[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 1

Το ότι αφορα το τσιπ που αναφέρεις το λεει και το αρθρο.

Σου εβγαλε κι εσενα λοιπον το error αλλα συνεχισε να δουλευει λες.

Αλλοι λένε ότι σταματησε να δουλευει γενικα (και τους αλλάξανε τις συσκευές).

Εχουμε λοιπόν ενα επιβεβαιωμενο error και καποιους να αναφερουν πρόβλημα μετα και καποιους όχι.

Μόνο βλακεια δεν ειναι να ενημερωνόμαστε για τέτοια θεματα.

Δεν είναι ακριβώς error, ένα notification bug είναι.
Αλλα δεν είδα να επηρεάζει το Airdrop και προφανώς δεν είναι hardware bug (αναφέρομαι στις βλακείες των post που αλίευσε για να κάνει θέμα clickbate ο δημοσιογράφος).
Αν είχε ο ίδιος αναπαράγει το πρόβλημα, θα ήταν αλλιώς. Ο τύπος όμως απλα έκανε report αναφορές τρίτων σε forum. Εξού και η βλακεία/κουτοπονηρια για εύκολο clickbate.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro

Δεν είναι ακριβώς error, ένα notification bug είναι.
Αλλα δεν είδα να επηρεάζει το Airdrop και προφανώς δεν είναι hardware bug (αναφέρομαι στις βλακείες των post που αλίευσε για να κάνει θέμα clickbate ο δημοσιογράφος).
Αν είχε ο ίδιος αναπαράγει το πρόβλημα, θα ήταν αλλιώς. Ο τύπος όμως απλα έκανε report αναφορές τρίτων σε forum. Εξού και η βλακεία/κουτοπονηρια για εύκολο clickbate.

«Notification bug» και μετά (σε πολλούς) δεν δουλεύει και αλλάζει τις συσκευές η Apple;

Σε εσένα δεν δημιούργησε πρόβλημα, το καταλάβαμε. Υπάρχει όμως και άλλος κόσμος (όπως με το πρόβλημα της οθόνης, δεν έτυχε σε εσένα, έτυχε όμως σε πολλούς άλλους).

Αυτό με την αναπαραγωγή του προβλήματος νέο φρουτο; Δλδ όλες οι ειδήσεις θα πρέπει να επιβεβαιώνονται με επιτόπου δοκιμές; Καλό κι αυτό. Να κλεισει καλύτερα το internet αν είναι έτσι. Δεν είναι δικαστήριο κατά της Apple, ενημέρωση λέγεται.

Οι προθέσεις του αρθρογράφου (clickbait) είναι αδιάφορες, τα γεγονότα / την είδηση εξετάζουμε. Η μόνη περίπτωση να ασχοληθούμε με τον αρθογράφο είναι αν πιστεύουμε ότι τα quotes από τα φόρουμ είναι ψεύτικα.

Τεσπα, εσυ είσαι σίγουρος ότι δεν τρέχει κάστανο. Άσε άλλους να είναι επιφυλακτικοί (ειδικά μετά από τόσα προβλήματα με το φετινό launch). 😉

«Notification bug» και μετά (σε πολλούς) δεν δουλεύει και αλλάζει τις συσκευές η Apple;

Σε εσένα δεν δημιούργησε πρόβλημα, το καταλάβαμε. Υπάρχει όμως και άλλος κόσμος (όπως με το πρόβλημα της οθόνης, δεν έτυχε σε εσένα, έτυχε όμως σε πολλούς άλλους).

Αυτό με την αναπαραγωγή του προβλήματος νέο φρουτο; Δλδ όλες οι ειδήσεις θα πρέπει να επιβεβαιώνονται με επιτόπου δοκιμές; Καλό κι αυτό. Να κλεισει καλύτερα το internet αν είναι έτσι. Δεν είναι δικαστήριο κατά της Apple, ενημέρωση λέγεται.

Οι προθέσεις του αρθρογράφου (clickbait) είναι αδιάφορες, τα γεγονότα / την είδηση εξετάζουμε. Η μόνη περίπτωση να ασχοληθούμε με τον αρθογράφο είναι αν πιστεύουμε ότι τα quotes από τα φόρουμ είναι ψεύτικα.

Τεσπα, εσυ είσαι σίγουρος ότι δεν τρέχει κάστανο. Άσε άλλους να είναι επιφυλακτικοί (ειδικά μετά από τόσα προβλήματα με το φετινό launch).

