[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Αν συνυπολογισεις ότι το πιο φθηνό μοντέρνο iPhone είναι ταχύτερο από το πιο ακριβό Android και ότι iOS θα βρεις μόνο στα Apple, είναι προφανές ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι να αγοράσει κάποιος iPhone στα 500 ευρώ. Αναφορικά με την τιμή, τα iPhone έχουν καλη αξία μεταπώλησης κάνοντας την αγορά του νέου λιγότερο αιματηρή.

Δεν θα μπω στη διαδικασία "το iOS μου είναι καλύτερο, το Android σου χειρότερο".
Πιστεύω ότι και τα δύο λειτουργικά είναι εξίσου καλά...

Αν συνυπολογισεις ότι το πιο φθηνό μοντέρνο iPhone είναι ταχύτερο από το πιο ακριβό Android
Ταχύτερο από το πιο ακριβό μοντέρνο Android; Ή ταχύτερο από το πιο ακριβό 5ετίας Android;
Μου φαίνεται ότι επίτηδες παρέλειψες αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια. Αλλιώς συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια...

Και τέλος, δεν θεωρώ σοβαρό κριτήριο την αξία μεταπώλησης στην επιλογή μιας συσκευής...

Θα συμφωνήσω με τον @anderm παραπάνω. Το κοινό που θα αγοράσει (τυφλά) iPhone στα 500 ή στα 1500 ή στα 2500, θα το κάνει για το πρεστιζ του brand της Αpple!

Δεν θα μπω στη διαδικασία "το iOS μου είναι καλύτερο, το Android σου χειρότερο".

Ταχύτερο από το πιο ακριβό μοντέρνο Android; Ή ταχύτερο από το πιο ακριβό 5ετίας Android;
Μου φαίνεται ότι επίτηδες παρέλειψες αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια. Αλλιώς συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια...

Και τέλος, δεν θεωρώ σοβαρό κριτήριο την αξία μεταπώλησης στην επιλογή μιας συσκευής...

Θα συμφωνήσω με τον @anderm παραπάνω. Το κοινό που θα αγοράσει (τυφλά) iPhone στα 500 ή στα 1500 ή στα 2500, θα το κάνει για το πρεστιζ του brand της Αpple!

Το οικονομικό iPhone SE φοράει τον περσινό top of the line A13 που είχε το 11pro. Αντιστοίχως το iPhone 12 mini φέτος φοράει τον A14 που έχουν και τα Pro.
Όποτε ναι, γρηγορότερο από οποιοδήποτε Android, ανεξαρτήτως τιμής.

Το οικονομικό iPhone SE φοράει τον περσινό top of the line A13 που είχε το 11pro. Αντιστοίχως το iPhone 12 mini φέτος φοράει τον A14 που έχουν και τα Pro.

Κάμερες;
RAM/ROM;
Αυτονομία;
...κλπ

δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζεις μια ολοκληρη κατηγορια αγοραστων θεωρωντας οτι στα τυφλα θα αγορασουν ενα προιον. Τι εννοεις τυφλα? οσοι αγοραζουν οποιαδηποτε αλλη εταιρεια εχουν παντα ξεκαθαρο κινητρο? το αγοραζουν πχ για τις επιδοσεις? εκει δεν υπαρχουν αντιστοιχα αγοραστες που αγοραζουν συσκευη απλα για να εχουν την πιο προσφατη συσκευη του ταδε η του δεινα κατασκευαστη?

on topic, εχοντας πιστωτικο υπολοιπο σε μεγαλη αλυσιδα του χωρου, με καλεσαν σημερα και κατ εξειρεση καταχωρησαν στο συστημα τους προππαραγγελια για το 12 pro max. τωρα αναμονη....

δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζεις μια ολοκληρη κατηγορια αγοραστων θεωρωντας οτι στα τυφλα θα αγορασουν ενα προιον. Τι εννοεις τυφλα? οσοι αγοραζουν οποιαδηποτε αλλη εταιρεια εχουν παντα ξεκαθαρο κινητρο? το αγοραζουν πχ για τις επιδοσεις? εκει δεν υπαρχουν αντιστοιχα αγοραστες που αγοραζουν συσκευη απλα για να εχουν την πιο προσφατη συσκευη του ταδε η του δεινα κατασκευαστη?

on topic, εχοντας πιστωτικο υπολοιπο σε μεγαλη αλυσιδα του χωρου, με καλεσαν σημερα και κατ εξειρεση καταχωρησαν στο συστημα τους προππαραγγελια για το 12 pro max. τωρα αναμονη....

