[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Το headphone jack πάντως (δυστυχώς), μια χαρά το έχουν καταργήσει οι περισσότεροι

Καλά όχι καλύτερο το iPhone από note 10 μην τρελαθούμε. Της δυνατότητες του note δεν της πιάνει κανένα τηλ υπολογιστής κανονικός

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το mini jack έχει φύγει από τα περισσότερα πια... αυτά που είχα εγώ φέτος δεν είχε σχεδόν κανένα!

Εδώ είμαστε και θυμήσου του χρόνου, το ίδιο θα γίνει και από πολλούς άλλους κατασκευαστές.

Ερώτηση:

τώρα που θα γράφουμε ωραία και καλά Dolby Vision στα βιντεάκια μας... πως σκατά θα το βλέπουμε να το απολαύσουμε; Μιλάω για "παλιές" OLED τύπου Β7, που αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζουν Air Play κλπ.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Ερώτηση:

τώρα που θα γράφουμε ωραία και καλά Dolby Vision στα βιντεάκια μας... πως σκατά θα το βλέπουμε να το απολαύσουμε; Μιλάω για "παλιές" OLED τύπου Β7, που αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζουν Air Play κλπ.

Με στικάκι/εξωτερικό σκληρό;
Ίσως και μέσω δίκτυου Ethernet.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Με στικάκι/εξωτερικό σκληρό;
Ίσως και μέσω δίκτυου Ethernet.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω οτιδήποτε με τη B7, αλλά φοβάμαι πως αν αρχίσουμε να καταφεύγουμε σε στικάκια κλπ, θα βρούμε μπροστά μας τις ιδιοτροπίες της Apple σε file systems, encodings. κλπ.

Πχ.. έχεις καταφέρει να δεις σωστά το HDR στις φωτογραφίες του IOS?

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω οτιδήποτε με τη B7, αλλά φοβάμαι πως αν αρχίσουμε να καταφεύγουμε σε στικάκια κλπ, θα βρούμε μπροστά μας τις ιδιοτροπίες της Apple σε file systems, encodings. κλπ.

Πχ.. έχεις καταφέρει να δεις σωστά το HDR στις φωτογραφίες του IOS?

Μια χαρά παίζει μέσω του ενσωματωμένου player.
ΥΓ. Για τις φωτό δεν θυμάμαι, πρέπει να δοκιμάσω ξανα.

Το 11 Pro Max ήταν απίστευτο σε αυτονομία.
Δεν περιμένω κάτι λιγότερο.

Αυτο ακριβως, μετα το σοκ του εξεσ μαξ ήρθε το σοκ του 11 προ μαξ, να δουμε που εφτασαν στο 12 προ μαξ.

Κι εγώ μέσω Apple TV προβλέπω να γίνεται η δουλειά. Το καινούριο βέβαια, μην ξεχνιόμαστε. :afro:

Το καινούριο; Φαντάζομαι το λες ειρωνικά.

Το "καινούριο" 4Κ παρουσιάστηκε το Σεπτέμβρη του 2017.

Φανταζομαι να εννοει το επερχομενο. Λογικα θα ανακοινωθει συντομα αν και με την apple ποτε δεν ξερεις...

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Φανταζομαι να εννοει το επερχομενο. Λογικα θα ανακοινωθει συντομα αν και με την apple ποτε δεν ξερεις...

Σαρκαστικά μιλούσα προφανώς, όλο και κάποιο 'τυράκι' θα πρέπει να'χει το καινούριο Apple TV για να μας αναγκάσει να το πάρουμε, ειδικά τώρα που μπορούμε να βλέπουμε ωραιότατα AppleTV+ στο στικάκι της Amazon των $25.

Πάντως, για την ιστορία, η Apple μας έλυσε την απορία, αφού στη σελίδα του iPhone 12 Pro, στις υποσημειώσεις γράφει "Requires an Apple TV or AirPlay-enabled TV." Θα δούμε σύντομα για ποιο Apple TV μιλάει (και για ποιο Air Play).

iPhone-12-Batteries-RAM.jpg

H Apple βγάζει Power Bank;