[Επίσημο] iPhone 4

Δεν ειναι τοσο απλο, πρεπει να εχεις καποιον εκει για να στο παρει και με συμβολαιο .
Οσον αφορα το unlock, νομιζω οτι θα βγει πολυ γρηγορα... θα δουμε.

Έχω δικούς μου ανθρώπους εκεί.
'Αρα, δεν πωλείται σκέτη η συσκευή όπως έγραψες πριν.

Sorry , παρασυρθηκα απο τη δικια μου περιπτωση - μπορει να το παρει καποιος σαν συσκευη , μονο αν εχει ηδη λογαριασμο στην ΑΤΤ -...

Last edited:
Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Xμμ εχουμε και λεμε απο ντιζάιν σας θυμηζει τπτ? ααααα... μηπως σονυ ερικσον? Απο τεχνολογία? Ναιι εν ετη 2010 η apple ανακαλυψε την βιντεοκληση (αλλα οχι απο 3g δικτυο , μονο από wifi!!. πλακα μας κάνουν???!:SFGSFGSF:.. Ουαου έβαλε και φλας στην καμερα!!! μοναδικο!
Φυσικα δεν έχει οθονη suoer amoled, η χωρητικότητα παρέμεινε σε 32 GB, δεν εχει ραδιο, ειναι φυσικά και πάλι πληρως κλειδωμενο. Σας φτάνουν??? Πραγματικά τα αξιζει τα λεφτα του!!! Πόσο θα κανει αληθεια αυτη η πρωτοπορειακή κατασκεή?

Πωπω πίκρα...

Xμμ εχουμε και λεμε απο ντιζάιν σας θυμηζει τπτ? ααααα... μηπως σονυ ερικσον? Απο τεχνολογία? Ναιι εν ετη 2010 η apple ανακαλυψε την βιντεοκληση (αλλα οχι απο 3g δικτυο , μονο από wifi!!. πλακα μας κάνουν???!:SFGSFGSF:.. Ουαου έβαλε και φλας στην καμερα!!! μοναδικο!
Φυσικα δεν έχει οθονη suoer amoled, η χωρητικότητα παρέμεινε σε 32 GB, δεν εχει ραδιο, ειναι φυσικά και πάλι πληρως κλειδωμενο. Σας φτάνουν??? Πραγματικά τα αξιζει τα λεφτα του!!! Πόσο θα κανει αληθεια αυτη η πρωτοπορειακή κατασκεή?

300 δολλαρια? (250 ευρω)
Και βεβαια αξιζει τα λεφτα του

Πφφφ χαλια...με iphone ασχολειστε.....
Χαχαχαχα....
.αυτοι που το δουλεψαμε - δουλευουμε το τηλεφωνο καιρο, απλα νομιζω δεν υπαρχει περιπτωση να παμε σε αλλη συσκευη ποτε.
Το πως "ακουει" και πως δουλευει το τηλεφωνο απλα δεν υπαρχει..ουτε αλλο ομοιο του.
Οποτε μεγια μου το καινουριο με το που πρωτοκυκλοφορησει!

μεχρι και εγω πριζωθηκα που το εθαβα.
Παντως τα 300$ προφανως και αφορουν τιμη με συνδεση/συμβολαιο...

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Δημητρακούδης έχει κάνει backorder 5 κομμάτια από το iphone 4 (2 γι αυτόν, 2 για τους γονείς του και 1 για τη γιαγιά του (που τώρα τρέχει Android)) :p

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Δημητρακούδης έχει κάνει backorder 5 κομμάτια από το iphone 4 (2 γι αυτόν, 2 για τους γονείς του και 1 για τη γιαγιά του (που τώρα τρέχει Android)) :p

Παραξενο, εγω ειχα ακουσει οτι ασχολειται με ενα DIY smartphone το οποιο θα στειλει το iphone και το HD2 στα ταρταρα.
Οι εγκυρες πηγες σου μονο εγκυρες δεν ειναι τελικα.
Ισχυουν οι δικες μου πληροφοριες (ταιριαζουν εξαλλου και στο προφιλ του Δημητρακουδη) :Banane0: