Εγώ που κάνω αποκλειστική χρήση ”tablet“ δεν βγάζω ποτε το folio γιατί διπλώνει σε καλή γωνια που βολεύει (να βλέπεις και να πληκτρολογείς) χωρίς να χρειάζεται να το κρατάς.Αυτό ακριβώς. Εμένα με έχει βολέψει πολύ το Smart keyboard παρά το βάρος του, διότι όταν θέλω να έχω πληκτρολόγιο το έχω, και όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν απλό ταμπλετ απλά το ξεκολλώ μαγνητικά από την μαγνητική βάση.
Θα συμφωνήσω, για την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών ο Μ2 αλλά και τα 16gb ram είναι αδιάφορα. Αυτο που θα έκανε την διαφορά είναι μια oled οθόνη, εκεί μάλιστα να τα σκάσεις….εδώ με τον Α12 και τα 3gb ram του iPad Air 2019 και όλα πάνε τρένο, ακόμα και video editing που κάνω κάποιες φορές δεν κολλάει πουθενα.
Θεωρώ πάντως ότι τόσο πολύ ram σε φορητή συσκευή της Apple έχει κάποιο σκοπο, κάτι ετοιμάζει η Apple και θα σκάσει σαν κεραμίδα κάποια έκδοση macOS για τα iPad. Γιατί αλλιώς πέρα από λίγους που θα τα ζορίσουν για τους υπόλοιπους είναι απλά overpowered τα iPad Pro.
Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις όσα έγραψα...Τα ίδια έλεγες για το Ultra και μετά από λίγο το αγόρασες…![]()
Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις όσα έγραψα...![]()
Να θυμίσω δε ότι αν κάποιος θέλει M1/M2 + πληκτρολόγιο, υπάρχει πάντα το MacBook Air M2 που (νομίζω) είναι ελαφρύτερο, φθηνότερο, και τρέχει και MacOS![]()
11 Pro 2020Ποιο iPad έχεις τώρα;
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Αυτο περι ακριβειας ειναι η διαφορα; Γιατι δεν έχει ούτε μια λειτουργία από το hovering της samsung .Μερικες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα νέα iPad Kai iPad Pro , που δεν τις ήξερα… όπως για παράδειγμα σε τι διαφέρει το νέο hover pencil από τις υπόλοιπες υλοποιήσεις πχ της Samsung κλπ και γιατί τα απλά iPad δεν έχουν laminated screen.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ε οκ. Δεν έχει ακόμη ότι έχει η samsung . Θα τα αντιγράψει με τον καιρόΈχει πολλές λειτουργίες….και θα έρθουν κι άλλες με το καιρό.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Θα το κάνει καλύτερα, όπως πάντα!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.