MakisM
Μέλος Σωματείου
- 12 May 2009
- 5,693
Φοβερό το διάγραμμα. Ειδικά αν σκεφτείς ότι (προφανώς) η μελέτη έχει γίνει θεωρώντας την τιμή της Apple, και όχι την ντόπια τιμή στην Ελλάδα που είναι εξωφρενικά υψηλότερη λόγω ΦΠΑ (και όχι μόνο).
Φοβερό το διάγραμμα. Ειδικά αν σκεφτείς ότι (προφανώς) η μελέτη έχει γίνει θεωρώντας την τιμή της Apple, και όχι την ντόπια τιμή στην Ελλάδα που είναι εξωφρενικά υψηλότερη λόγω ΦΠΑ (και όχι μόνο).
Εμένα κάτι δεν μου πάει καλά με τον πίνακα. Είναι δυνατόν η ΗΠΑ να έχει καλύτερο μέσο μισθό από την Σιγκαπούρη η Νορβηγία;
Η λιθογραφία από μόνη της δεν φέρνει την άνοιξη. Η συγκεκριμένη σειρά επεξεργαστών είναι η πρώτη στα 5nm, το άμεσο όφελος είναι η κατανάλωση και η θερμική συμπεριφορά.
Και ίδιες επιδόσεις με το Α13 να είχε, θα ήταν εξαιρετικά επαρκές.
Το 11 Pro Max ήταν απίστευτο σε αυτονομία.
Δεν περιμένω κάτι λιγότερο.
Το 11 Pro Max ήταν απίστευτο σε αυτονομία.
Δεν περιμένω κάτι λιγότερο.
Εμένα κάτι δεν μου πάει καλά με τον πίνακα. Είναι δυνατόν η ΗΠΑ να έχει καλύτερο μέσο μισθό από την Σιγκαπούρη η Νορβηγία;
Νομίζω ότι ο μέσος μηνιαίος μισθός US είναι 4000$+
Ας μας το επιβεβαιώσει και ο Maestro
Καλά αυτό με το φορτιστή ακούγεται ανέκδοτο.
Από την ξυριστική μηχανή των 15 ευρώ μέχρι το λαπτοπ των 5000 ευρώ όλα έχουν μαζί τον αντίστοιχο φορτιστή.
Τώρα τι όνειρο είδαν οι μηλοκατασκευαστές δε γνωρίζω αλλά με τέτοιο πιστό κοινό μπράβο τους που δεν υπάρχει καμία αντίδραση.
Καλά αυτό με το φορτιστή ακούγεται ανέκδοτο.
Από την ξυριστική μηχανή των 15 ευρώ μέχρι το λαπτοπ των 5000 ευρώ όλα έχουν μαζί τον αντίστοιχο φορτιστή.
Τώρα τι όνειρο είδαν οι μηλοκατασκευαστές δε γνωρίζω αλλά με τέτοιο πιστό κοινό μπράβο τους που δεν υπάρχει καμία αντίδραση.
Μη λέτε ότι θέλετε.... έχω τώρα το 11 pro max και είναι ότι καλυτερο έχω δει.
Είχα πολλές από τις ναυαρχίδες της χρονιάς (oneplus 7t pro, Samsung note 10 plus, huawei p40 pro, Xiaomi mi 10 pro) και είναι σαφώς καλύτερο.
Για τους φορτιστές, θ ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι... όπως πάντα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.