[Επίσημο] iPhone 4

Πηγή : http://www.appleinsider.com/articles/10/06/30/iphone_4_review_3_camera_photosvideos.html&page=3

Διαφορά βίντεο μεταξύ iPhone 4 & iPhone 3gs :

H διαφορά είναι χαοτική υπέρ του 4...ένα βίντεο 13" στο ίδιο αντικείμενο, έχει ως αποτέλεσμα αρχείο στο 3gs να έχει μέγεθος [email protected], ενώ στο 4 έχει μέγεθος [email protected].

iP4cam.005.jpg

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

To 3gs περαν της χαμηλοτερης αναλυσης φαινεται να εχει και πιο σκοτεινο gamma.

Βασικα απ οτι εχω δει και σε αλλα παραδείγματα το 4 υπερεκθέτει λίγο την φωτο, χρησιμοποιώντας παρόμοια προσέγγυση με την Nikon.

Πάντως αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές και δεν είναι πειραγμένες, είναι δελεαστικές οι διαφορές. Ανετα πιστεύω κρατάς φωτογραφία κι ας ειναι μόνο 5MP ανάλυση.

Νικο, δεν γραφεις καμια εντυπωση για το νεο σου τηλεφωνακι με την κιτρινη οθονη και το προβληματικο σημα που κρεμαει τους exchange servers;

:p

Δυστυχώς δεν είναι το δικό μου. Όταν μπορούσα να κάνω προπαραγγελία είπα να το σκεφτώ το Σ/Κ να δω και με την επιδότηση τί γίνεται.

Αποτέλεσμα: με πρόλαβαν 1,7 εκατομμύρια βλαμμένοι και τώρα περιμένω για τέλη Ιούλη.

"Estimated Shipping: By July 14th Estimated Delivery: 15 Jul, 2010 - 16 Jul, 2010" (έβαλα παραγγελία στις 23 Ιούνη)

Σήμερα έκανα το λάθος να παίξω με το τηλ της φωτογραφίας που ανέβασα.

Η οθόνη του απλά δεν υπάρχει.Πολλοί μιλούσαν για αμμοβοled και άλλα. Παιδιά αν δεν το πιάσετε στα χέρια σας δεν μπορείτε να καταλάβετε.

attachment.php

Είναι ταχύτατο, πιό γρήγορο και από το iPad καθώς έχει διπλάσια ram.
To σήμα του είναι καλύτερο από τα προηγούμενα iPhones και η ποιότητα κατασκευής κορυφαία. Έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι.

attachment.php

iphoni.jpg

Attachments

• iphone4.jpg
    iphone4.jpg
    104.6 KB · Views: 110
Last edited:

 Νίκος;1273781 said:
Η οθόνη του απλά δεν υπάρχει.Πολλοί μιλούσαν για αμμοβοled και άλλα. Παιδιά αν δεν το πιάσετε στα χέρια σας δεν μπορείτε να καταλάβετε.
Προσωπικά η ποιότητα της παλιάς + νεα αναλυση μου ειναι υπεραρκετα.

Ομως, ειμαι οντως περιεργως για συγκριση με amoled (την οποία δεν εχω δει επισης).

Εσυ εχεις δει amoled / με τι συγκρινεις του 4g;

Περαν της αναλυσης, που ειναι ''αντικειμενικό'' κριτηριο, τί σε ενθουσίασε (πχ μαύρο; ) και σε σύγκριση με τι (3G/S, άλλο κινητό; )

ΥΓ Λόγω ''πειρας'' θεωρω οτι δεν ''παρασυρθηκες'' απο την σιγουρα πιο ''κρισπ'' εμφανιση όλων των menu, σελιδων κλπ.

Τωρα ειδα κι αυτο: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=63090

Επιβεβαιωνει την υποψια μου περι απείρως υψηλότερου constrast της AMOLED.

Υποψιάζομαι ότι η υψηλότερη φωτεινότητα του 4G + λίγο υψηλότερη ανάλυση + ομορφότερο interface ισως ''παρασύρουν''....

Anyway, 1ες σκέψεις (δεν εχω καν διαβασει το άρθρο - το πινακακι είδα μόνο)...

Με ενθουσίασε σε σχέση με το 2G και το 3Gs.To 3Gs για παράδειγμα ενώ έχει καλύτερη οθόνη από το 2G εμένα μου φαίνεται λίγο κιτρινωπή σε σχέση με το 2G.To 4 είναι by far καλύτερο.Πολύ ζωντανό και φωτεινό χρώμα.
Για περισσότερα θα πρέπει να βάλουμε τέτοια κινητά δίπλα δίπλα. Είναι κανείς από Θεσ/νίκη που έχει κινητό με amoled?

 Νίκος;1273781 said:
Αποτέλεσμα: με πρόλαβαν 1,7 εκατομμύρια βλαμμένοι και τώρα περιμένω για τέλη Ιούλη.

Αντε τυχερε! Σε δεκα μερες θα εισαι και εσυ ενας απο τους 1.7 εκατομμύρια βλαμμενους!!

 Νίκος;1273804 said:
Με ενθουσίασε σε σχέση με το 2G και το 3Gs.To 3Gs για παράδειγμα ενώ έχει καλύτερη οθόνη από το 2G εμένα μου φαίνεται λίγο κιτρινωπή σε σχέση με το 2G.To 4 είναι by far καλύτερο.Πολύ ζωντανό και φωτεινό χρώμα.
Για περισσότερα θα πρέπει να βάλουμε τέτοια κινητά δίπλα δίπλα. Είναι κανείς από Θεσ/νίκη που έχει κινητό με amoled?

Για αυτό ευθύνεται το 24bit software μαζί με την 24 bit οθόνη.Και ο συνδιασμός αυτών των 2 πρέπει να είναι καταπληκτικός.Είναι το πρώτο κινητό με 24bit software.

Πάντως, το κουτί είναι φρικαλέο!!! Δεν περίμενα τέτοιο designiκό φάουλ απ'την Apple... Βέβαια θα μου πείτε περί ορέξεως....

Ωραίο είναι το τηλεφωνάκι, αλλά σε καμία περίπτωση για όποιον έχει το 3GS... Αμελητέες διαφορές για να δικαιολογηθεί αναβάθμιση....

Μα αυτό είναι το καλό. Όπως πχ. όποιος είχε 2G δεν είχε την ανάγκη της αναβάθμισης σε 3G.
Εγώ έχω ακόμη το 2G (είχα το 3G αλλά έπεσα θύμα του αδερφού μου).Μετά από 3 χρόνια αλλάζω συσκευή. Και το 2G ακόμα δουλεύει άψογα ακόμα και η μπαταρία.
Και το 3Gs ακόμα πωλείται.Δεν έχει απαξιωθεί.

Ωραίο είναι το τηλεφωνάκι, αλλά σε καμία περίπτωση για όποιον έχει το 3GS... Αμελητέες διαφορές για να δικαιολογηθεί αναβάθμιση....
Η υψηλότερη ανάλυση ειναι τεράστια διαφορά απο μόνη της.