[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Όχι, είναι ένα τέως standard feature, παλαιολιθικό, που σε άλλες χώρες έχει εκλείψει προ πολλού. Το ότι έχουμε κάποιους άμπαλους παρόχους στην Ελλάδα είναι άλλου παπα ευαγγέλιο.
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και εδώ στην Ελλάδα οι πάροχοι έχουν τεράστια θέματα δεν μπορούμε να πάμε χωρίς φυσική σιμ. Προσωπικά δεν θα αγόραζα τηλέφωνο χωρίς φυσική σιμ...στο μέλλον το ξανά συζητάμε.

• Like
Reactions: songless_bird
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και εδώ στην Ελλάδα οι πάροχοι έχουν τεράστια θέματα δεν μπορούμε να πάμε χωρίς φυσική σιμ. Προσωπικά δεν θα αγόραζα τηλέφωνο χωρίς φυσική σιμ...στο μέλλον το ξανά συζητάμε.

Καλά, "τεράστια" δεν έχουν, απλά χρειάζεσαι βόλτα στο κατάστημα για να αλλάξεις συσκευή, αυτό είναι όλο. Αλλιώς eSIM είχα στο ελληνικό μου νούμερο χωρίς (άλλο) πρόβλημα εδώ και πάνω από 3 χρόνια. Για μένα αποδείχθηκε όντως τεράστιο θέμα γιατί κάθε φορά που άλλαζα συσκευή έπρεπε να... ταξιδέψω στην Ελλάδα για να αλλάξω την eSIM, αλλά για νορμάλ περιπτώσεις δεν είναι κάτι το τραγικό.

Morning coffee
90fce92da53ee045fc31e6e91c519f98.jpg

Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk

Εχτές σκεφτόμουν τι στο διάολο το 17 pro δίπλα στο 15 pro μου φαίνεται μεγαλύτερο ...μετά μπήκα στο ΝΕΤ και ειδα ότι το 15αρι είναι 6.1 ιντσες και όχι 6.3

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Haha
Reactions: airb and takisot
Βάζω στοίχημα ότι θα γεμίσουν όλες οι εταιρίες με πορτοκαλί προτάσεις.
Ναι τώρα τα πορτοκαλι xiaomi θα επανέλθουν και θα έχουν premium αέρα.
Ασχημο χρωμα. Πούλησε μόνο επειδή είναι apple .
Το καλύτερο "ιδιαίτερο" χρώμα που έχει βγάλει για εμένα η apple ήταν εκείνο το σκούρο πράσινο.

Δυστυχως την εχασα την day one αν και παρηγγειλα απο istorm pro max 256 πορτοκαλί στις 15.01 με το ανοιγμα. Τωρα αναμονη για την δευτερη παρτιδα. Ελπιζω να μην αργησει. Αν καποιος βρει κανα πορτοκαλί ή ακυρωσει απο Αθηνα καποιος ας το σφυριξει να το παρω.

Δυστυχως την εχασα την day one αν και παρηγγειλα απο istorm pro max 256 πορτοκαλί στις 15.01 με το ανοιγμα. Τωρα αναμονη για την δευτερη παρτιδα. Ελπιζω να μην αργησει. Αν καποιος βρει κανα πορτοκαλί ή ακυρωσει απο Αθηνα καποιος ας το σφυριξει να το παρω.

καπου διαβασα δεν ξερω αν ηταν εδω οτι αν παρει καποιος το πορτοκαλι θα χασει σε μεταπωληση ...και η πλακα ριναι οτι τελικα το πορτοκαλι πουλαει σαν τρελλο

Πουλάει σαν τρελό γιατι το color exclusivity marketing trick μετραει κοντα 120 χρονια υπαρξης.
Το πορτοκαλι το αγοραζουμε οχι γιατι μας αρεσει αλλα γιατι ειναι εισιτηριο για prestige, οι αλλοι μπορουν να καταλαβουν κατευθειαν οτι εχουμε το νεο iPhone, δεν χρειάζεται να κοιτάξουν specs, κάμερες ή να ρωτήσουν ποιο iPhone έχεις.

