[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Με έχει μπερδέψει η κατάσταση. Pro ή pro max. Με φοβίζει το μέγεθος του max αλλά από την άλλη κ η μπαταρία του απλού. Επίσης θα πέσω σε ίντσες άμα πάω στο απλό. Αλλιώς θα το χτυπούσα το max. Τώρα έχω ένα OnePlus 6t που είναι 6.4 λέτε να έχω θέμα;
Αρκετά μπερδεμένος

Εφόσον έχεις ήδη 6.4 δε νομίζω ότι υπάρχει το παραμικρό δίλημμα. Εκτός φυσικά αν το τωρινό σου τηλέφωνο το θεωρείς ανυπόφορο (σε μέγεθος), οπότε ναι.

iOS 14.3 brings Apple ProRAW
image format support to the
iphone 12 Pro and Pro Max

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2a49a644b7d460bf5e59c22095460923.jpg

Λίγο πολύ όπως είχα νιώσει επίθεση εποχής XS Max: τρομακτικά τεράστιο στο πρώτο κράτημα, αλλά και δέος στην πρώτη χρήση. Το 11 pro μου φαίνεται σαν παιχνιδάκι πάλι...

Άλλη αίσθηση πάντως. Και το να γράφεις (texting) φανταστικά πιο εύκολο. Στο κράτημα θέλει να το συνηθίσεις.

Θα έλεγα γενικά ότι οι επίπεδες άκρες του δίνουν εξαιρετικά καλύτερο grip σε σχέση με τα προηγούμενα. Δε γλιστράει πλέον σα σαπούνι.

Η θηκουλα η σιλικόνη πολύ ψαρωτικη σαν ποιότητα.

Κι επειδή ρωτούσε ο φίλος @spcav για το scaling, δίπλα στο 11 pro, και τα δυο με σιλικονατες θηκουλες, για να δείτε και το μέγεθος και τη διαφορά στο real estate της οθόνης.

Last edited by a moderator:
Με yes!

Πολύ μεγάλο ρε γμτ...

Για βαλε και μια φωτό, αν δεν βαριέσαι, από μια «γεμάτη» σελίδα (πχ in.gr) στα 2 τηλ να δούμε κι εκεί scaling κλπ.

Ένα άλλο θέμα που σκέφτηκα για την παντόφλα είναι το landscape mode. Ποσο εύκολα δλδ θα κρατιέται οριζόντια με το ένα χέρι...

Μεγειες!
έβαλα και εγώ preorder για το Max και ο Θεός βοηθός...

Καλημέρα , χρωμα τι έβαλες ;
Εγώ το έχω παραγγείλει σε graphite και το μετάνιωσα από την στιγμή που πήρα σε blue το 12 , έπρεπε να πάρω το pacific!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα , χρωμα τι έβαλες ;
Εγώ το έχω παραγγείλει σε graphite και το μετάνιωσα από την στιγμή που πήρα σε blue το 12 , έπρεπε να πάρω το pacific!

Pacific blue αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί το graphite (aka μαύρο) είναι το χρωμα που παίρνω πάντα...

Να ρωτήσω κάτι σε σχέση με την διαδικασία παραγγελίας; Έβαλα προπαραγγελια. Θα με ειδοποιήσουν όταν υπάρχει διαθεσιμότητα, ώστε να πάω να παραλάβω (αν τα καταστήματα είναι ανοιχτά) ή να πληρώσω μέσω εμβάσματος και να το στείλουν; Έχω έναν επιπλέον βαθμό πολυπλοκότητας γιατί θα το πάρω με αποφορολογιση του ΦΠΑ.

Pacific blue αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί το graphite (aka μαύρο) είναι το χρωμα που παίρνω πάντα...

Και εγώ γκρι μαύρα επερνα παντα , τώρα την πάτησα γιατί δεν μπορώ να αλλάξω Παραγγελια , βλέπεις το παράγγειλα από Ελλάδα και αν αλλάξω την Παραγγελια σε άλλο χρωμα δεν θα παραλάβω Παρασκευή , εκτός και αν το πουλήσω μόλις το παραλάβω και παραγγείλω από Amazon το pacific blue ... αν κρατηθώ να μην το ανοίξω ..