[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Μετατρέπεται σίγουρα σε Jpeg αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν χανει την κωδικοποιηση. Εκανα ενα test τωρα και δεν βλεπω να μειωνεται η φωτεινοτητα της οθονης στο πειραγμενο αρχειο.
Για δοκίμασε και εσύ.

Στο Photoshop fix που μόλις δοκίμασα τα χάνει τελείως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Στο Photoshop fix που μόλις δοκίμασα τα χάνει τελείως.

Δοκίμασα και στο Pixelmator photo στο iPad. Αν και σώζει σε Jpeg δεν φαίνεται να χαλάει τα metadata (αναφέρει P3 το Exif) και οπτικά (όταν πέρασα την edited photo στο Iphone) δεν βλέπω διαφορά από την original HEIC.
Μάλλον είμαστε ΟΚ,αλλά συνεχίζω το ψάξιμο μήπως βρω εφαρμογή που να σώζει και σε HEIC.

Apple iPhone 11 Pro Max: Τρίτη θέση στο DxOMark με 117 βαθμούς!

Δημοσιεύεται σήμερα το σκορ του iPhone 11 Pro Max στο DxOMark με την συσκευή να κερδίζει συνολικά 117
βαθμούς και να λαμβάνει την τρίτη θέση, πίσω από το Xiaomi Mi Note 10 Pro και το Huawei Mate 30 Pro.​

Με photo score που αγγίζει τους 124 βαθμούς, το iPhone 11 Pro Max εντάσσεται μεταξύ των smartphones που
προσφέρουν κορυφαία ποιότητα στη στατική φωτογραφία και μοιράζεται την κορυφαία θέση στο video μαζί με
το Xiaomi Mi CC9 Premium Edition.

Χάρη στο Deep Fusion που χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση, το νέο iPhone είναι σε θέση να προσφέρει
βελτιωμένη λεπτομέρεια και γενικώς καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας. Μόνο σε συνθήκες χαμηλού
φωτισμού παρατηρείται μείωση της λεπτομέρειας. Ο θόρυβος επίσης εμφανίζεται βελτιωμένος σε
σχέση με το XS Max αν και είναι ορατός σε σχεδόν όλες τις συνθήκες φωτισμού.

i-Phone-11-Pro-Max-Dx-OMark.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via] . [via]

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Δοκίμασα και στο Pixelmator photo στο iPad. Αν και σώζει σε Jpeg δεν φαίνεται να χαλάει τα metadata (αναφέρει P3 το Exif) και οπτικά (όταν πέρασα την edited photo στο Iphone) δεν βλέπω διαφορά από την original HEIC.
Μάλλον είμαστε ΟΚ,αλλά συνεχίζω το ψάξιμο μήπως βρω εφαρμογή που να σώζει και σε HEIC.

UPDATE: To νεο Pixelmator Pro στο OS X, εχει την δυνατοτητα να σωζει σε HEIC και φαινεται να κρατα κανονικα ολα τα metadata των HDR photos του iPhone 11.

Όσον αφορά για heic σε εφαρμογές που έχω αγοράσει σχεδόν όλες σώζουν. Παράδειγμα procamera, neuralcam, dslr κτλ. Για free δεν έχω βρει κάτι
Edit λείπω στη βασική έκδοση το focos έχει εξαγωγή heic

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Όσον αφορά για heic σε εφαρμογές που έχω αγοράσει σχεδόν όλες σώζουν. Παράδειγμα procamera, neuralcam, dslr κτλ. Για free δεν έχω βρει κάτι
Edit λείπω στη βασική έκδοση το focos έχει εξαγωγή heic

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ψάχνουμε εφαρμογή photo editor ομως...

Παιδιά Καλή Χρονιά.

Επειδή παρήγγειλα ένα 11 pro max θέλω να ρωτήσω αν θεωρείτε απαραίτητο το τζάμι στην οθόνη. Δεν μου αρέσει πάντως και αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την οθόνη, θα ήθελα να το αποφύγω. Παρήγγειλα μαζί και τη δερμάτινη θήκη της apple.

Τι με συμβουλεύετε;

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Παιδιά Καλή Χρονιά.

