[Επίσημο] iPhone 4

Καλορίζικη λοιπόν η νέα συσκευή, η οποία από σχεδιασμό δεν μπορώ ότι με καταενθουσίασε, δεν ξέρω αν από κοντά είναι καλύτερη αντί των φωτογραφιών.

Από χαρακτηριστικά είναι πλήρης πια...πέρασαν κάποια χρόνια βέβαια...

Έχει :
  • μπρος-πίσω κάμερα με led flash,
  • τραβά βίντεο 720p @ 30fps,
  • μεγάλης ανάλυση οθόνη 960*640 με τεχνολογία υψηλή, 326ppi & led οπίσθιο φωτισμό,
  • πολύ γρήγορο επεξεργαστή,
  • multitasking,
  • γυροσκόπιο 3 διαστάσεων,
  • κ.α. πολλά

Last edited:
Σημαντικότατη βελτίωση η αλλαγή της μπαταρίας με μεγαλύτερης διάρκειας, αν κ πάλι δεν είναι αφαιρούμενη :

specs_battery20080609.jpg

Συνεχής χρήση σε τηλέφωνο :
Μέχρι 7 hours σε 3G
Μέχρι 14 hours σε 2G

Standby Μέχρι 300 ώρες

Χρήση σε Internet:
Μέχρι 6 hours σε 3G
Μέχρι 10 hours σε Wi-Fi

Video playback: Μέχρι 10 ώρες
Audio playback: Μέχρι 40 ώρες

Το άσπρο είναι όλα τα λεφτά!!!
Έχουμε καμιά ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε τι τιμές?

Το άσπρο είναι όλα τα λεφτά!!!
Έχουμε καμιά ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε τι τιμές?

1. Διαθέσιμο στις 24 Ιουνίου σε 5 χώρες: ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία και Ιαπωνία με τις προπαραγγελίες να αρχίζουν στις 15 Ιουνίου,
  2. Μέσα στον Ιούλιο σ´ακόμα 18 χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδάς, Δανία, Φιλανδία, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Νέα Ζηλανδία, Σινγκαπούρη, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία,
  3. Μέσα στον Αύγουστο σε 24 ακόμα χώρες,
  4. Μέσα στον Σεπτέμβριο σε 44 ακόμα χώρες.

Μαζί με το νέο τηλέφωνο παρουσιάσθηκαν και οι "προφυλακτήρες" - bumpers...

Αυτά είναι προστατευτικά πλαϊνά σε διάφορα χρώματα, συνδυασμός πλαστικού & λάστιχου, με μεταλλικά πλήκτρα όμως :

bumper-hero-20100607.jpg

Xμμ εχουμε και λεμε απο ντιζάιν σας θυμηζει τπτ? ααααα... μηπως σονυ ερικσον? Απο τεχνολογία? Ναιι εν ετη 2010 η apple ανακαλυψε την βιντεοκληση (αλλα οχι απο 3g δικτυο , μονο από wifi!!. πλακα μας κάνουν???!:SFGSFGSF:.. Ουαου έβαλε και φλας στην καμερα!!! μοναδικο!
Φυσικα δεν έχει οθονη suoer amoled, η χωρητικότητα παρέμεινε σε 32 GB, δεν εχει ραδιο, ειναι φυσικά και πάλι πληρως κλειδωμενο. Σας φτάνουν??? Πραγματικά τα αξιζει τα λεφτα του!!! Πόσο θα κανει αληθεια αυτη η πρωτοπορειακή κατασκεή?
Kαλημέρα περιμένω κάποιο σχολιασμό από τους πολλούς φανς της συσκευής!

Aν δε σ αρεσει... μη το παρεις !!!:ADFADF1:

Εγω το εχω παραγγειλει ηδη... στο θειο απο Αμερικη!
Θα το πληρωσω λιγοτερο απο το 3gS που θα πουλησω , οποτε γιατι οχι.

Προφανως δεν εχεις πιασει iphone στα χερια σου, γιατι αν ειχες δε θα μιλαγες.

Οτι κανει η Apple τουλαχιστον, το κανει καλα.
Βιντεοκληση ειχαν ολα το κινητα μεχρι τωρα αλλα δεν τη χρησιμοποιουσε κανεις ... γιατι αραγε ?

Browser επισης , γιατι αραγε ?

Ναμη μιλησω φυσικα για το εκπληκτικο Imovie ... χρονια μπροστα, και ο ανταγωνισμος μονο να κοιταει μπορει !!!

Βιντεοκληση ειχαν ολα το κινητα μεχρι τωρα αλλα δεν τη χρησιμοποιουσε κανεις ... γιατι αραγε ?

Ναμη μιλησω φυσικα για το εκπληκτικο Imovie ... χρονια μπροστα, και ο ανταγωνισμος μονο να κοιταει μπορει !!!

Γιάννη, αν γνωριζεις.

Αγοράζοντας το από Αμερική, λειτουργεί κανονικά εδώ ή πρέπει να μπούμε σε διαδικασίες σπασίματος κλπ.
Ακόμη, την πουλάνε και σαν σκέτη συσκευή, ή μόνο με συμβόλαιο στην ΑΤ&Τ ??

Γιάννη, αν γνωριζεις.

Αγοράζοντας το από Αμερική, λειτουργεί κανονικά εδώ ή πρέπει να μπούμε σε διαδικασίες σπασίματος κλπ.
Ακόμη, την πουλάνε και σαν σκέτη συσκευή, ή μόνο με συμβόλαιο στην ΑΤ&Τ ??

Δεν λειτουργει φυσικα, αλλα ολο και καποιο σπασιμο θα βγει.
Πουλιεται και σαν συσκευη φυσικα.

+1

Το iphone επιτέλους όπως θα έπρεπε να είναι. Λιγο καθυστερημένα αλλα αυτα ειναι τι να κανουμε τωρα. Εμενα προσωπικά μου αρεσε και σχεδιαστικά. Μόλις βγει το χω τσιμπήσει.

Θα παρακαλέσω να μην οδηγηθούμε σε διαμάχη ποιός θα το πάρει, αν θα το πάρει, τι του δίνει κτλ.

Ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με το τι θέλει.

Ευτυχώς υπάρχουν συσκευές για όλα τα γούστα κ όλα τα βαλάντια.

Εγω που δεν ειμαι φαν της συσκευης αυτη -ειδικα η λευκη- ειναι η πρωτη που μου αρεσει και δινει το κατι παραπανω σαν συσκευη (απο το 3GS αλλα και τον ανταγωνισμο).

Γιαννη ποσο θα πουλιεται στο Αμερικα ρε ?

Θα το ξερουμε 24 του μηνος, το μονο κακο ειναι οτι το δολαριο ανεβαινει συνεχως !!!:bigcry:

Εμενα θα το παρει ο θειος μου, που εχει ηδη ATT ...

Δεν είναι κάπως... επιπόλαιο να το πάρουμε από Αμερική τώρα ?

Δεν ειναι τοσο απλο, πρεπει να εχεις καποιον εκει για να στο παρει και με συμβολαιο .
Οσον αφορα το unlock, νομιζω οτι θα βγει πολυ γρηγορα... θα δουμε.