειρα χρηματα...και δεν εχετε καμια σχεση/όφελος..
οχι τιποτα αλλα εγω εριξα πρωτος το λαδι στην φωτια :devil-smiley-029: με το βιντεο και την αντιπαραθεση με το nexus.. δεν εχει και selfban..

έχει πέσει πολύ υπεραπλούστευση για αυτό το συμπέρασμα...

Συμφωνώ για την υπεραπλουστευση αλλα για ένα 50% κάπως έτσι είναι. Για αυτό και ο κόσμος πλέον ψηφίζει android. Γιατί του δίνει την ελευθερία (ασυδοσία για κάποιους?σύμφωνοι) που δεν βρισκόυν αλλού η που απλα έμαθαν τοσα χρονιά. Πριν 2-2.5 χρονιά το appstore "απαιτούσε" πιστωτική. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη αυτή η όμορφη τακτική.
Ειδα το μινι στο media markt σήμερα. Ωραίο και δείχνει ποιοτικό. Εντάξει δεν θα επαναληφθω περί τιμής αλλα αν ισχύει ότι το βασικό ΔΕΝ έχει gps και θέλεις την εκδοσή 3g στα 500 για να αποκτήσεις gps μιλάμε για την μεγάλη ληστεία της χρονιάς. Αν έχει gps στο βασικο τοτε είναι αξιοπρεπές μπιχλιμπιδι για τα βασικά.
Επίσης κάτι για φορητοτητα. Δεν ξέρω αν το σπρώχνει η απλ το μινι με αυτό το προσον η είναι απλα ένας ακόμη αστικός μυθος ότι οι 7,9 ίντσες ειναι πιο φορητές. Έχω σπίτι ένα ipad1 και μια 7αρα android goclever. ΚΑΝΕΝΑ από τα δυο δεν είναι φορητο με την έννοια που έχουμε μαθει εδώ και χρονιά με τα κινητα. ΚΑΤΙ πρέπει να κουβαλας. Είτε σε μια τσαντα είτε στη θηκη του (για το μπουφάν θέλει μεγάλη τσέπη) θα έχεις κάτι παραπάνω από το κινητο σου. Σίγουρα θα πιάνει λιγότερο χωρο αλλα μικρή η διάφορα.
Και μια συμβουλή,αν μου επιτρέπεται, προς υποψηφίους αγοραστές μινι. Κάντε την χάρη στον εαυτο σας και πάρτε ένα ipad3 που είναι υπερπλήρες και αρκετά κοντά σε λεφτα. Αν σας ταιριάζει η απλ θα κάνετε πιο εύκολα με αυτό τη δουλεία σας και τα ματια σας θα είναι πάντα χαρουμενα.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

δεν αλλαζουν σε τιποτα το γεγονος πως το IOS παραμενει ασφαλεστερη πλατφορμα για το android για business applications.

Υποστηριξα οτι αυτο που λες ειναι ψεμα, μου λες οχι να δε το Χ αρθρο, διαβαζω το αρθρο και σου ποσταρω την αποδειξη πως το αρθρο ειναι στην καλυτερη περιπτωση ανακριβες, και η απαντηση σου ειναι οτι ειμαι παλι λαθος.

Αυτο που το στηριζεις ?
Σε καποιο αλλο αρθρο?
Σε μια γενικη αντιληψη οτι τα Apple προιοντα ειναι υπερ ανω ολων γιατι ετσι?
Σε προσωπικη εμπερια?
Στον αναδρομο Ερμη?

peace boys :afro:

μη χαλατε την διαθεση σας για 2 κ0λ0tablets. για εταιριες που μαλιστα βγαζουν απειρα χρηματα...και δεν εχετε καμια σχεση/όφελος..
οχι τιποτα αλλα εγω εριξα πρωτος το λαδι στην φωτια :devil-smiley-029: με το βιντεο και την αντιπαραθεση με το nexus.. δεν εχει και selfban..
Εγω ουτε μετοχες εχω ουτε τιποτα, ειχα iPhone 3gs το εδωσα και δεν πηρα ξανα smartphone περα απο κανα 3μηνο που επεσε στα χερια μου ενα 4s λογω δουλειας.
Εξαιρετικα εργαλεια αλλα δεν μπορω να παραβλεψω τον μυθο που εχιε χτιστει γυρω απο αυτα πανω σε χαζομαρες.

Στο θεμα του tablet κανενας λογος δεν μου πεφτει για το τι θα επιλεξει ο καθενας, λεφτα του ειναι και τα καιει αμα θελει.

Οποτε οταν ακουω το υπερβολικο "Αν εχεις απαιτησεις το iPad ειναι μονοδρομος" την στιγμη που αυτο απεχει απο χιλιομετρα απο την αληθεια ε σε παινει το γαμωτο που λενε.

