Επίσημο αξεσουάρ είναι αυτό ?
Γιατί, με το sp3 τι κανείς; Το ίδιο .... Και δε μπορείς να κανείς editing 4K. Και στο δικό μου sp3 ακριβώς το ίδιο κανω
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ίσα ίσα που σε ipad έχεις κι επιλογή γι ασύρματο remote και transfer files της μηχανής , ενώ στο sp3-4 όχι!
Το θέμα είναι οτι υποτίθεται με αυτές τις συσκευές θα κάναμε consolidate, και αντι να κουβαλάμε τα βαριά laptops θα είχαμε αυτά, όπως παλαιότερα αντι να κουβαλάμε τα βιβλία και τετράδια θα ειιχαμε μόνο τα λαπτοπ.. και καταλήγουμε να τα κουβαλάμε όλα, και laptop & tablet & surface & ipad & τετράδια, sketchbooks και μολύβια.... LOLΑν μπορουσα θα ήθελα να έχω και το sp3 pro που έχω τώρα και το iPad pro.
Σωστά αν και το surface σου δίνει πολύ μεγαλύτερη πληρότητα και πλήθος εργασιών και δραστηριοτήτων που μπορείς να καλυψεις μαζί του,ενω το iPad σε πολύ λιγότερο βαθμό και σε συγκεκριμένες κατηγορίες δραστηριοτήτων.Το θέμα είναι οτι υποτίθεται με αυτές τις συσκευές θα κάναμε consolidate, και αντι να κουβαλάμε τα βαριά laptops θα είχαμε αυτά, όπως παλαιότερα αντι να κουβαλάμε τα βιβλία και τετράδια θα ειιχαμε μόνο τα λαπτοπ.. και καταλήγουμε να τα κουβαλάμε όλα, και laptop & tablet & surface & ipad & τετράδια, sketchbooks και μολύβια.... LOL
Εξαρτάται πιο MacBook Pro για να μπει στην σύγκριση με το surface.Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί επιμενεις να συγκρίνεις τα Windows που τρέχει το surface με το iOS που τρέχει το iPad. Σύγκρινε το με το MacOSX να δεις ποσά απίδια χωράει ο σάκος... Εντέλει αν ειναι να πάρω ένα καλουτσικο laptop που ειναι ταυτόχρονα μέτριο tablet (surface) χίλιες φορές να μείνω με το MacBook Pro μου και ένα iPad Air 2 η mini 4. Η σύγκληση κάποια στιγμή θα γίνει, we are not there yet....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.