[Επίσημο] iPad Mini @2012

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Μολις παρέλαβα!

Πρώτες, γρηγορες εντυπώσεις: Ειναι πολυ μικρο! Δεν ειχα συνειδητοποιησει το μεγεθος του απο τις φωτό.
Επίσης ειναι πανάλαφρο και το πιανεις ξεκουραστα με το ενα χέρι. Τέλειο για remote control του Home Theater και για βιντεοκλησεις.
Όχι, δεν μπορεί να αντικαταστησει το retina ipad. Ειναι εντυπωσιακο πως λιγότερο απο 2 ίντσες στην οθονη, εχουν τοσο μεγάλη διαφορα στην επιφάνεια απεικόνισης!
Ποιοτητα κατασκευής αψογη, ανταξια της παράδοσης της εταιριας.
Επισης, η οθονη ειναι αξιοπρεπης, για την ακριβεια καλυτερη απο την οθονη του ipad 2 χρωματικά, αλλα διπλα στην retina μοιαζει λίγη.
Για καποιον που δεν δουλεύει ομως με retina, θα του φανει μια χαρα, ειδικα που λογω μικροτερων ιντσων η μειωμενη αναλυση δεν κάνει μπαμ.
Πιστευω πως η γυναικα μου θα ενθουσιαστεί, μιας που το ipad2 της φαινοταν πολυ μεγαλο και χρησιμοποιούσε συνεχεια το iphone.
Περισσοτερα, μολις παιξω πιο πολύ μαζι του.

ΥΓ. Ευχαριστω τον Νίκο (www.madmacs.gr) για το αψογο customer support!

IMG_0307.jpgIMG_0308.jpgIMG_0306.jpg

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Ωραια αλλα νομίζω σε ασπρο ειναι πιο ωραιο :p

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad Mini

Ωραια αλλα νομίζω σε ασπρο ειναι πιο ωραιο :p

Αυτο δεν εχει την διχρωμια της πλατης (ειναι ολο αλουμινιο) και περιμετρικα δεν εχει ακμες..
Παντως και το λευκο ειναι πολυ ωραιο.

Δεν τα βλεπω να γυαλίζουν πολύ τα εξώφυλλα....:p

Αν και δεν με ενόχλησε η ανάλυσή του όταν το είδα από κοντά, δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω όταν το μεγάλο έχει +150 ευρώ.

Το sweet spot για 7αρι - 8αρι είναι γύρω στα 200 ευρώ, πιό πάνω θεωρώ πως δεν αξίζει.

Μερικες ακομα παρατηρήσεις:
Το μαυρο χρώμα, ειναι μαγνητης για δαχτυλιές και στην πισω αλουμινενια πλευρα.
Επισης, εαν εχεις συνηθισει στο ipad 4, πέραν της αναλυσης, σου κακοφαινεται και η διαφορα στην ταχύτητα.

Η μαυρη πλατη δεν ειναι και ωραια εκτός των άλλων (σαν χρωμα δλδ - το καθαρο αλουμίνιο ειναι πολύ πιο ωραιο)

Συμφωνω, το καθαρο αλουμινιο ειναι πιο μπανικο, αλλα και αυτό κομψο είναι..

Καλορίζικο Τακη

Καλοτάξιδο

Ααααβαδιστο

Αχωνευτο

Αθραυστο

Αααααψου!

Tακη ποιο προγραμμα ειναι αυτο για τις ταινίες ?
ΚΑι με τι συνεργάζεται ?

Καλοριζοικο .... ημουν ετοιμος κι εγώ, αλλα μαλλον θα περιμενω το ipad mini 2!