[Επίσημο] iPhone 4

Νέες φωτογραφίες και βίντεο τα οποία έχουν τραβηχτεί από το iPhone 4 διέρευσαν στην Τσεχία (!?), από έναν αναγνώστη του
Jablickar.cz με το ψευδώνυμο Swenak, δίνοντας μας την ευκαρία να εκτιμήσουμε τις δυνατότητες της νέας 5MPx κάμερας.

Αν και έχουμε δει αντίστοιχες φωτογραφίες και βίντεο από την Apple έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το πως συμπεριφέρεται
η camera του iPhone 4 στα χέρια κάποιου χρήστη και σε μη-ελεγχόμενες από studio συνθήκες φωτογράφισης.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε μία από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το iPhone 4
(πατήστε επάνω στο link της φωτογραφία ώστε να την δείτε στο πραγματικό μέγεθος: 2592 x 1936)

http://img685.imageshack.us/img685/5822/iphone4photofull1.jpg

Παρακολουθήστε το video το οποίο τραβήχτηκε από το iPhone 4:

— AvCLUB.gr // Audio & Video Fanatics Area —
iPhoneHellas

Last edited:
Απορώ τι ψάχνει ο κόσμος με την κάμερα του iPhone και γενικά των κινητών.

Όλες του ήταν είναι και θα είναι σκουπίδια σε σχέση με την φτηνότερη compact. Δεν γίνεται διαφορετικά. Στον διαθέσιμο χώρο ενός κινητού απλά δεν μπορείς να χωρέσεις σοβαρό αισθητήρα και σχετικά οπτικά. Νόμος.

Τι μπορεί να κρύβεται ακόμα στο εσωτερικό του iPhone 4 ;;

Πηγή : http://www.patentlyapple.com/patent...more-to-the-iphone-than-the-public-knows.html

6a0120a5580826970c0134849ca31b970c-pi

Σύμφωνα λοιπόν με το παραπάνω έγγραφο της Apple προς την Federal Communications Commission, η εταιρεία ζητά να προστατευθεί το εσωτερικό της συσκευής για 45 ημέρες !

Όχι ακριβώς..

Ζητάει να προστατευθούν κάποια στοιχεία (φωτογραφίες από δοκιμές / φωτογραφίες εσωτερικού / εξωτερικού / manual) για 45 ημέρες, αλλά το "καλό πράμα" (block diagram, schematics, etc.) ζητάει να προστατευθούν για πάντα!

Όχι ότι τα παραπάνω δεν θα γίνουν γνωστά ούτως ή άλλως όταν κυκλοφορήσει η συσκευή..

To MacRumors δημοσιεύει τις πρώτες unboxing φωτογραφίες από τους τυχερούς που παρέλαβαν το iPhone 4 δύο μέρες νωρίτερα!

iphone4unbox1.jpg
iphone4unbox2.jpg

Η Apple εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει το κοινό για τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του λευκού iPhone 4:

Aνακοίνωση Apple said:
White models of Apple’s new iPhone® 4 have proven more challenging to manufacture than expected, and as a result they
will not be available until the second half of July. The availability of the more popular iPhone 4 black models is not affected.

Αυριο η DHL θα μου χτυπήσει την πορτα να μου φέρει το δικό μου! Θα κανω post photos με το που θα το ανοίξω! To είχα παραγγείλει εδώ και μία βδομάδα απο O2 αλλα μου εκαναν cancel την παραγγελία! Τους πήρα σήμερα και τους άρχησα στα μπινελίκια και μου είπαν ότι έχουν ενα μικρό απόθεμα για ειδικές περιπτώσεις σαν την δική μου και αυριο θα το εχω! Γουυχουυ! :)

Αγωνία αγωνία! Out for delivery.. Θα είναι εδώ απο στιγμή σε στιγμή! είμαι με την φωτογραφική στο χέρι και περιμένω!

screenshot20100701at080.jpg