Το άσπρο είναι όλα τα λεφτά!!!
Έχουμε καμιά ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε τι τιμές?
Kαλημέρα περιμένω κάποιο σχολιασμό από τους πολλούς φανς της συσκευής!Xμμ εχουμε και λεμε απο ντιζάιν σας θυμηζει τπτ? ααααα... μηπως σονυ ερικσον? Απο τεχνολογία? Ναιι εν ετη 2010 η apple ανακαλυψε την βιντεοκληση (αλλα οχι απο 3g δικτυο , μονο από wifi!!. πλακα μας κάνουν???!:SFGSFGSF:.. Ουαου έβαλε και φλας στην καμερα!!! μοναδικο!
Φυσικα δεν έχει οθονη suoer amoled, η χωρητικότητα παρέμεινε σε 32 GB, δεν εχει ραδιο, ειναι φυσικά και πάλι πληρως κλειδωμενο. Σας φτάνουν??? Πραγματικά τα αξιζει τα λεφτα του!!! Πόσο θα κανει αληθεια αυτη η πρωτοπορειακή κατασκεή?
Aν δε σ αρεσει... μη το παρεις !!!:ADFADF1:
Εγω το εχω παραγγειλει ηδη... στο θειο απο Αμερικη!
Θα το πληρωσω λιγοτερο απο το 3gS που θα πουλησω , οποτε γιατι οχι.
Προφανως δεν εχεις πιασει iphone στα χερια σου, γιατι αν ειχες δε θα μιλαγες.
Οτι κανει η Apple τουλαχιστον, το κανει καλα.
Βιντεοκληση ειχαν ολα το κινητα μεχρι τωρα αλλα δεν τη χρησιμοποιουσε κανεις ... γιατι αραγε ?
Browser επισης , γιατι αραγε ?
Ναμη μιλησω φυσικα για το εκπληκτικο Imovie ... χρονια μπροστα, και ο ανταγωνισμος μονο να κοιταει μπορει !!!
Γιάννη, αν γνωριζεις.
Αγοράζοντας το από Αμερική, λειτουργεί κανονικά εδώ ή πρέπει να μπούμε σε διαδικασίες σπασίματος κλπ.
Ακόμη, την πουλάνε και σαν σκέτη συσκευή, ή μόνο με συμβόλαιο στην ΑΤ&Τ ??
Aν δε σ αρεσει... μη το παρεις !!!:ADFADF1:
Εγω το εχω παραγγειλει ηδη... στο θειο απο Αμερικη!
Θα το πληρωσω λιγοτερο απο το 3gS που θα πουλησω , οποτε γιατι οχι.
Προφανως δεν εχεις πιασει iphone στα χερια σου, γιατι αν ειχες δε θα μιλαγες.
Οτι κανει η Apple τουλαχιστον, το κανει καλα.
Βιντεοκληση ειχαν ολα το κινητα μεχρι τωρα αλλα δεν τη χρησιμοποιουσε κανεις ... γιατι αραγε ?
Browser επισης , γιατι αραγε ?
Ναμη μιλησω φυσικα για το εκπληκτικο Imovie ... χρονια μπροστα, και ο ανταγωνισμος μονο να κοιταει μπορει !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.