Επειδή παρήγγειλα ένα 11 pro max θέλω να ρωτήσω αν θεωρείτε απαραίτητο το τζάμι στην οθόνη. Δεν μου αρέσει πάντως και αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την οθόνη, θα ήθελα να το αποφύγω. Παρήγγειλα μαζί και τη δερμάτινη θήκη της apple.

Τι με συμβουλεύετε;

Τι εννοείς απαραίτητο; Τα πράγματα είναι απλά, χωρίς τζάμι θα έχεις από μικρογρατζουνιες αν είσαι υπερ-προσεκτικός, μέχρι και σπασμένη οθόνη, αν δεν είσαι.

Με τζάμι γλιτώνεις και τα δυο, αλλά σου χαλάει την αίσθηση.

Όποτε είναι στην τελική μόνο δική σου απόφαση.

Ναι αυτό με χαλάει, η αίσθηση.
Τέλος πάντων, ξέρετε καμιά καλή μάρκα τζαμιού; Κατα προτίμηση από irepair αφού αυτό υπάρχει στην περιοχή μου.
Επίσης έχω ακούσει ότι μπαίνει τζάμι και μπροστά στις κάμερες ή είναι βλακεία αυτό;

Ναι αυτό με χαλάει, η αίσθηση.
Τέλος πάντων, ξέρετε καμιά καλή μάρκα τζαμιού; Κατα προτίμηση από irepair αφού αυτό υπάρχει στην περιοχή μου.
Επίσης έχω ακούσει ότι μπαίνει τζάμι και μπροστά στις κάμερες ή είναι βλακεία αυτό;

Και εγώ αυτό φοβόμουν αλλα με καλό τζαμί δεν έχει διαφορά. Πηρα ένα γερμανικό ακριβό που καλύπτει και κάμερες χωρίς πρόβλημα. Δεν θυμάμαι όμως το μοντέλο...

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Ευχαριστώ, αλλά θα το βάλω καλά μόνος μου ή θα έχει τίποτα κενά και θα με ξενερώσει απότομα. Στο προηγούμενο είχα αγοράσει μια μεμβράνη της belkin, ακριβή σχετικά, και μου άφηενς φουσκάλες. Μετά από τη δοκιμή την έβγαλα και δεν ξαναέβαλα τίποτα. Μια χαρά είναι μέχρι σήμερα το 5άρι μου, χωρίς καμία γρατζουνιά στην οθόνη. Αλλά αυτό το μεγάλο το φοβάμαι...

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Ευχαριστώ, αλλά θα το βάλω καλά μόνος μου ή θα έχει τίποτα κενά και θα με ξενερώσει απότομα. Στο προηγούμενο είχα αγοράσει μια μεμβράνη της belkin, ακριβή σχετικά, και μου άφηενς φουσκάλες. Μετά από τη δοκιμή την έβγαλα και δεν ξαναέβαλα τίποτα. Μια χαρά είναι μέχρι σήμερα το 5άρι μου, χωρίς καμία γρατζουνιά στην οθόνη. Αλλά αυτό το μεγάλο το φοβάμαι...

Καταρχήν δεν έχει καμία σχέση, στην αίσθηση, το (καλό) τζαμί με την μεμβράνη.

Με ένα καλό τζαμί δεν καταλαβαίνεις διαφορά από χωρίς τπτ στην οθόνη.

Επίσης τα 11αρια είναι ιδιαίτερα επιρρεπή (το λεω όσο πιο ευγενικά μπορώ :p) σε γρατζουνιες οποτε χωρις προστασια απλα ξεχνας καθαρη οθονη

Αυτο που σου πρότεινα έχει οδηγό για την εγκατάσταση όποτε θέλει πολύ προσπάθεια για να γίνει λάθος όταν το βάζεις (βασικά αρκεί ένας καλός καθαρισμός πρώτα και εγκατάσταση σε σχετικά καθαρό χώρο)

Φουσκάλες κλπ δεν θα δεις με τζάμι γενικά (κάποιες λίγες που μπορεί να εμφανιστούν (σπάνιο) στην αρχή φεύγουν (συνήθως μόνες τους, μάλιστα) μετά από μερικές ώρες.

Ρώτησα στο irepair σήμερα και έχουν μια που δεν καλύπτει το notch στα 9 ευρώ και μια που καλύπτει όλη την οθόνη στα 13. Ίδια ποιότητα μου είπαν ότι είναι.