Καλά κι εμένα μου ακούγεται λίγο τραβηγμένο να προκαλεί hardware failure ένα software bug, και θυμίζω ότι εδώ τα τηλέφωνα επιστρέφονται για πλάκα αν είσαι εντός 2 βδομαδων, ακόμα και λίγη γκρίνια του τύπου «δε μπορώ να κάνω τη δουλεια μου χωρις airdrop” αρκεί. Όποτε πιθανώς όντως να τα λέει αυτά ο Forbes χωρίς ιδιαίτερη έρευνα.

Εγώ πάντως όσες φορες χρειάστηκε να στείλω με airdrop δεν είχα θέμα. Φυσικά δεν είναι κάτι που κάνω 100 φορες τη μέρα, όποτε δεν παίρνω κι όρκο.

Εγώ βλέπω στο άρθρο να αναφέρει αυτό: “Ultra Wideband Update Failed. Your iPhone cannot use Ultrawide band until it has been updated.”

Αυτό με παραπέμπει σε firmware update του "ultra wideband" το οποίο δεν ολοκληρώθηκε. Ένα αποτυχημένο firmware update άνετα μπρικάρει μια συσκευή.

στο χωριο μου λενε... "κανω την τριχα, τριχια" !

Εννοειται οτι ειναι Clickbait....οχι γιατι δεν ειναι δυνατον να υπαρχει καποιο θεμα, αλλα γιατι απλα μπορει να ειναι καποιο λαθος στο software που θα λυθει με καποιο update.
Τετοια λαθη συμβαινουν σε ολους καθημερινα... αν ηταν να τα καναμε πρωτοσελιδο, θα βαριομασταν να γραφουμε και να διαβαζουμε!

ΥΓ.. συριε ακομα δεν πηρες το 11 ? :p
Σου δινω το δικο μου, χωρις τριχες και ultra wideband chip errors! Συλλεκτικο ... ! -bye-

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Εγώ βλέπω στο άρθρο να αναφέρει αυτό: “Ultra Wideband Update Failed. Your iPhone cannot use Ultrawide band until it has been updated.”

Αυτό με παραπέμπει σε firmware update του "ultra wideband" το οποίο δεν ολοκληρώθηκε. Ένα αποτυχημένο firmware update άνετα μπρικάρει μια συσκευή.

Το ίδιο μνμ είχα και εγώ και φυσικά δεν μπρικαρε. Άρα;
Παπαριες Μαριτσα μου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPh

Τεσπα, εσυ είσαι σίγουρος ότι δεν τρέχει κάστανο. Άσε άλλους να είναι επιφυλακτικοί (ειδικά μετά από τόσα προβλήματα με το φετινό launch). 😉

Απλα λεμε ότι πριν αναπαράγουμε μια είδηση clickbate από μη αξιόπιστη πηγη, καλο είναι να το ψάχνουμε λίγο. Αυτός πάντως την δουλίτσα του την έκανε με επιτυχία (ασχολούμαστε τόση ώρα με ένα software bug που αν δεν σχετιζόταν με την apple θα το είχε φάει η μαρμάγκα ως είδηση). Το ότι φέτος το IOS 13 launch είχε πρόβλημα το τόνισα πολλές σελίδες πριν. Αλλα μην κάνουμε και την τρίχα, τριχιά όπως λέει και ο Γιάννης.

καθε χρονια, ακριβως τα ιδια συμβαινουν.... το Ios στρωνει με την X.2 εκδοση .

Αυτο συμβαινει γυρω στο Νοεμβρη. Το ιδιο συμβαινει και φετος, και θα συμβει του χρονου.

Τυχεροι οσοι δε βιαζονται και το παιρνουν αργοτερα και φτηνοτερα... γυρω στις γιορτες ειναι η καλυτερη περιοδος.

Παλικαρια κανα σορτκατ για να κανει οτι το μιουτ μπατον παιζει;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Έχω καλύτερη ερώτηση: κάποιος τρόπος ώστε το mute button να λειτουργεί ως mute button? Τόσα χρόνια, το πιο not making sense κομμάτι του iPhone. Το έχεις ωραία αθόρυβο, είσαι σε βαρετό meeting και πας να σερφάρεις στα μουλωχτά, κι αρχίζει να τσιρίζει το τάδε βιντεάκι στο Facebook, ή η κάθε random διαφήμιση και ξεφτιλίζεσαι.

Άσε την έχω πατήσει και εγώ έτσι... Ιμιτασιόν μιουτ είναι. Τσάμπα το λεφτά που δίνουν για την κατασκευή στο κουμπάκι

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Χθες πήρα το τρίτο κατά σειρά 11 Pro και μαντέψτε, ήταν κι αυτό ελαττωματικό!

