[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Ήρθε η μαμά clear θήκη, καμία σχέση με αυτό που νόμιζα. Φοβερά premium αίσθηση, αν κρατήσει κιόλας στο χρόνο παίζει μέχρι και να αξίζει τα $39.

Άντε, μέσα στην Παρακευή περιμένουμε και το κυρίως πιάτο...

ενα αναλυτικο review της καμερας...

http://austinmann.com/trek/iphone-11-pro-review-china

iPhone11-night-mode-compare2.jpg

IMG_4747.jpg

halide-technical-readout.jpg

iphone11-ultrawide04.jpg

Ήρθε η μαμά clear θήκη, καμία σχέση με αυτό που νόμιζα. Φοβερά premium αίσθηση, αν κρατήσει κιόλας στο χρόνο παίζει μέχρι και να αξίζει τα $39.

Άντε, μέσα στην Παρακευή περιμένουμε και το κυρίως πιάτο...
Την παραγγειλα και εγω μαζι με μια της otterbox οπως παντα που περνω , θα μας βαλεις μια φωτο οταν με το καλο θα παραλαβεις και το θηριο να την δουμε ;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την παραγγειλα και εγω μαζι με μια της otterbox οπως παντα που περνω , θα μας βαλεις μια φωτο οταν με το καλο θα παραλαβεις και το θηριο να την δουμε ;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θηριάκι πλέον, όχι θηρίο, ξαναγυρίσαμε στις μικρές διαστάσεις!

Πάρτε για την ώρα μια σκέτη (δίπλα και το τζαμάκι με τον εγκαταστάτη του, περιμένουν υπομονετικά), και θα σας βάλω το απόγευμα με το καλό και μια γεμάτη.

Αυτό που μου αρέσει και κάνει τη διαφορα με τις amazonoθήκες των $10 είναι πως είναι αρκετά πιο άκαμπτη από όσο περιμενα.

590b9b46a696a084cebbcd32cdd76a4b.jpg

Από ελαστικότητα δλδ ειναι οπως η Air Skin της Spigen https://www.spigen.com/collections/iphone-xs/products/iphone-xs-case-airskin?variant=12074258497583 ;

Ειναι δλδ από πλαστικο που απλα λυγιζει λιγο (οπως η παραπανω) ή από μαλακη σιλικονη που λυγίζει περισσότερο;

ΥΓ Χαμος με τα backorder σε πρασινο Ελλαδα, μαθαινω

Όχι είναι πολύ πιο σκληρό από την Air Skin, και πολύ πιο χοντρό βέβαια. Πλαστικό κανονικό. Γενικότερα η θήκη δεν είναι φιλοσοφίας skin, κανονική θήκη στο ίδιο μέγεθος με τη μαμά silicon, μόνο που είναι πλαστική και απολύτως διαφανής.

Όχι είναι πολύ πιο σκληρό από την Air Skin, και πολύ πιο χοντρό βέβαια. Πλαστικό κανονικό. Γενικότερα η θήκη δεν είναι φιλοσοφίας skin, κανονική θήκη στο ίδιο μέγεθος με τη μαμά silicon, μόνο που είναι πλαστική και απολύτως διαφανής.

Βασικά τώρα που τη ζουλάω λίγο περισσότερο, παίζει να'ναι και σιλικόνη (για πλαστική μάλλον παρα-κάμπτεται εύκολα) απλά απολύτως διαφανής!

Καλώς το!

Λοιπόν δε θα σας πω ψέμματα ότι δε σε απογοητεύει η μικρότερη οθόνη, αλλά θεωρώ πως συνηθίζεται. Κάθεται απείρως καλύτερα στο χέρι μου, ενώ μπορώ να κάνω τα περισσότερα πράγματα με το ένα χέρι. Κατά τα λοιπά, you know the drill, θα το κυκλοφορήσω για 2 βδομάδες κι αν δω ότι δε μ'αρέσει, γυρνάει σπίτι του. Δε νομίζω όμως.

Εν τω μεταξύ, η πλάτη είναι ματ και η κάμερα glossy, οπότε με τη θήκη γίνεται ενιαίο πίσω. Όλα τα σκέφτονται οι κερατάδες! Αυτό που με απογοήτευσε τελικά ήταν το τζαμάκι της Spigen, αφού είχε με το καλημέρα μερικά σημάδια πάνω του. Θα δω, ίσως βάλω το δεύτερο, ίσως απλά τα αγνοήσω!

c061b903ff576f3f7f6d60f5696d84a4.jpg

Πότε πρόλαβες και παρελαβες;;;
Οι φωτό του στα δικά μου μάτια είναι τέλειες...
Καλορίζικο!!!