[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Εχει γίνει εξαιρετική δουλειά φέτος στο θέμα της αυτονομίας:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μετά την 26.0.1 έχω σαφή βελτίωση, πλέον φορτίζω 90% το πρωί και ξαναφορτίζω το επόμενο πρωί στο 20-25%.

Στο συγκριτικό μου αρέσουν οι φωτογραφίες και των 2 συσκευών προσωπικά

Sent from my Pixel 10 Pro using Tapatalk

Η αλήθεια είναι πως οι φωτό στο συγκριτικό είναι εύκολες, μπορεί να μην έβλεπες διαφορά ούτε σε σχέση με το 14 ή το 15 πχ. Όταν μπορέσεις δοκίμασε με χαμηλό φως, έντονες φωτεινές πηγές μέσα, κλπ.

• Like
Reactions: takisot
Οπως λέγαμε, υπάρχει σημαντική βελτίωση στο imaging pipeline του 17pro κάτι φαίνεται εύκολα στο 2Χ της main camera :

Η αλήθεια είναι πως οι φωτό στο συγκριτικό είναι εύκολες, μπορεί να μην έβλεπες διαφορά ούτε σε σχέση με το 14 ή το 15 πχ. Όταν μπορέσεις δοκίμασε με χαμηλό φως, έντονες φωτεινές πηγές μέσα, κλπ.
Οι φωτό είναι 17pro vs Pixel 10 pro

Ένα όχι και τόσο κλασικό review που είναι όμως spot on στα συμπεράσματα του:

"imaging pipeline" είναι μεταφορική έκφραση που αναφέρεται στον "αγωγό" επεξεργασίας της εικόνας, με άλλα λόγια την διαδικασία που χρησιμοποιεί το κινητό από τη λήψη, στην επεξεργασία μέχρι και τη τελική παραγωγή εικόνας και βίντεο.
Και όχι δεν είναι μαρκετινίστικος όρος της Apple...

Last edited:
Κάτι που θα το κάνουν όλοι, αλλά θα το έχει "βαφτίσει" διαφορετικά η Apple

Cute, αλλά προφανώς δεν είναι ορολογία της Apple αλλά όλου του industry.
Ουσιαστικά είναι η επεξεργασία του raw image data (όπως noise reduction, sharpening, color correction κλπ) μέχρι το τελικό αρχείο που βγάζει η συσκευή.

ΥΓ. Με πρόλαβε ο Evan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν κρατήθηκα σε κάνα δυωρο θα περάσω την beta 26.1 (2)...
Βοήθεια μου
Φιλαράκι που πήρε προχτές το προ Μαξ την έβαλε με το καλησπέρα μόλις το αγόρασε και δεν έχει δει κανένα bug

Δεν άντεξα και εγώ και την πέρασα την beta στο pm καθώς κάτι το bug με third party πληκτρολόγια Κάτι που σε σημεία που δεν είχα θέμα απέκτησα πρόβλημα σε σύνδεση σε wifi και cellular και από ότι διαβάζω η έκδοση έχει αναβάθμιση στο modem firmware. Για να δούμε.

Άντε, γκρεμοτσακίστε το κάποιος με την techwoven να μας πείτε τι γίνεται :P

(είπε, και θα είναι ο πρώτος...)

Και ναι, ήμουν ο πρώτος. :D

Από αρκετό ύψος (στον ώμο μου περίπου), και σε ό,τι χειρότερο έδαφος (δρόμος). Με την techwoven, και το τζαμάκι Spigen.

Ε, λίγο χρωματάκι το πήρε. Ανεπαίσθητο, θέλει μικροσκόπιο και κατάλληλο φως να το δεις, αλλά έγινε. Μάλιστα αυτή η περτικαλί αχνή γραμμούλα που λείπει από το τηλέφωνο υπάρχει αυτούσια στο εσωτερικό της θήκης.

Οπότε... αν είστε πολύ ατσούμπαλοι μάλλον προτιμήστε θήκη τανκ.

Δεν άντεξα και εγώ και την πέρασα την beta στο pm καθώς κάτι το bug με third party πληκτρολόγια Κάτι που σε σημεία που δεν είχα θέμα απέκτησα πρόβλημα σε σύνδεση σε wifi και cellular και από ότι διαβάζω η έκδοση έχει αναβάθμιση στο modem firmware. Για να δούμε.

Μέχρι τώρα όλα καλά και μπαταρία ακόμα πιο τούμπανο

9f695f12a1000e306b74a5ea5d696028.jpg

Κυκλοφόρησε και το παραδοσιακό review του εξαιρετικου φωτογράφου Austin Mann, o οποιος τονιζει, καλα το μαντεψατε, την μεγαλη βελτιωση στον τηλεφακο του 17pro:

Πορτοκαλί iPhone 17 Pro Max άλλαξε...χρώμα!

Κάτοχοι του μοντέλου αναφέρουν ότι το τηλέφωνό τους αλλάζει χρώμα με τον καιρό, μετατρέποντας την πορτοκαλί
απόχρωση σε Rose Gold, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη γκρίνια στα social media.

Όλα ξεκίνησαν από ένα post στο Reddit, όπου ένας χρήστης ανέβασε φωτογραφίες πριν και μετά, γράφοντας πως
“ήθελα ένα πορτοκαλί iPhone, όχι ένα ροζ”. Το post έγινε viral και δεν άργησαν να εμφανιστούν κι άλλες παρόμοιες
περιπτώσεις.

Σύμφωνα με ειδικούς, το φαινόμενο πιθανότατα οφείλεται σε οξείδωση του αλουμινίου, μια φυσική αντίδραση όταν
το μέταλλο έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο. Συνήθως η Apple προστατεύει τα μοντέλα της με ειδική επίστρωση,
όμως φαίνεται ότι κάποιες πρώτες παρτίδες δεν είχαν την ιδανική σφράγιση, αφήνοντας σημεία εκτεθειμένα.

62KhDDc.jpeg

od6KC1g.jpeg