Last edited:
Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Και για του λογου το αληθες το αρθρο ειναι στην καλυτερη απλα ανακριβες να κανουμε και ενα repost με τις τεχνικες λεπτομερειες που φυσικα δεν θα κατσω/ουμε να εξηγησω/ουμε εδω οποιος ενδιαφερεται υπαρχει το google.

Τωρα εγινες και ειδικος σε θεματα ασφαλειας; Και για να το αποδείξεις, κανεις quote ενα post ενος τυπου κατω απο το άρθρο;
Και ακομα και εαν έχει δίκιο, που ακριβως αυτό κανει το android πιο ασφαλες απο το IOS?
Ενα quote απο το πραγματικό άρθρο, μιας που σου αρεσουν τόσο:

"Google’s Android operating system also supports encrypted storage, but only for some of the data on the phone. More important, there is no key burned into the hardware, so even complex passwords can be broken by extracting them and using a network of a few hundred computers."

ΥΓ. Επειδη στην εταιρια ασχολουμαστε αυτον τον καιρο με την κρυπτογράφηση των συστημάτων, ο security expert που ανελαβε το έργο, επιβεβαιωσε τα λεγομενα του αρθρου. Αλλα και αυτός προφανως δεν εχει το γνωστικο σου επίπεδο.. :p

Νεύρα, πολλά νεύρα...

Το νήμα κλειδώνεται μέχρι να επιληφθεί ο αρμόδιος Διαχειριστής.

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Πολύ δουλεια αναγκάστηκα να κάνω για να διορθώσω μηνύματα με απρεπή συμπεριφορά χρήστη προς χρήστη...
Δόθηκαν κ τα απαραίτητα infractions, για να θυμόμαστε όλοι μας ότι πρεπει να κάνουμε ήρεμο διάλογο με επιχειρήματα κ όχι }*{+##<$,!,¥<+#+?';

Γμτ, κοβω το κεφαλι μου οτι εχασα ρεσιταλ Τακη (και μαλλον και κανα infraction).

(το τελευταιο μπορει να το διορθωσει ανα πασα στιγμη ο Μιχαλης βεβαια)

:p :p :p

Εγω ουτε μετοχες εχω ουτε τιποτα, ειχα iPhone 3gs το εδωσα και δεν πηρα ξανα smartphone περα απο κανα 3μηνο που επεσε στα χερια μου ενα 4s λογω δουλειας.
Εξαιρετικα εργαλεια αλλα δεν μπορω να παραβλεψω τον μυθο που εχιε χτιστει γυρω απο αυτα πανω σε χαζομαρες.

Στο θεμα του tablet κανενας λογος δεν μου πεφτει για το τι θα επιλεξει ο καθενας, λεφτα του ειναι και τα καιει αμα θελει.

Οποτε οταν ακουω το υπερβολικο "Αν εχεις απαιτησεις το iPad ειναι μονοδρομος" την στιγμη που αυτο απεχει απο χιλιομετρα απο την αληθεια ε σε παινει το γαμωτο που λενε.
Απαιτήσεις είναι τα εξειδίκευμενα προγράμματα για επαγγελματιες, που αναφέρει πχ ο Γιάννης και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα για android... Ε για αυτούς δεν είναι μονόδρομος;
Αυτο έγραψα τίποτα παραπάνω..

Το itunes match ξερεις τι είναι ?
Προφανως όχι....

Δεν εχει σχεση με το κατεβασμα-αγορα μουσικής ... ειναι μια online υπηρεσια που σου επιτρεπει να εχεις ολη σου τη βιβλιοθηκη , ανα πασα στιγμη στη συσκευη σου (υπολογιστη - κινητο ταμπλετ) , χωρις να πιανει χωρο kai μαλιστα , μπορεί ν αναβαθμίσει ποιοτικα, ολη σου τη βιβλιοθηκη (που μπορει να εχει προερθει και απο "παράνομο" κατεβασμα.
Ειναι απ τις πιο χρησιμες υπηρεσιες της Apple

Το usb δεν υπηρξε ποτε , ουτε προκειται να υπαρξει , γιατι δεν ειναι στη φιλοσοφια της Apple αυτη η λογικη.
Δεν είναι υπολογιστης και ουτε προκειται να γινει.
Το iTunes match το γνώριζα αυτο που δεν γνώριζα όμως είναι το πως θα το κάνω να δουλέψει... Εξηγουμε μήπως και μπορείς να βοηθήσεις..
Η μουσικη μου βρίσκεται όλη αποθηκευμένη σε Synology nas, το οποίο έχει iTunes server (μάλιστα υποστηρίζει flac files) και μου εμφανίζει όλη την μουσικη στο library του iTunes.. Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει...;

Όσο για το USB είναι στην σφαιρα που αδύνατο να σε κατανοήσω...δηλαδη δεν σκέφτεσαι την ευκολία σου και οτι θα ειχες περισσοτερη ευελιξία, αλλα την τσεπη και πολιτικη της apple, που θέλει να πουλάει περισσότερες συσκευές.. Γιατί πλέον ένας κοινώς χρήστης (αν τα iPad έβαζαν USB) δεν θα χρειαζόταν να έχει και άλλο υπολογιστη...μιας και θα έκανε ότι και ένα κοινό net book/χαμηλών επιδόσεων λάπτοπ..