Όταν αγοράζεις ένα ξεκάθαρα χειρότερο και υπερτιμημένο προϊον απλά και μόνο για το brand (όταν υπάρχουν κινητά με μακράν καλύτερα σπεκς στα ιδια λεφτά), τότε ΝΑΙ, εθελοτυφλείς!..

Όταν αγοράζεις ένα ξεκάθαρα χειρότερο και υπερτιμημένο προϊον απλά και μόνο για το brand (όταν υπάρχουν κινητά με μακράν καλύτερα σπεκς στα ιδια λεφτά), τότε ΝΑΙ, εθελοτυφλείς!..

Είπαμε να μην το κάνουμε iPhone vs Android. Έχεις δικαίωμα να ισχυρίζεσαι ότι θες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που κάτι σκαμπάζουν από τεχνολογία.
Μην χαλάς λοιπόν το νήμα, εδώ μιλάμε για το 12ρι.

Είπαμε να μην το κάνουμε iPhone vs Android. Έχεις δικαίωμα να ισχυρίζεσαι ότι θες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που κάτι σκαμπάζουν από τεχνολογία.
Μην χαλάς λοιπόν το νήμα, εδώ μιλάμε για το 12ρι.

Μου απάντησες πρώτος στο σχόλιο μου για την τιμολογιακή πολιτική της Apple. Ένα σχόλιο που είναι σχετικό με το νήμα.
Και συνέχισες τη συζήτηση για το θέμα αυτό, όπως τη συνέχισα κι εγώ...
Οπότε αν χάλασα το νήμα εγώ, άλλο τόσο το χάλασες κι εσυ.
Και σε παρακαλώ να μάθεις να δέχεσαι την αντίθετη άποψη για την αγαπημένη σου εταιρεία, ειδικά όταν αυτή είναι απολύτως τεκμηριωμένη...

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Μου απάντησες πρώτος στο σχόλιο μου για την τιμολογιακή πολιτική της Apple. Ένα σχόλιο που είναι σχετικό με το νήμα.
Και συνέχισες τη συζήτηση για το θέμα αυτό, όπως τη συνέχισα κι εγώ...
Οπότε αν χάλασα το νήμα εγώ, άλλο τόσο το χάλασες κι εσυ.
Και σε παρακαλώ να μάθεις να δέχεσαι την αντίθετη άποψη για την αγαπημένη σου εταιρεία, ειδικά όταν αυτή είναι απολύτως τεκμηριωμένη...

Σε παρακαλώ πολύ μην το συνεχίζεις. Επίσης μην αυταπατάσαι, Καθόλου τεκμηριωμένη δεν ήταν η άποψή σου, το αντίθετο.

Προφανώς τα iphones γενικά είναι υπερκοστολογημένα, δεν σημαίνει ότι είναι κακά τηλέφωνα, απλά είναι ακριβά, άλλα οκ, το έχουμε πει, η ζήτηση ρυθμίζει τις τιμές, έχουν περάσει πολλά iphones από τα χέρια μου, γενικά ήμουν ικανοποιημένος άλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να δικαιολογήσω τα λεφτά που ζητούσαν, άλλα περι ορέξεως....στα του 12 για μένα το μεγάλο τους ατού είναι το βίντεό τους, εκεί νιώθω ότι πραγματικά υπερέχουν, σε όλα τα άλλα μια από τα ίδια. Αν είχαν καλύτερες τιμές τα 12αρια μπορεί να δοκίμαζα τώρα ούτε για πλάκα.

Υ.Γ. Τώρα αν κάποιος θέλει να κρατάει το τηλεφωνώ του 5 χρόνια οκ ας πάρει iphone, προσωπικά ότι τηλέφωνο και να έχω (Android ή Apple) σε ένα χρόνο το πολύ το έχω βαρεθεί και ψάχνω άλλο πιο φρέσκο, έτσι και αλλιώς οι εξελίξεις στα κινητά τρέχουν τόσο γρήγορα που ένα κινητό 5ετίας είναι το λιγότερο δεινόσαυρος σαν σύνολο σε σχέση με ένα νέο μοντέλο, ειδικά στο κομμάτι των καμερών.

