[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Είναι πολύ εντυπωσιακό όταν το βλέπεις σε HDR στην οθόνη του iPhone. Βγάζει μάτι!

Βγάζει, όντως. Βέβαια τώρα θα αρχίσουμε συζητήσεις για το αν αυτό το βγάζει μάτι είναι σωστό, όπως κάναμε και στο HDR στον κινηματογράφο, που ορισμένες φορές μας το κάνουν κλύσμα.

Αλλά η δυνατότητα και μόνο να παίζεις σε τόσο διευρυμένη δυναμική περιοχή είναι τεράστιο βήμα. Το πως θα την χρησιμοποιήσει κανείς περνάει σαν επιλογή στον δημιουργό.

Εν τω μεταξύ όλο λέω να πάρω ένα MagSafe charger, κι όλο το αναβάλω... μα $39 χωρίς καν το τούβλο;

Και τι να το κάνεις; Έχουμε πήξει στους φορτιστές - όσοι τουλάχιστον ασχολούμαστε..:a0210:
Εγώ θα έκανα save για να χτυπήσω το μικρούλι Homepod!

Εν τω μεταξύ, τώρα που είμαι πολύ σπίτι σε μοκέτες κλπ, το παίζω χωρίς θήκη και το κράτημα είναι απίστευτα καλύτερο από το παλιό. Πραγματικά δεν γλιστράει εύκολα. (Μάλλον περιμένει τη στιγμή που θα βρεθώ πάνω από τσιμέντο.. )

Καμία θηκουλα super thin έχει πάρει το μάτι σας;

Καλησπέρα παιδιά,
παράγγειλα το pro max 128 από isystem αλλά άκουσα ότι θα αργήσουμε να παραλάβουμε. Και σήμερα είδα ότι ήταν in stock στο amazon.uk και το έκανα παραγγελία. Μετά όμως σκέφτηκα το θέμα με το Brexit. Γενικά έχω ψωνίσει από Amazon(Γερμανίας) και ξέρω ότι δεν παίζει θέμα με την εγγύηση. Αλλά τώρα με το Αγγλικό δεν ξέρω τι παίζει. Να ακυρώσω ή όχι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ένα πολύ καλό άρθρο για τη κάμερα του pro max και τ νέα features, από τον developer του Halide....

https://blog.halide.cam/the-iphone-12-pro-max-real-pro-photography-267ad4ac94e2

Όντως, ενδιαφέρον.

Το ζουμί είναι ότι ο μέσος χρήστης που τραβάει με το default cam app δεν θα δει διαφορα.

Αν όμως βγάλεις από τη μέση όλο το processing (που κάνει και τις φωτό αφύσικες σε μεγάλο βαθμό), η διαφορα είναι μεγάλη.

Προσωπικά, το βρίσκω ωραίο κίνητρο ενασχόλησης με το αντικείμενο.

μολις μου ηρθε ενημερωση απο το πλαισιο, παραλαμβανω αυριο το 12 pro max 128gb pacific blue. :Banane0:

Και εγώ από Πλαίσιο έχω παραγγείλει την μέρα που ανοιξε το pre order το πρωί, αλλά δεν έχω πάρει μήνυμα ακόμα. Μήπως παίζει ρόλο οτι παράγγειλα το 256 άραγε; Θα δείξει.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Και εγώ από Πλαίσιο έχω παραγγείλει την μέρα που ανοιξε το pre order το πρωί, αλλά δεν έχω πάρει μήνυμα ακόμα. Μήπως παίζει ρόλο οτι παράγγειλα το 256 άραγε; Θα δείξει.

Παιζει ρολο. Συνηθως στην αρχη φερνουν τις μικρες χωρητικοτητες.

Επιτέλους ξεκινησε και το δικο μου !
μετα απο ενα πέρασμα με το φανταστικο iphone 12 και το τέλειο χρωμα blue, περνάμε σε flagship ...

Attachments

• ΓŽΒΉΓβ‚¬ΓŽΒ·ΓŽΒΏΓŽΒ½ΓŽΒ΅ 12 Γβ‚¬ΓΒΓŽΒΏ ΓŽΒΌΓŽΒ±Γβ€‘.PNG
    ΓŽΒΉΓβ‚¬ΓŽΒ·ΓŽΒΏΓŽΒ½ΓŽΒ΅ 12 Γβ‚¬ΓΒΓŽΒΏ ΓŽΒΌΓŽΒ±Γβ€‘.PNG
    24.2 KB · Views: 86
Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Παιζει ρολο. Συνηθως στην αρχη φερνουν τις μικρες χωρητικοτητες.

Μπα και εμένα μου έρχονται 256αρια αύριο / μεθαύριο

Αυτή τη φορά βλέπω γενικώς έρχονται όλα (512αρια δεν ξερω, βέβαια, δεν έχω ασχοληθεί)

Πάντως κάτι κλωτσιματάκια τα κάνει που και που στα minimize/maximize (ή αλλιώς πείτε το close/open) apps. Μιλάμε για ένα frame drop που συμβαίνει randomly κάθε 5-10 λεπτά, δηλαδή φυσιολογικός άνθρωπος δε θα το παρατηρούσε, ας όψεται το είμαι τρελός.

Υποθέτω δεν έχουν κάνει optimize σωστά την παραπάνω RAM; Πάντως το παρατήρησα ήδη και στης συζύγου (το ίδιο τηλέφωνο σε άλλο χρώμα απλά), οπότε δε νομίζω να το ερευνήσω περαιτέρω.