Λοιπον επί ενα δεκάλεπτο με την ησυχία μου το γεύτηκα στη Γλυφάδα(σε επίσημο retailer κατάστημα με Apple αυστηρά προϊόντα) με το που μπήκα ήταν μια κυρία(40αρα την έκοβα) που μου παραχώρησε τη θέση της αρων αρων
Οι εντυπώσεις,καταρχάς "τρόμαξα"στην αρχή απο τις διαστάσεις του οταν έβαλα διπλα διπλα το air 2 μου και ήταν μινιατούρα με όλη τη σημασία της λέξης μπροστά του.
Πραγματικά ενα ΤΕΡΑΣ tablet!
Η οθονη του κόσμημα(αλίμονο να μην ήταν) και παρ όλο το μεγεθος του δεν του φαίνονταν το βαρος του(συνηθισμένος απο το Pro 3

)
Άνοιξα καμία 10αρια εφαρμογες(δυστυχώς αυστηρά native Apple διοτι κακως δεν είχαν εγκαταστήσει κανα 2-3 παιχνίδια η καμία 10αρια τρίτες ετσι ώστε να το τεστάρω πιο καλά) και πραγματική ουτε κιχ,ουτε δείγμα lag η shuttering.
Όλα αστραπιαία πήγαιναν.
Άνοιξα και τον Safari 4-5 tabs με βαριά site και εκει σφαίρα το άτιμο.
Σε σχέση με το air 2 ξεκάθαρα η απόκριση ειναι παντου 1-2 κλάσεις πανω.
Το multitasking εστω και στο φτωχό ακόμα επίπεδο που βρίσκεται βάση λογισμικού εχει πραγματικό νόημα σε τέτοιο μεγεθος ξεκάθαρα.
Το air 2 φαινεται φτωχός συγγενής μπροστά του χωρις υπερβολή.
Γενικά μου άφησε πολυ καλές εντυπώσεις και το highlight ήταν οι ηχείαρες του 2+2 πραγματικά αποκαλυψη.
Αν θα το αγόραζα σαν γνήσιος γκατζετακιας ναι σαφώς διοτι πιστεύω στο σπίτι σερφάρισμα,gaming,ταινίες,διάβασμα θα ειναι σκέτη απόλαυση
Αν είχα όμως ενα 1000αρικο για πετάμε
Του χρονου θα το σκεφτώ πιο σοβαρά με το pro 2 οπου φαντάζομαι η υλοποίηση θα ειναι 1-2 κλάσεις πανω και σε επίπεδο hardware και software κυριως.
Πρώτες υλοποιήσεις σε ενα νέο προϊόν η σειρα ουδέποτε εχω τιμήσει για να το κάνω τωρα για χάρη τηςApple
Στα 1000+ εχω πολυ μεγαλύτερες απαιτήσεις
Υπαρχουν περιθώρια για πολυ μεγαλύτερη βελτίωση απο οτι σήμερα ξεκάθαρα διοτι δεν παυει να ειναι ενα ανεπαρκείς σε μεγάλο βαθμο για laptop replacement και δύσχρηστο σαν tablet για on the go καταστάσεις.
Αλλα δεν παυει να με γοητεύει η iPad σειρα, η μοναδική θα ελεγα της Apple, διοτι ουτε τα iPhone γουστάρω ουτε τα Mac της.
Βέβαια ειμαι περίεργος τι θα κανει με το air 3 διοτι αν μου δωσει αρκετα απο αυτα της pro σειρα δύσκολα θα φύγω να πάω αλλου.
Είπαμε γκατζετακηδες αλλα με κάποιο όριο.
Υποτίθεται με μια συσκευή θα καλύπταμε τα παντα και θα φτάσουμε στο σημείο 2 surface και 2 iPad να έχουμε
Οπως και να το κάνουμε ειναι πολυ μεγαλη υπερβολή.
Πιστεύω οι 9.7 της air σειρας μαζί με το 12-12.3 ιντσων surface ειναι πιο ιδανικό ζευγάρι για κάλυψη καλυτερα των 99% των αναγκών απο όλες τις πλευρές και παραγωγικότητα και ψυχαγωγία.
Αυτα βάση μια πιο ψύχραιμης λογικής και οχι βάση παρορμητισμόυ απο άποψη tech freak.