karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 14,853
Το θέμα είναι ότι σε laptops και σε tablets παίζει ουσιαστικά μόνη της η Apple, οπότε όταν δεν υπάρχει ικανός ανταγωνισμός θα δίνει χαλαρές αναβαθμίσεις. Οταν π.χ. το Macbook Air το παλιό με τον Μ1 και 8gb ram που έχω δώσει στην σύζυγο, συσκευή 5 ετών, πάει σφαίρα, δεν ζεσταίνεται, είναι αθόρυβο και η μπαταρία ακόμα και μετά από 5 χρόνια βγάζει όλη την μέρα, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ξεσκιστούν στις αναβαθμίσεις. Το Mac book pro με τον νέο M5 τα έχει όλα, ελαφρύ, άψογη κατασκευή, τρομερος επεξεργαστής, απίστευτη διάρκεια μπαταρίας, το καλύτερο trackpad και πληκτρολόγιο της αγοράς, αθόρυβο χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες, εξαιρετική οθόνη, πολύ καλά ηχεία και κάμερα κλπ. Βασικά δεν του λείπει τίποτα, laptop που μπορείς να το έχεις ακόμα και 10-12 χρόνια χωρίς θέματα!!
Τα ίδια και το Ipad pro, τα έχει όλα, εδώ ακόμα και το απλό Air 3ετίας με τον m1 που έχω μοιράζει πόνο και είναι πολυβόλο. Πέρασα αυτόν τον χρόνο δοκιμάζοντας και αγοράζοντας ένα σωρό καλά Tablets από άλλους κατασκευαστές και εν τέλει πάλι στο ipad γύρισα...καλώς ή κακώς είναι μονόδρομος όσον αφορά τα Tablets.
Τα ίδια και το Ipad pro, τα έχει όλα, εδώ ακόμα και το απλό Air 3ετίας με τον m1 που έχω μοιράζει πόνο και είναι πολυβόλο. Πέρασα αυτόν τον χρόνο δοκιμάζοντας και αγοράζοντας ένα σωρό καλά Tablets από άλλους κατασκευαστές και εν τέλει πάλι στο ipad γύρισα...καλώς ή κακώς είναι μονόδρομος όσον αφορά τα Tablets.