Ακριβώς, ίσως είναι νωρίς αλλά ακόμα δεν έχω δει ένα αναλυτικό και σωστό review που να συγκρίνει σωστά και απευθείας με πολλα δείγματα με αλλά κινητά. Και φυσικά να δίνει και τα αρχικά αρχεία για περαιτέρω μελέτη. Τώρα αν βγάζουμε συμπέρασμα από YouTubers καήκαμε.
Γιατι και πέρυσι διάβαζα π.χ. διθυράμβους από YouTubers και άλλους πολλούς ακόμα και εδώ μέσα στο forum για τον φοβερό και τρομερό νέο ultrawide φακό και η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική, με το ζόρι και αν βλέπεις διάφορες σε σχέση με τον παλιό ultrawide του 13 και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις όπως το βραδυ είναι καλύτερος αυτός του 13. Μόνο το gsmarena έκατσε και έγραψε την αλήθεια. Όποτε ας κάνουμε υπομονή, αλλά ειδικά σε iPhones μόνο αν το δουλέψω μόνος μου θα βγάλω συμπέρασμα, γιατί διαβάζουμε και βλέπουμε παρά πολλές υπερβολές εκεί έξω και δεν πιστεύω κανέναν, μόνο οτι δουν τα δικά μου μάτια αφού μελετήσω τα αρχεία σωστά στον υπολογιστή.
Υ.Γ. Γνώμη μου σταματήστε να βλέπετε YouTubers είναι η χειρότερη φαρα εκεί έξω και μεγαλύτεροι ψεύτες και από τον Πινόκιο.