[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

spcav μήπως οί παρτίδες τού συγκεκριμένου μοντέλου άπό τό media markt είναι έλαττωματικές;πιστεύω ό διανομέας είναι ή info guest άλλά καλό είνσι νά τό έλέγξης, μού έτυχε μέ λάπτοπ asus καί μού κάνανε 3 άλλαγές βέβαια ήταν συνεπείς άφού στό τέλος μού έγινε έπιστροφή χρημάτων.Τελικά έμαθα ότι τό συγκεκριμένο μοντέλο τό είχε τό public καί ό Κωτσόβολος καί δούλευαν άψογα.

Αν διαβασεις οσα εχω ηδη γραψει, θα δεις γιατι το προβλημα δεν ειναι το καταστημα ή καποια παρτίδα.

Θά έλεγα νά τό άγοράσεις άπό έκεί πού τό άγόρασε ό Τάκης πού είναι άπροβλημάτιστο.

LooooL

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Ανεξηγητο δεν ειναι (τα εχουμε πει).

Αν εχεις την δυνατοτητα (και την ορεξη φυσικα) τσεκαρε τα παλι μετα απο μερικες μερες για να δουμε πως θα ειναι οι οθονες τους τοτε (αν δεν μπηκαν screen protectors απο την πρωτη στιγμη, φυσικα).

Eκτός από τα 2 τελευταία τα υπόλοιπα τα έχουμε απο day one και είναι, εκτός από δυο, όλα τα άλλα χωρίς θήκες και προστασία στις οθόνες.

Τά έχω διαβάσει...τό λάπτοπ πού άναφέρω ήταν μέ έγγύηση άπό τήν asus αλλά άκριβώς τό ίδιο μοντέλο φορούσε lg όθόνη ips καί ύπήρχε μέ κινέζικη όθόνη πού ήταν άκατάλληλη γιά έπεξεργασία πού τήν ήθελα, πέρασα τά πάνδεινα γιατί τό χρειαζόμουν άμεσα στό ταξίδι,τηλεφωνούσα στό σέρβις τής άντιπροσωπίας πού τότε βρισκόταν στήν Ιταλία άργότερα τό πήρε τό media markt από μία θυγατρική συμφερόντων τού Πάνου γερμανού καί όλα καλά.Πιστεύω ότι κάτι παίζει καί μέ τήν δική σου περίπτωση άφού ή apple ένδεχομένως λόγω φόρτου παραγγελιών μπορεί νά έχει κάνει κάτι τό όποίο μόνο αυτοί γνωρίζουν ακόμη οί έπίσημοι διανομείς έχουν άγνοια πολλές φορές.Ελπίζω νά μήν σού φαίνεται περίεργο...θυμίσου τήν άνάκληση τού samsung note
λόγω μπαταριών καί σέ διαβεβαιώ ότι δέν είχαν πρόβλημ όλα τά κινητά άφού τό έχει μέλλος τού φόρουμ άπροβλημάτιστο καί πολλοί χρήστες.Σού εύχομαι καλή τύχη στά όσα σού συμβαίνουν καί δικαίως διαμαρτύρεσαι.

Βασικά, οποιοσδήποτε πλην του Συριου :p

...και του σκασμού όλων όσων γράφουν στο επίσημο νήμα της Apple και του φιλου που έγραψε παραπάνω για τις γρατζουνιές και όλων όσων άλλων δεν ξέρουμε από πρώτο χέρι...

Πιστεύω ότι κάτι παίζει καί μέ τήν δική σου περίπτωση άφού ή apple ένδεχομένως λόγω φόρτου παραγγελιών μπορεί νά έχει κάνει κάτι τό όποίο μόνο αυτοί γνωρίζουν ακόμη οί έπίσημοι διανομείς έχουν άγνοια πολλές φορές.Ελπίζω νά μήν σού φαίνεται περίεργο...
Σού εύχομαι καλή τύχη στά όσα σού συμβαίνουν καί δικαίως διαμαρτύρεσαι.

Δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο και τα έχουμε πει ήδη.

Μια πολύ λογική εξήγηση είναι ότι η Apple, εσκεμμένα ή μη, στέλνει κομμάτια βήτα διαλογής για να καλύψει τη ζήτηση.

Και κάτι τέτοιο λογικά οι επίσημοι διανομείς δεν θα το γνωρίζουν.

Ισως όμως το ανακαλύψουν αν υπάρξουν πολλές καταγγελίες και ενημέρωση

Και αυτό (μεταξύ άλλων) κάνουμε στα φόρουμ, ενημέρωση. Βασικά θεωρώ ότι αυτό πρέπει να κάνει ο κάθε καταναλωτής που σέβεται όχι μόνο την τσέπη του αλλά και τους γύρω του.

Αν ήθελα απλά να διαμαρτυρηθώ, θα το έκανα αλλού και πιθανόν και με προσωπικό όφελος.

Προφανώς και το συγκεκριμένο θέμα είναι παγκοσμίων διαστάσεων και δεν αφορά μόνο τον Σύριο:

APPLE iPhone 11 Scratches Frustrating Early Buyers...https://www.gottabemobile.com/iphone-11-scratches-problems-scratchgate/
iPhone 11 screen scratches...https://discussions.apple.com/thread/250669687
Is your iPhone 11 or iPhone 11 Pro already scratched?...https://pocketnow.com/is-your-iphone-11-or-iphone-11-pro-already-scratched
iPhone 11 Owners Angry Over Easily Scratched Screens...https://www.tomsguide.com/news/iphone-11-owners-angry-over-easily-scratched-screens

Υπάρχουν χιλιάδες αν όχι δεκάδες χιλιάδες καταγεγραμμένοι χρήστες με το συγκεκριμένο θέμα.

Εκατοντάδες χιλιάδες

«apparently there are more than a handful of people who took it to Apple’s support page to complain about how easily their brand new devices got scratched.»

Πάντως να σας πω κάτι ψιλοεκτός θέματος για τον χαβαλέ:

όπως είχα γράψει κάπου εδώ μέσα, το iPad Pro μου είχε ήδη μετά από μόνο 1μιση-2 μήνες χρήσης κάτι απαίσιες γρατζουνιές στην οθόνη, τη στιγμή που ουδέποτε είχε βρεθεί εκτός θήκης (Apple Folio Keyboard), και βέβαια με μένα να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Ξέρετε, απ'αυτές τις γρατζουνιές που δε φαίνονται όσο είναι ενεργοποιημένη η οθόνη, αλλά αν το δεις από γωνία όσο είναι σβηστή, είναι λες και το έχεις πάρει με γυαλόχαρτο. Άλλο μυστήριο από κει... Εν πάσει περιπτώσει, τότε τους το'χα πάει για να γκρινιάξω, και μου λέει ο τύπος "είναι προφανώς δύσκολο μετά από 2 μήνες να αποδείξεις ότι δεν τις έκανες εσύ, αλλά μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις το Apple Care για να την αλλάξεις με μικρό αντίτιμο".

Τότε δεν πολυασχολήθηκα γιατί είχα στην άκρη του μυαλού μου ότι, οκ, μέσα στη διετία θα το φτιάξω. Τις προάλλες που επιτέλους βρήκα χρόνο να το κάνω, ο τύπος στο κατάστημα (άλλος πια), μου λέει ότι "δε γίνεται να χρησιμοποιήσεις Apple Care παρά μόνο όταν έχεις σπάσιμο". Διαμαρτύρομαι εγώ ότι άλλα μου'πε ο άλλος τότε, και μου πετάει το θρυλικό: "Καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να'ναι σπασμένη. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε μ'αυτή την πληροφορία που μόλις σας έδωσα, μόνο μη μου το πείτε" :grinning-smiley-043

Τελικά μετά από λίγη σκέψη αποφάσισα ότι περιβαλλοντικά και μόνο θα ντρέπομαι για τον εαυτό μου αν κάνω κάτι τέτοιο, οπότε το άφησα, με την επίσημη δικαιολογία ότι καλύτερα με γρατζουνιές και στα @@ μου, παρά άθικτο και σε θήκες προσεκτικά κλπ.

iPhone 12 μέιμπι (νοτ)

7d34bfe1f3a82732587807f0bf5fa1da.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Μοιάζει τρομερά με την Laut που εχω βαλει.

Όχι

Η laut, όπως και μια sbs που παίζει Ελλάδα (και μου φάνηκε τελικά καλύτερη επειδή είναι πιο μαλακια και με καλύτερο γκριπ), είναι μεν frost και σχετικά διαφανη αλλά τελικά «εξαφανίζει» το χρωμα

Αν βέβαια έχεις γκρι, όπως εσυ, είναι μια χαρά

Αλλά το πράσινο πάει για βρούβες χρωματικά

Αυτή που λέω είναι μεν frost και διαφανη αλλά έχει μια midnight green απόχρωση από μόνη της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Όχι

Η laut, όπως και μια sbs που παίζει Ελλάδα (και μου φάνηκε τελικά καλύτερη επειδή είναι πιο μαλακια και με καλύτερο γκριπ), είναι μεν frost και σχετικά διαφανη αλλά τελικά «εξαφανίζει» το χρωμα

Αν βέβαια έχεις γκρι, όπως εσυ, είναι μια χαρά

Αλλά το πράσινο πάει για βρούβες χρωματικά

Αυτή που λέω είναι μεν frost και διαφανη αλλά έχει μια midnight green απόχρωση από μόνη της.

Οκ, όταν την πάρεις, θα δούμε τις οποίες διάφορες, μιας και οι αποχρώσεις φαίνονται συγγενείς.

Έκατσα και περιεργάστηκα χτες το pro Max.. Αυτό που παρατήρησα στην πρώτη μάτια είναι η φωτεινότητα της οθόνης που είναι εμφανής σε σχέση με το Max. Βέβαια από την άλλη μου φάνηκε ότι αυξήθηκε η «κιτρινίλα» με το True Tone on. Για μένα πάντως συν.
Η μπαταρία από μόνη της είναι ένα μεγάλο συν
Μου άρεσε αρκετά το μενού και οι ρυθμίσεις της εφαρμογής κάμερας (δεν είχε βέβαια περασμένη τη 13.2 αλλά και πάλι ήταν κάτι διαφορετικό). Μου άρεσε αρκετά η wide παρόλο που δεν την συμπαθούσα και τόσο γενικά.. Φυσικά το θέμα κάμερα μεγάλο συν στο βράδυ το πρωί δεν παρατήρησα διαφορες σε απλή θέαση.
Ταχύτητα δεν παρατήρησα εμφανής διαφορες (θεωρώ ότι στην καθημερινή χρήση οι διαφορες είναι αμελητέες ακόμη και με προηγούμενα μοντέλα για τα δικά μου μάτια)
Το μεγάλο μείον για μένα ο σχεδιασμός πλάτης.. Δεν μιλάω τόσο για τη διάταξη των καμερών αλλά πιο πολύ για το υλικό και το χρωμα. Αυτό το ματ φινίρισμα δεν μου άρεσε καθόλου το θεωρώ χειρότερο από του Max (είχε το mg αλλά το ίδιο ισχύει και στο μαύρο)
Εν τέλη δεν με έπεισε για αλλαγή στο καπάκι από το Max για τις βράδυνες φωτο (δεν πολύ βγάζω) και την μπαταρία (την παλεύω την μέρα).. Ίσως του χρόνου αν δω κάτι διαφορετικό

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Οκ, όταν την πάρεις, θα δούμε τις οποίες διάφορες, μιας και οι αποχρώσεις φαίνονται συγγενείς.

Αν, στο παραπανω link, πατησεις το κουμπι με τις επιλογες χρωματος, θα δεις ακριβως αυτο που λεω (το επιβεβαιωσα στην πραξη, οσον αφορα τις απλες frost (με την Laut και την SBS))