Συγκεκριμένα, το πλαίσιο περιμετρικά της οθόνης ήταν χτυπημένο (για την ακρίβεια, είχε ένα χτύπημα και 2 3 παράλληλες γρατζουνιές δίπλα / προφανώς από κακό πρεσάρισμα στο εργοστάσιο).

Δεν ήταν κάτι τραγικό, μπορεί να σου ξέφευγε με την πρώτη ματια, αλλά όταν το έπιασα μερικά λεπτά και ενοιωσα τα ρινίσματα στο χέρι....

Επιστράφηκε και αυτό αναίμακτα.

Αλλά, προσέξτε, έχει και συνέχεια:

Την ίδια μέρα πήρα και ένα απλό 11αρι το οποίο είχε ένα ωραιότατο σημάδι (σαν από κόλλα, όχι σκόνη) εσωτερικά της μιας κάμερας.

Λειτουργικά πιθανότατα δεν θα είχε θέμα αλλά ήταν το κερασάκι...

(Να σημειώσω πάντως ότι σκόνες μέσα σε φακούς iPhone έχω δει πολλές φορές).

Επιστράφηκε κι αυτό (μετά από προτροπή του καταστήματος, δεν είχα σκοπό / κουράγιο να ασχοληθώ περαιτέρω).

Ένα μπράβο στα Media Markt για την επαγγελματική αντιμετώπιση του θέματος.

Και φυσικά, ενα μεγάλο μπράβο στην Apple, στο QC της και στον σεβασμό στους πελάτες της που χρυσοπληρώνουν για τα προϊόντα της.

Χθες πήρα το τρίτο κατά σειρά 11 Pro και μαντέψτε, ήταν κι αυτό ελαττωματικό!

Συγκεκριμένα, το πλαίσιο περιμετρικά της οθόνης ήταν χτυπημένο (για την ακρίβεια, είχε ένα χτύπημα και 2 3 παράλληλες γρατζουνιές δίπλα / προφανώς από κακό πρεσάρισμα στο εργοστάσιο).

Δεν ήταν κάτι τραγικό, μπορεί να σου ξέφευγε με την πρώτη ματια, αλλά όταν το έπιασα μερικά λεπτά και ενοιωσα τα ρινίσματα στο χέρι....

Επιστράφηκε και αυτό αναίμακτα.

Αλλά, προσέξτε, έχει και συνέχεια:

Την ίδια μέρα πήρα και ένα απλό 11αρι το οποίο είχε ένα ωραιότατο σημάδι (σαν από κόλλα, όχι σκόνη) εσωτερικά της μιας κάμερας.

Λειτουργικά πιθανότατα δεν θα είχε θέμα αλλά ήταν το κερασάκι...

(Να σημειώσω πάντως ότι σκόνες μέσα σε φακούς iPhone έχω δει πολλές φορές).

Επιστράφηκε κι αυτό (μετά από προτροπή του καταστήματος, δεν είχα σκοπό / κουράγιο να ασχοληθώ περαιτέρω).

Ένα μπράβο στα Media Markt για την επαγγελματική αντιμετώπιση του θέματος.

Και φυσικά, ενα μεγάλο μπράβο στην Apple, στο QC της και στον σεβασμό στους πελάτες της που χρυσοπληρώνουν για τα προϊόντα της.
Τι να πω. Κουράγιο.

Πλέον δεν χαλιέμαι, με τα τελευταία άρχισα να γελάω (τόσο που ο πρώτος που ενημέρωσα ήταν ο Τάκης 😋 )

Τόσα χρόνια πάντως, ένας σκασμός Apple συσκευές (πάντα από πρώτες φουρνιές), τέτοια πράγμα δεν έχω ξαναδεί.

Κάτι πρέπει να πηγαίνει πολύ στραβά στις γραμμές παραγωγής φέτος και ελπίζω να το έχει πάρει χαμπάρι η Apple και να σοβαρευτεί.

spcav επίτρεψε μου μερικές ερωτήσεις:
1. Τα ανοίγεις στο κατάστημα και τους τα επιστρέφεις αμέσως ή τα γυρίζεις μετά από άνοιγμα στο σπίτι;
2. Παίρνεις πίσω χρήματα ή πίστωση;
3. Σε ταλαιπωρούν για να το δεχτούν πίσω ή πείθονται εύκολα;
4. Όλες οι περιπτώσεις ελαττωματικών συσκευών είναι από το κατάστημα που ανέφερες;