[Επίσημο] iPhone 13 Pro | 13 Pro Max

Τελικά το Amazon συνεχίζει να με εκπλησει ευχάριστα κάθε φορά. Μόλις παρέλαβα το χρυσούλι μου (128gb - Pro version):

_DSC5932.jpg
_DSC5935.jpg

Ερχόμενος από το XS Max, το ελαφρώς μικρότερο μέγεθος μου κάθεται πολύ καλύτερα στο χέρι, και τα 120hz τα σπάνε..!!

Σε λίγο και δοκιμές στις κάμερες που ήταν και ο κύριος λόγος της αλλαγής.

Αντε μεγεια και στα δικα μας!
Ποτε ειχες παραγγειλει και τι delivery date εδωσε;
Thanks!!!

Παραγγελία στις 22, και εκτιμώμενη παράδοση μου είχαν στείλει email την Κυριακή ότι θα ήταν την Πέμπτη. Τελικά σήμερα χτύπησε η UPS και έπαθα ένα σοκ..:D

Thanks!!!

Παραγγελία στις 22, και εκτιμώμενη παράδοση μου είχαν στείλει email την Κυριακή ότι θα ήταν την Πέμπτη. Τελικά σήμερα χτύπησε η UPS και έπαθα ένα σοκ..:D
Ισως λογω χρωματος. Και εγω ιδια μερα εκανα παραγγελια αλλα δινει 9-28 παραδοση. Παντως σε τετοια προιοντα πολλες φορες το στελνουν εξπρες πολυ πιο γρηγορα απο οτι περιμενουμε.
Αναλογη με εσενα εμπειρια ειχα με το ipad pro 12.9, που παρασκευη κυκλοφορησε, δευτερα το ειχα.

Thanks!!!

Κι εγώ 22 του μήνα, πρωί πρωί! Σίγουρα λόγω χρώματος ήρθε νωρίτερα. Καλορίζικο 😉

• Like
Reactions: Nexus
Ισως λογω χρωματος. Και εγω ιδια μερα εκανα παραγγελια αλλα δινει 9-28 παραδοση. Παντως σε τετοια προιοντα πολλες φορες το στελνουν εξπρες πολυ πιο γρηγορα απο οτι περιμενουμε.
Αναλογη με εσενα εμπειρια ειχα με το ipad pro 12.9, που παρασκευη κυκλοφορησε, δευτερα το ειχα.
Σου εδεινε αλλη επιλογη εκτος απο standar delivety ; εμενα μονον αυτη ειχε , θα αργήσει παραπανω μαλλον , εγω την εκανα 24 Σεπτ.

Εδινε και μια λιγο πιο συντομη, αλλα οπως εγραψα, συνηθως τα ακριβα προιοντα τα στελνουν εξπρες ακομα και αν εβαλες standard delivery.

• Like
Reactions: b_bil2
Εδινε και μια λιγο πιο συντομη, αλλα οπως εγραψα, συνηθως τα ακριβα προιοντα τα στελνουν εξπρες ακομα και αν εβαλες standard delivery.
Τοτε δεν μου εδινε επιλογη μονο για στανταρ , τωρα π.χ δινει και εξπρες με 10 ευρω παραπανω , αν ακυρωσω την δικια μου και βαλω καινουργια με εξπρες θα χασω λες την σειρα μου¨? η να μην την πειράξω καθολου !

Τοτε δεν μου εδινε επιλογη μονο για στανταρ , τωρα π.χ δινει και εξπρες με 10 ευρω παραπανω , αν ακυρωσω την δικια μου και βαλω καινουργια με εξπρες θα χασω λες την σειρα μου¨? η να μην την πειράξω καθολου !

Μην την πειραξεις ουτε για πλακα!

• Like
Reactions: b_bil2
Μην την πειραξεις ουτε για πλακα!
Φανταζομαι θα γινει αυτο που λες , να το στειλουνε ποιο γρηγορα και με στανταρ ντελιβερυ , για να δουμε ..

Ναι, και εγώ αυτό πιστεύω όσον αφορά την διαθεσιμότητα του Gold. Το οποίο gold, είναι πιο ωραίο από ότι περίμενα από κοντά. Γενικά μου αρέσει πολύ εμφανισιακά.

Προσπαθώ να βγάλω κάποιες macro, αν και είναι πιο δύσκολο από όσο θα έπρεπε καθώς το κινητό αποφασίζει μόνο του πότε να ενεργοποιήσει την δυνατότητα για μάκρο. Εδώ μία κοντινή από το λουράκι του watch:

IMG_2003s2.jpg

Την ενεργοποιεί όταν διαπιστώσει ότι ο κύριος φακός δεν μπορεί πια να εστιάσει τόσο κοντά….

Γνωρίζω πότε θεωρητικά την ενεργοποιεί, η υλοποίηση όμως έχει θέματα. Καλύτερα να είχαν επιλογή για manual ενεργοποίηση του macro.

Γνωρίζω πότε θεωρητικά την ενεργοποιεί, η υλοποίηση όμως έχει θέματα. Καλύτερα να είχαν επιλογή για manual ενεργοποίηση του macro.

Ειπαν οτι θα βαλουν σε μελλοντικο update.

Άλλη μια τραβηγμένη σε εξαιρετικά μικρή απόσταση από το θέμα:

IMG_2040s.jpg

Η δυνατότητα πάντως να μπορείς να βγάλεις πλέον φωτογραφίες τόσο κοντά από το θέμα, ανοίγει νέους ορίζοντες.

Στα του κινητού, δεν μπορώ ακόμα να συνηθίσω πόσο smooth είναι τα 120hz στην oled. Πολύ διαφορετική εμπειρία σε σχέση με το ipad.

• Like
Reactions: evanfotis