[Επίσημο] iPhone 13 Pro | 13 Pro Max

Οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν μικρότερο ΦΠΑ από εμάς και έτσι βγαίνει πιο φθηνά το iPhone.
Το μοναδικό μειονέκτημα της αγοράς από amazon είναι κατά την γνώμη μου, η διευκόλυνση αγοράς με άτοκες δόσεις που δεν υπάρχει..

Και προ ΦΠΑ ειναι φθηνοτερο σε αλλες χωρες επειδη εμεις εχουμε ενα επιπλεον τελος (δεν θυμαμαι ποιο).

Ο καθενας κανει προφανως κουμαντο στη τσεπη του και αξιολογεί όπως θέλει ακόμα και το 1 cent (απόλυτα σεβαστό).

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι όταν μιλάμε για διαφορές της τάξης των 20-30 € (στα 1.000 €) ''αξίζει'' να τα δώσεις κάπου στη χώρα σου και να βοηθήσεις την εγχώρια οικονομία (και κατά συνέπεια, έμεσα και τον εαυτό σου - ακομα και αν θες να το δεις καθαρά ατομικά) και όχι στο εξωτερικό.

Ασε που με κάτι δόσεις, κάρτες κλπ, η διαφορά πολλές φορές δεν υφίσταται καν.

Μπράβο το ΑΜαζον ! οπως επε και ποιο πιάνω ο takisot έρχεται ποιο γρήγορα !!

Attachments

• UPS IPHONE 13 PRO MAX AMAZON FR.PNG
    UPS IPHONE 13 PRO MAX AMAZON FR.PNG
    22.7 KB · Views: 31
Το iOS 15 πάντως είναι μια χαρά, το έχω από το καλοκαίρι σε beta.
οχι τοσο μια χαρα....εχει λιγο δρομο ακομα μεχρι να ωριμασει.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

οχι τοσο μια χαρα....εχει λιγο δρομο ακομα μεχρι να ωριμασει.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν εχω αντιμετωπισει αυτα που γραφει ο «mikey» και το εχω απο την πρωτη beta του καλοκαιριου…

ισως επειδη ακομα δεν εχεις το iphone 13(απλο , pro , pro max), γιατι εκει εντοπιζονται κυριως. για αυτο και στο αρχικο μου ποστ ανεφερα οτι αυτος ειναι ο λογος που περιμενω και δεν βιαζομαι να το αγορασω, να λυθουν οι οποιες παιδικες ασθενειες σε hardware/software.

ισως επειδη ακομα δεν εχεις το iphone 13(απλο , pro , pro max), γιατι εκει εντοπιζονται κυριως. για αυτο και στο αρχικο μου ποστ ανεφερα οτι αυτος ειναι ο λογος που περιμενω και δεν βιαζομαι να το αγορασω, να λυθουν οι οποιες παιδικες ασθενειες σε hardware/software.
Κοντός ψαλμός αλληλούια

Παρέλαβα και εγώ σήμερα από Γαλλικό Άμαζον.
Στην αρχή έπαθα σοκ καθώς μου ήρθε σε ένα λευκό κουτί που έγραφε πίσω Iphone 13 Pro Max.
Μετά κατάλαβα ότι ήταν η έξτρα συσκευασία που έχει μέσα τα ακουστικά ψείρες που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να έχουν στη συσκευασία για τις συσκευές που προορίζονται για τη Γαλλική αγορά. Μέσα στο λευκό κουτί ήταν και το κλασικό κουτί που βλέπεται παντού το οποίο είχε το iPhone (σφραγισμένο και αυτό).

Δεν έχω προλάβει λόγω δουλειάς άλλα και λόγω χρησιμοποίησης esim + sim να το σετάρω και να ασχοληθώ γενικότερα.

καλορίζικο σε όσους παραλάβουν όπως εγώ.

ισως εχει ξαναμπει, αλλα αξιζει το κοπο για οσους ενδιαφερονται για τη φωτογραφια με το νεο iphone .

iPhone13ProLeopard.jpg

IMG_2868+copy.jpg

IMG_1432+copy.jpg

IMG_4762+copy.jpg

IMG_0220-Edit.jpg

IMG_6014-2.jpg

IMG_5945.jpg

IMG_1372.jpg

halide-technical-readout.png

ενα ωραιο tip για εμας με τη τρελλα τη;ς φωτογραφιας, ειναι να δημιουργησεις ενα focus mode (κατι σαν do not disturb) που ενερηοποιειται αυτοματα , καθε φορα που ανοιγεις τη καμερα ή καποια παρομοια εφαρμογη...
κι ετσι δεν σ ενοχλει κανεις τη πιο ακαταλληλη στιγμη !

IMG_D8ACDF206978-1+copy.jpg

IMG_64BFEF388EA4-1+copy+2.jpg

Επισης βρηκα ενα πολυ χρησιμο service που σου στελνει ειδοποιηση οταν στο amazon υπαρχει ξανα stock το αντικειμενο που θες:

OFF TOPIC
Παλικαρια, δεν κανονιζετε να ερθετε στα γενεθλια του Avclub την αλλη Παρασκευη να βρεθουμε απο κοντα, οι περισσοτεροι με το νεο τους 13αρι; 😀

https://avclub.gr/index.php?threads/15α-Γενέθλια-avclub.175710/

αφου το παραδεχεται και ο ανταγωνισμος για την διαρκεια της μπαταριας....μαλλον εκαναν καλη δουλεια εκει στο κουπερτινο