spcav μήπως οί παρτίδες τού συγκεκριμένου μοντέλου άπό τό media markt είναι έλαττωματικές;πιστεύω ό διανομέας είναι ή info guest άλλά καλό είνσι νά τό έλέγξης, μού έτυχε μέ λάπτοπ asus καί μού κάνανε 3 άλλαγές βέβαια ήταν συνεπείς άφού στό τέλος μού έγινε έπιστροφή χρημάτων.Τελικά έμαθα ότι τό συγκεκριμένο μοντέλο τό είχε τό public καί ό Κωτσόβολος καί δούλευαν άψογα.
Θά έλεγα νά τό άγοράσεις άπό έκεί πού τό άγόρασε ό Τάκης πού είναι άπροβλημάτιστο.
Ανεξηγητο δεν ειναι (τα εχουμε πει).
Αν εχεις την δυνατοτητα (και την ορεξη φυσικα) τσεκαρε τα παλι μετα απο μερικες μερες για να δουμε πως θα ειναι οι οθονες τους τοτε (αν δεν μπηκαν screen protectors απο την πρωτη στιγμη, φυσικα).
Ακόμα καλύτερα να στα αγοράσει ο ίδιος ο Τάκης...![]()
Βασικά, οποιοσδήποτε πλην του Συριου![]()
Πιστεύω ότι κάτι παίζει καί μέ τήν δική σου περίπτωση άφού ή apple ένδεχομένως λόγω φόρτου παραγγελιών μπορεί νά έχει κάνει κάτι τό όποίο μόνο αυτοί γνωρίζουν ακόμη οί έπίσημοι διανομείς έχουν άγνοια πολλές φορές.Ελπίζω νά μήν σού φαίνεται περίεργο...
Σού εύχομαι καλή τύχη στά όσα σού συμβαίνουν καί δικαίως διαμαρτύρεσαι.
https://www.bare-cases.com/products/bare-naked-for-iphone-11-pro?variant=30250805723170
Η μόνη λεπτή θήκη σε midnight green που έχω δει να παίζει
Μοιάζει τρομερά με την Laut που εχω βαλει.
Όχι
Η laut, όπως και μια sbs που παίζει Ελλάδα (και μου φάνηκε τελικά καλύτερη επειδή είναι πιο μαλακια και με καλύτερο γκριπ), είναι μεν frost και σχετικά διαφανη αλλά τελικά «εξαφανίζει» το χρωμα
Αν βέβαια έχεις γκρι, όπως εσυ, είναι μια χαρά
Αλλά το πράσινο πάει για βρούβες χρωματικά
Αυτή που λέω είναι μεν frost και διαφανη αλλά έχει μια midnight green απόχρωση από μόνη της.
Οκ, όταν την πάρεις, θα δούμε τις οποίες διάφορες, μιας και οι αποχρώσεις φαίνονται συγγενείς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.