Η μεταπωλητικη αξια του πορτοκαλι iPhone ειναι δεδομενο οτι θα ειναι χειροτερη καθως δεν θα υπαρχει το τυρακι της αμεσης αναγνωρισης οτι ο κατοχος εχει το νεοτερο iPhone.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά αυτό το πορτοκαλί… ασυγκρίτως χειρότερο απ’ το μπλε σκούρο.

Πουλάει σαν τρελό γιατι το color exclusivity marketing trick μετραει κοντα 120 χρονια υπαρξης.
Το πορτοκαλι το αγοραζουμε οχι γιατι μας αρεσει αλλα γιατι ειναι εισιτηριο για prestige, οι αλλοι μπορουν να καταλαβουν κατευθειαν οτι εχουμε το νεο iPhone, δεν χρειάζεται να κοιτάξουν specs, κάμερες ή να ρωτήσουν ποιο iPhone έχεις.

Η μεταπωλητικη αξια του πορτοκαλι iPhone ειναι δεδομενο οτι θα ειναι χειροτερη καθως δεν θα υπαρχει το τυρακι της αμεσης αναγνωρισης οτι ο κατοχος εχει το νεοτερο iPhone.

Άντε πάλι με το πρεστίζ, για συσκευές που πλέον κουβαλάνε και τα παιδιά στο γυμνάσιο εδώ στις ΗΠΑ αλλά και στην Κίνα (βασικές αγορές της Apple), φυσικά καμία σχέση με πλούτο ή κάτι τέτοιο. Θα μου πεις βέβαια, αν κάποιος επιλέγει κινητό για "πρεστίζ", τι λογικά επιχειρήματα να του δώσεις, καμμένο χαρτί είναι η φάση!

Τα είδα από κοντά.
Αν πως ότι δεν μου αρέσει το πορτοκαλί θα με πείτε hater;

Όχι, θα στο συγχωρήσουμε. Κι εμένα από κοντά μου άρεσε λιγότερο από τις φωτογραφίες. Όχι λόγω χρώματος, αλλά κυρίως φινιρίσματος, το ήθελα λίγο πιο ματ, λιγότερο γυαλιστερό, θα ήταν όνειρο.

Αλλά δεν παύει να είναι ευχάριστη απόδραση από τα κλασσικά μαύρα/άσπρα/ασημί τούβλα που βλέπουμε, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που πάντα έπαιρνα το σπέσιαλ χρωματάκι, όχι οι σαχλαμάρες που γράφονται παραπάνω περί "επίδειξης του καινούριου". Εξάλλου, όπως έγραψα πιο πριν, αυτό είναι και το μόνο που με χαλάει, ότι δε γουστάρω small talk "ω, το καινούριο είναι;" κλπ.

• Like
Reactions: tiniakos
Πάντως από τα video που έχω δει, το αλουμίνιο ΔΕΝ είναι τόσο premium στην εμφάνιση.
Μπορεί να είναι πιο ελαφρύ κάτι το οποίο βοηθάει πολύ στις πτώσεις, αλλά καμία σχέση με το τιτάνιο.

Ποιος είπε ότι δε μπορείς να αναβαθμίσεις απλά και γρήγορα το storage στο νέο Pro? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

(το είδα ολόκληρο, είναι απίστευτα satisfying to watch - επίσης, γουστάρω τα εργαλεία του τύπου)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Πάντως προσωπικά που έχω πάντα θήκη και τελευταία μαύρη γιατί οι διάφανες κιτρινίζουν δε με απασχολεί καθόλου το χρώμα. Είπαμε κινητό, αμάξι αδιάφορα σε χρώμα και σχέδιο αφού ούτε την πλάτη δε βλέπω ούτε το εξωτερικό κατά τη χρήση. Εργαλεία είναι όλα τα τεχνολογικά προϊόντα,τίποτα παραπάνω.

Πάντως προσωπικά που έχω πάντα θήκη και τελευταία μαύρη γιατί οι διάφανες κιτρινίζουν δε με απασχολεί καθόλου το χρώμα. Είπαμε κινητό, αμάξι αδιάφορα σε χρώμα και σχέδιο αφού ούτε την πλάτη δε βλέπω ούτε το εξωτερικό κατά τη χρήση. Εργαλεία είναι όλα τα τεχνολογικά προϊόντα,τίποτα παραπάνω.

Υπάρχουν και κάποιες που δεν κιτρινίζουν ...πχ torras