[Επίσημο] iPhone 15 Pro | 15 Pro Max

Οι στρεβλώσεις με τα προϊόντα της apple στην Ελληνική αγορά ...

- αυτή τη στιγμή το Iphone 14 pro max 256 gb στα 1519 ευρά.

- το iphone 15 pro max 256 gb στα 1499 ευρά.

😒

Διοτι πλεον δεν τα φταχνουν οπως τοτε... 😁

Έχει καταλάβει κανείς τι παίχτηκε με το die shrink στα 3nm? Γιατί σίγουρα δεν το εκμεταλλεύτηκαν για να βελτιώσουν (σημαντικά) τις επιδόσεις..

Από κατανάλωση πως πάει σε σχέση με το προηγούμενο;

μα δεν το εχουν παρει στα χερια τους ακομα... αυτα τα βιντεακια ειναι της παρουσιασης.

ΥΓ... ετσι κι αλλιως ηταν οτι πιο γρηγορο, εγινε λιγο ακομα πιο γρηγορο, τι αλλο να θες δηλ?

εππισης , περσυ ηταν στα 4nm , δεν ηταν και τοσο τεραστια διαφορα.
Και απ οτι ειπαν στη παρουσιαση, προσθεσαν και πολλα νεα χαρακτηριστικα... πχ νεοι hardware video/audio encoders/decoders, hardware ray traycing hardware, καλυτερη AI engine κλπ
Οποτε δεν ειναι ολα θεμα cpu , clock speed κλπ... απλα τους εδωσε χωρο ισως να προσθεσουν νεες δυνατοτητες.

Last edited:
Ένα συγκριτικό πινακάκι που μπήκε μερικά μηνύματα πιο πίσω έλεγε ότι ήταν στα 5nm ο προηγούμενος επεξεργαστής.

Αν τα βιντεάκια σχολιάζουν την παρουσίαση, καλά κρασιά.. έχουμε μέλλον..
4nm εχει...

Screenshot 2023-09-15 113616.jpg

Αφου θελετε σοβαροτητα... :cool: δεν εχω καμμια διαθεση να αλλαξω το 12ρι που εχω, αλλα με ανησυχησαν αυτα που ακουστηκαν περι αυξημενου SAR, στο συγκεκριμενο μοντελο και μονο.
Απο τα σχολια που διαβασα, οι περισσοτεροι το υποβαθμιζουν πληρως το θεμα... το εχετε παρακολουθησει ? Εχει καποια βαση η ολη ιστορια ?

Αν τελικα το αλλαξω, μαλλον για το natural θα παω μια και τα υπολοιπα χρωμτα τα εχω ηδη δοκιμασει :p

Natural ή μπλε. Έχω 2 ώρες και 17 λεπτά να αποφασίσω.

Α ρε και να ήταν αυτά τα σοβαρά μας προβλήματα τι ωραία που θα ήταν…

ε? κυκλοφόρησε ήδη? ή μιλάς για προπαραγγελία?

ε? κυκλοφόρησε ήδη? ή μιλάς για προπαραγγελία?
Ανοίγει το order του Apple Store σε καμία ώρα. Κατά κανόνα (τα τελευταία χρόνια δηλαδή), αν παραγγείλεις εκείνη την ώρα παραλαμβάνεις την επόμενη Παρασκευή.

Για ψαχούλεμα στα καταστήματα από την επόμενη Παρασκευή.

Αφου θελετε σοβαροτητα... :cool: δεν εχω καμμια διαθεση να αλλαξω το 12ρι που εχω, αλλα με ανησυχησαν αυτα που ακουστηκαν περι αυξημενου SAR, στο συγκεκριμενο μοντελο και μονο.
Απο τα σχολια που διαβασα, οι περισσοτεροι το υποβαθμιζουν πληρως το θεμα... το εχετε παρακολουθησει ? Εχει καποια βαση η ολη ιστορια ?

Αν τελικα το αλλαξω, μαλλον για το natural θα παω μια και τα υπολοιπα χρωμτα τα εχω ηδη δοκιμασει :p

εχουμε φαει και συνεχιζουμε να τρωμε τοση ακτινοβολια καθημερινα σε σπιτι και δουλεια, που δεν μας πιανει τιποτα τελικα!

Αλλωστε εδω και χρονια οι περισσοτεροι μιλαμε μεσω bluetooth και ρολογιου.
Σπανια το βαζω στο αυτι το κινητο...

Και η γυναικα μου το 12 εχει και φυσικα ουτε που σκεφτεται να το αλλαξει, ειδικα αυτο που ειναι και το Mini.

• Like
Reactions: ilias