[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Για οποιον ενδιαφερεται, εκανα ενα προχειρο συγκριτικο μεταξυ 13Pro και 14 Pro και 48MP vs 12 και το ανεβασα στο ακολουθο thread για να μην γεμιζουμε αυτο με φωτος:

Το always on με βολεύει πολύ, δεν είναι ενοχλητικό και απορώ πως σε κάποιους ενοχλεί ως...έντονο!

Η νέα σιλικονάτη λιλά 😎

Attachments

• BC1B13E3-4923-48A2-A313-9651643BA810.jpeg
    BC1B13E3-4923-48A2-A313-9651643BA810.jpeg
    2.9 MB · Views: 49
  • 50DF480E-DF3F-475E-92A9-CDB86529FA7C.jpeg
    50DF480E-DF3F-475E-92A9-CDB86529FA7C.jpeg
    1.1 MB · Views: 48
Το always on με βολεύει πολύ, δεν είναι ενοχλητικό και απορώ πως σε κάποιους ενοχλεί ως...έντονο!

Η νέα σιλικονάτη λιλά 😎

Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο ως... άτονο (το ότι η οθόνη φαίνεται σχεδόν σβηστή χωρίς να είναι σβηστή).

Με γεια!

• Like
Reactions: dimitris777
Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο ως... άτονο (το ότι η οθόνη φαίνεται σχεδόν σβηστή χωρίς να είναι σβηστή).

Με γεια!

Μ αρέσει που στο γραφείο κυρίως, στην βάση, ανά πάσα στιγμή με μια ματιά βλέπω την ώρα πχ ειδικά με τις πολύ χρηστικές επιφάνειες εργασίας του iOS 16..

Καλορίζικο. Και εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου το AOD, απλά επειδή ηδη λαμβάνω notifications στο ρολόι, Mac, ipad δεν μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Το καλό πάντως είναι πως σε sleep mode σβήνει (όπως και όταν απομακρύνεσαι αν έχεις ρολόι η όταν το συνδέσεις στο αμάξι).

• Like
Reactions: jig and dimitris777
Κι ένας επαγγελματίας Φωτογραφος / reviewer , γνωστός σε όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία δοκιμάζει το νέο iPhone 14, και συμφωνεί μαζί μας .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Like
Φαίνεται όπως λες το SS, χωρίς όμως να ενοχλεί, ίσα ίσα που είναι και ωραίο αισθητικά σαν περιμετρικό frame. Εννοείται δε ότι δεν υπάρχει και κανένα θέμα με την προστασία του τηλεφώνου αφού υπάρχει ικανό lip. Και είναι σωστό να είναι έτσι αφού επιτρέπει στο δάχτυλο σου να φτάνει στα όρια της οθόνης.

Κρίμα που παραμένει έτσι. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Λεπτομέρεια θα μου πεις αλλά μου χτυπάει τρελά άσχημα στο μάτι. Σαν να μην είναι δικιά του ένα πράμα, λες και δεν ειναι το νούμερο του

Στο 12ΡΜ & και 13ΡΜ που τις είχα αγοράσει εξαιτίας αυτού μπήκαν κατευθείαν στο συρτάρι. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.

Καμία άλλη θήκη στο παρελθόν από τόσες που είχα δεν είχε αυτό το κενό. Πχ η liquid air κουμπώνει άριστα στη συσκευή.

Και εννοείται ότι το δάχτυλο μου μπορεί και φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης

Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro

Η νέα σιλικονάτη λιλά

Αυτή έχω πάρει κι εγώ για το μαύρο όμως pm.
Δεν έχει έρθει ακόμα ούτε η θήκη, ούτε το κινητό..
Πολύ ωραία φαίνεται..
Μεγειες..

• Like
IT IS OUT!

(1 ώρα και 10 λεπτά, θα το δω το βράδυ με ποτό. :D)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Καλά, κάθεστε και βλέπετε reviews συσκευων που έχετε ήδη αγοράσει;

Τι ανωμαλιες είναι αυτές;

😂

Αυτή έχω πάρει κι εγώ για το μαύρο όμως pm.
Δεν έχει έρθει ακόμα ούτε η θήκη, ούτε το κινητό..
Πολύ ωραία φαίνεται..
Μεγειες..
Η αναμονή είναι γλυκιά👌🏻 Η θήκη είναι ιδανική. Μου αρέσει πολύ η νέα δερμάτινη Umber.
Είμαι εντυπωσιασμένος από την ποιότητα των φακών, έστω και μετά από μια γεμάτη ημέρα χρήσης! Αν και έρχομαι από το 13pro, η ποιότητα των raw ιδίως, είναι πολύ καλύτερη!

Κρίμα που παραμένει έτσι. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Λεπτομέρεια θα μου πεις αλλά μου χτυπάει τρελά άσχημα στο μάτι. Σαν να μην είναι δικιά του ένα πράμα, λες και δεν ειναι το νούμερο του

Στο 12ΡΜ & και 13ΡΜ που τις είχα αγοράσει εξαιτίας αυτού μπήκαν κατευθείαν στο συρτάρι. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.

Καμία άλλη θήκη στο παρελθόν από τόσες που είχα δεν είχε αυτό το κενό. Πχ η liquid air κουμπώνει άριστα στη συσκευή.

Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. Δεν είδες την φωτό που σου έβαλα πιο πάνω;

Μου αρέσει πολύ η νέα δερμάτινη Umber.
Ναι κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτή. Κι ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα το μαύρο αντί του μωβ. Ενώ το μωβ είναι πιο ωραίο χρώμα για συσκευή, είναι πιο δύσκολο να συνδυάσεις θήκες..

Καλά, κάθεστε και βλέπετε reviews συσκευων που έχετε ήδη αγοράσει;

Τι ανωμαλιες είναι αυτές;

😂

Τα reviews του Φαρούκ τα βλέπουμε για άλλους λόγους, ο τύπος είναι καλλιτέχνης. (άσε που σου λύνει και οποιαδήποτε τεχνική απορία έχεις για κάθε μαραφέτι).

Λοιπον, αν καταλαβαινω καλα, αυτο που αναφερεις δεν φαινεται στην περιπτωση μου γιατι το μαυρο χρωμα φετος εχει σκουρο frame, οποτε δεν το διακρινεις σε σχεση με την μαυρη θηκη. Φανταζομαι πως σε ενα αλλο χρωμα με πιο ανοικτο frame να διακρινεται.

Τα reviews του Φαρούκ τα βλέπουμε για άλλους λόγους, ο τύπος είναι καλλιτέχνης. (άσε που σου λύνει και οποιαδήποτε τεχνική απορία έχεις για κάθε μαραφέτι).

Μονο για το production value των videos του, χαλαλι…

Sent from my iPad using Tapatalk

Λοιπον, αν καταλαβαινω καλα, αυτο που αναφερεις δεν φαινεται στην περιπτωση μου γιατι το μαυρο χρωμα φετος εχει σκουρο frame, οποτε δεν το διακρινεις σε σχεση με την μαυρη θηκη. Φανταζομαι πως σε ενα αλλο χρωμα με πιο ανοικτο frame να διακρινεται.

Sent from my iPad using Tapatalk

Είμαι 99.99% σίγουρος ότι αυτό το έχουν κάνει για να γίνεται σωστά το swipe up και να ξεκινάει από την άκρη της οθόνης χωρίς να εμποδίζεται από το lip. Αλλά εμένα μ'αρέσει όπως προείπα, σου δίνει την αίσθηση ότι η θήκη δεν πνίγει το κινητό και βγάζει μια πιο μοντέρνα αίσθηση.