Συμφωνώ για την υπεραπλουστευση αλλα για ένα 50% κάπως έτσι είναι. Για αυτό και ο κόσμος πλέον ψηφίζει android. Γιατί του δίνει την ελευθερία (ασυδοσία για κάποιους?σύμφωνοι) που δεν βρισκόυν αλλού η που απλα έμαθαν τοσα χρονιά. Πριν 2-2.5 χρονιά το appstore "απαιτούσε" πιστωτική. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη αυτή η όμορφη τακτική.
Ειδα το μινι στο media markt σήμερα. Ωραίο και δείχνει ποιοτικό.
.

O περισσοτερος κοσμος που δεν αγοραζει εφαρμογες η δεν τον νοιαζουν οι εφαρμογες, η μπορει να εχει ενα βασικο smartphone των 200 ευρω, φυσικα και θα επιλεξει android.
Δεν εχει και αλλη επιλογη, εχει?
Το appstore ποτε δεν απαιτουσε υποχρεωτικα πιστωτικη.

Το πήρε ένα παιδί εδώ και το χρησιμοποίησα λίγο. Πραγματικά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ομορφιά, βάρος. Είχα το iPad 1 και αυτό είναι το iPad που θα ήθελα, αν ξαναέπαιρνα ποτέ iPad. Κρίμα που είναι με iOS..

Το παρηγγειλα με κατι bonus που χα απο την πιστωτικη.

Ειμαι περιεργος αν θα αντεξω να μην το ανοιξω πριν το πουλησω :p

Το παρηγγειλα με κατι bonus που χα απο την πιστωτικη.

Ειμαι περιεργος αν θα αντεξω να μην το ανοιξω πριν το πουλησω :p

Το πήρες;; :bang:
Καλά εσύ δεν μας κατηγορείς πως δεν έχουμε συνείδηση "σωστού καταναλωτή" και δίνουμε τα λεφτά μας στην εταιρία που μπενιλικώνεις πρωί-μεσημέρι-βραδυ; :smash:

lol @ robojohn

dimitris Δεν με παρακολουθεις αρκετα μαλλον (και δεν διαβασες και πως και με τι σκοπο το πηρα κιολας) :p

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

πήγα και εγώ στην σφηκοφωλιά, και του έριξα μια ματιά από περιέργεια.. Η ανάλυση της οθόνης (παρότι χαμηλή) τελικά σε απλή χρήση πιστεύω δεν θα προβληματίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα την ήθελα μεγαλύτερη (720p π.χ., αλλά ως γνωστόν η apple έχει "τσακωθεί" με όλα τα γνωστά standards, από απαρχής κόσμου).

Ολα ωραία - όλα καλά (ποιότητα κατασκευής, εμφάνιση, ταχύτητα κλπ), με χάλασε όμως το grip... παρότι έχω αρκετά μεγάλη παλάμη και μακριά δάχτυλα, σε portrait (όρθιο) ΔΕΝ μπορούσα να το κρατήσω ικανοποιητικά(*) με το ένα χέρι... αντιθέτως, σε landscape το κρατούσα άνετα.

(*) σταθερά, να νιώθω ότι το κρατάω με ασφάλεια, ξεκούραστα.

ετοιμος ημουν να το χτυπησω κι εγω σήμερα... αλλα δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο (ευτυχως για τη τσεπη μου).
Πολυ όμορφο και πρακτικο, άριστο κρατημα στα δικα μου χερια.
Η οθονη δε με χαλασε καθόλου, ισως ελαχιστα σε site με πολυ μικρα γραμματα (αν δε κανεις zoom).

Πολυ πιο φορητο, οτι πρεπει εκτος σπιτιού.... στο σπιτι ομως μαλλον θα προτιμουσα το μεγάλο.
Η γυναικα μου παραδοξως,δεν το εκτιμησε πολυ, εχει καλομαθει απο τo ipad 3 που εχει , λογω μεγέθους.....

Αβυσσος το μυαλο των γυναικών! (αντιθετα , το htc one x τπου εχω τώρα, της φαινεται κουμουτσα... ουτε να το δει θε θέλει.)