Το always on με βολεύει πολύ, δεν είναι ενοχλητικό και απορώ πως σε κάποιους ενοχλεί ως...έντονο!
Η νέα σιλικονάτη λιλά![]()
Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο ως... άτονο (το ότι η οθόνη φαίνεται σχεδόν σβηστή χωρίς να είναι σβηστή).
Με γεια!
Φαίνεται όπως λες το SS, χωρίς όμως να ενοχλεί, ίσα ίσα που είναι και ωραίο αισθητικά σαν περιμετρικό frame. Εννοείται δε ότι δεν υπάρχει και κανένα θέμα με την προστασία του τηλεφώνου αφού υπάρχει ικανό lip. Και είναι σωστό να είναι έτσι αφού επιτρέπει στο δάχτυλο σου να φτάνει στα όρια της οθόνης.
Το always on με βολεύει πολύ, δεν είναι ενοχλητικό και απορώ πως σε κάποιους ενοχλεί ως...έντονο!
Η νέα σιλικονάτη λιλά![]()
Καλά, κάθεστε και βλέπετε reviews συσκευων που έχετε ήδη αγοράσει;IT IS OUT!
(1 ώρα και 10 λεπτά, θα το δω το βράδυ με ποτό.)
Η αναμονή είναι γλυκιάΑυτή έχω πάρει κι εγώ για το μαύρο όμως pm.
Δεν έχει έρθει ακόμα ούτε η θήκη, ούτε το κινητό..
Πολύ ωραία φαίνεται..
Μεγειες..
Κρίμα που παραμένει έτσι. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Λεπτομέρεια θα μου πεις αλλά μου χτυπάει τρελά άσχημα στο μάτι. Σαν να μην είναι δικιά του ένα πράμα, λες και δεν ειναι το νούμερο του![]()
Στο 12ΡΜ & και 13ΡΜ που τις είχα αγοράσει εξαιτίας αυτού μπήκαν κατευθείαν στο συρτάρι. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.
Καμία άλλη θήκη στο παρελθόν από τόσες που είχα δεν είχε αυτό το κενό. Πχ η liquid air κουμπώνει άριστα στη συσκευή.
Και εννοείται ότι το δάχτυλο μου μπορεί και φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Ναι κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτή. Κι ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα το μαύρο αντί του μωβ. Ενώ το μωβ είναι πιο ωραίο χρώμα για συσκευή, είναι πιο δύσκολο να συνδυάσεις θήκες..Μου αρέσει πολύ η νέα δερμάτινη Umber.
Καλά, κάθεστε και βλέπετε reviews συσκευων που έχετε ήδη αγοράσει;
Τι ανωμαλιες είναι αυτές;
![]()
Κρίμα που παραμένει έτσι. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Λεπτομέρεια θα μου πεις αλλά μου χτυπάει τρελά άσχημα στο μάτι. Σαν να μην είναι δικιά του ένα πράμα, λες και δεν ειναι το νούμερο του
Στο 12ΡΜ & και 13ΡΜ που τις είχα αγοράσει εξαιτίας αυτού μπήκαν κατευθείαν στο συρτάρι. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.
Καμία άλλη θήκη στο παρελθόν από τόσες που είχα δεν είχε αυτό το κενό. Πχ η liquid air κουμπώνει άριστα στη συσκευή.
Και εννοείται ότι το δάχτυλο μου μπορεί και φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Τα reviews του Φαρούκ τα βλέπουμε για άλλους λόγους, ο τύπος είναι καλλιτέχνης. (άσε που σου λύνει και οποιαδήποτε τεχνική απορία έχεις για κάθε μαραφέτι).
Λοιπον, αν καταλαβαινω καλα, αυτο που αναφερεις δεν φαινεται στην περιπτωση μου γιατι το μαυρο χρωμα φετος εχει σκουρο frame, οποτε δεν το διακρινεις σε σχεση με την μαυρη θηκη. Φανταζομαι πως σε ενα αλλο χρωμα με πιο ανοικτο frame να διακρινεται.
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.