Το οικονομικό SE το έχω εδώ και μπόλικους μήνες σαν δεύτερο κινητό, γιατί μην γελιόμαστε μόνο σαν δεύτερο κινητό μπορεί να σταθεί ή για κινητό σε άτομα που δεν θέλουν να ασχοληθούν και πολύ. Ο λόγος που το έχω ακόμα είναι επειδή έχει καλό βίντεο, είναι μικρό και κυρίως το είχα πάρει πολύ φτηνά, 500 ευρώ δεν αξίζει ούτε για αστείο, τουλάχιστον για μένα.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Εξαρτάται τι ψάχνει κανείς. Πχ για κάποιον που θέλει μικρό μέγεθος, είναι σούπερ.

Για να επιστρέψουμε στα του 12:

https://m.youtube.com/watch?v=j2ToG0VTSug

Μα το έγραψα και πριν, αν κάποιος ψάχνει το μικρότερο δυνατό μέγεθος άλλα ταυτόχρονα να έχει και καλό τηλέφωνο είναι καλή περίπτωση το SE, άλλα μέχρι εκει, προσωπικά ευχαριστημένος είμαι για την δουλειά που το θέλω, γρήγορο και μαζεμένο, άλλα όπως είπα για συμπληρωματικό κινητό και όταν δεν θέλω να κουβαλάω το ''μεγάλο'' μου κινητό. Αν έβρισκα σε καλή τιμή το 12 mini θα το άλλαζα ευχαρίστως....

Φετος κλειστες οι δερματινες οπως εποχη 5s. Χμμ

cd1919fe37a265a61ce3c95d5dc2b4d9.jpg

d709ed5112ec396ecd4c37c86bbe84ff.jpg

8037fdcfa19c9641669dcd67f7dcb22b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φετος κλειστες οι δερματινες οπως εποχη 5s. Χμμ

cd1919fe37a265a61ce3c95d5dc2b4d9.jpg

d709ed5112ec396ecd4c37c86bbe84ff.jpg

8037fdcfa19c9641669dcd67f7dcb22b.jpg

Και ετσι πρεπει. Τι ηταν αυτο το χαλι με την ανοικτη θηκη απο κατω; Το κακο ειναι οτι ακομη και τριτων το μιμηθηκαν...

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Και ετσι πρεπει. Τι ηταν αυτο το χαλι με την ανοικτη θηκη απο κατω; Το κακο ειναι οτι ακομη και τριτων το μιμηθηκαν...

Συμφωνω κατα 99%!

(το 1% ειναι γιατι με τις αλλες θηκες αρκετες φορες το πιανω αναποδα, με την δερματινη ποτέ :p )

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Ήταν και πιο smooth το slide from bottom αλλά σίγουρα πιο ανασφαλές σε περίπτωση πτώσης.

Χμμ... ανοικτη και χωρις τζαμακι εννοειται το πιο σμουθ. Εγω με τζαμακι σιγουρα το καλυτερο ηταν με κλειστη θηκη παρα με ανοικτη που καπως "κολλουσε" το δαχτυλο στο τζαμακι (ελαχιστα).

Τεσπα μερικες ακομη, και μια με το νεο πορτοφολακι.

1e6b120f3b15560e95b33b496e3c2c01.jpg

6fb7e3b7d06a7b1cc94d173eb752e9e3.jpg

01f7ac3c49c5f178fcc2fc89a6934561.jpg

Εγώ χτύπησα το σιλικονάτο δαμασκηνάκι γιατί μου φάνηκε πρωτότυπο σα χρώμα, ενώ γενικά οι σιλικονάτες της Apple έχουν και καλή προστασία και grip. Αλλά η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν και την καφέ δερμάτινη. Σίγουρα πιο στυλάτη, αλλά σίγουρα χειρότερο grip.

Και βέβαια το κλασσικό καθιερωμένο τζαμάκι Spigen.

Το πορτοφολάκι για κανένα λόγο.

Εγώ χτύπησα το σιλικονάτο δαμασκηνάκι γιατί μου φάνηκε πρωτότυπο σα χρώμα, ενώ γενικά οι σιλικονάτες της Apple έχουν και καλή προστασία και grip. Αλλά η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν και την καφέ δερμάτινη. Σίγουρα πιο στυλάτη, αλλά σίγουρα χειρότερο grip.

Και βέβαια το κλασσικό καθιερωμένο τζαμάκι Spigen.

Το πορτοφολάκι για κανένα λόγο.
Το pro Max τελικα επελεξες; Δυσκολες οι 6.7 στο χερι . Παλι καλα που ειναι 19.5:9