[Επίσημο] iPhone 4

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Καντους 2...

Κι εγω σκεφτομαι σοβαρα να δωσω το MacBook Pro μου....

Δεν βλεπω να μου προσφέρει κατι παραπάνω επι της ουσίας σε σχεση με Win Laptop....

Ο βασικός λόγος που το κραταω ειναι η ποιότητα κατασκευης...

Εσυ βασικα δεν ασχοληθηκες ποτε σοβαρα μαζι του, περαν του να βλεπεις φωτο ή να σερφαρεις το ιντερνετ, οποτε δικαιολογεισαι..

Παντως παιδια, σημασια εχει να ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Οποιος γουσταρει καλως. Οποιος δεν γουσταρει, επισης καλως. Το ευτυχημα ειναι οτι σημερα, υπαρχουν επιλογες για ολους και για ολα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Παντως παιδια, σημασια εχει να ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Οποιος γουσταρει καλως. Οποιος δεν γουσταρει, επισης καλως. Το ευτυχημα ειναι οτι σημερα, υπαρχουν επιλογες για ολους και για ολα...

Έτσι ακριβώς είναι!!!

Αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί να μπεις σε ένα θέμα που δε νενδιαφέρει για να κράξεις. :p

δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να εχει δλδ

βαλανε 5 mp καμερα και φλας ( που δεν ειναι και τοσο απαραιτητο σε ενα κινητο )

βαλανε καλυτερη οθονη ( led ) μεγαλυτερη αναλυση μπροστινη καμερα

( βιντεοκληση μονο μεσω wi fi ok αλλα καποιο λογο θα χουνε )

λειπει το fm . δεν το χω χρειαστει μεχρι τωρα

α ! και εγγραφη βιντεο 720p ( ! )

και καινουρια σχεδιαση

εγω περιμενα πχ μονο να αλλαξουν τον επεξεργαστη και ενα φλας στην καμερα

για τα δεδομενα της αππλε ειναι πολλες αλλαγες απο το 3gs στο 4

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Mα όπως σου εξήγησα, οτιδήποτε έχει το μηλαράκι πάνω με έχει καλύψει απόλυτα στο 100% των περιπτώσεων που αφήνω πλέον την apple να κάνει τη δουλειά για μένα, δεν το ψάχνω πλέον.

Απο τους αγαπημένους καταναλωτες του!!!

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να εχει δλδ

βαλανε 5 mp καμερα και φλας ( που δεν ειναι και τοσο απαραιτητο σε ενα κινητο )

βαλανε καλυτερη οθονη ( led ) μεγαλυτερη αναλυση μπροστινη καμερα

( βιντεοκληση μονο μεσω wi fi ok αλλα καποιο λογο θα χουνε )

λειπει το fm . δεν το χω χρειαστει μεχρι τωρα

α ! και εγγραφη βιντεο 720p ( ! )

και καινουρια σχεδιαση

εγω περιμενα πχ μονο να αλλαξουν τον επεξεργαστη και ενα φλας στην καμερα

για τα δεδομενα της αππλε ειναι πολλες αλλαγες απο το 3gs στο 4

+1´

Προσωπικά για μένα το τηλέφωνο είναι overqualified πλέον.

και καινουρια σχεδιαση

Που ειναι η αλλαγή? ειναι το 3 revision του Iphone και η οψη (του το κυριοτερο δλδ χαρακτηριστικό) ειναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ? τι αλλαξε? η πλάτη και το πλαινο που θα μπει στις θήκες η μήπως ο όγκος του?...

Mιχάλη όχι μόνο δύσκολα αλλάζεις αλλά σταματάς και να ψάχνεσε. Το Iphone είναι η μόνη συσκευή που έχω αγοράσει ποτέ που με έχει κάνει να μην ενδιαφέρομαι πια για το τι θα βγάλει ο αναταγωνισμός. Δεν με νοιάζει ρε παιδι μου, ας είναι και ελικόπτερο, εγώ δεν θέλω κάτι παραπάνω από το iphone. Και πιστέψτε με έχω πολλές απαιτήσεις γενικά..,

Χιούστον we have a problem.
Φίλε μου το να μην σε ενδιαφέρει τι βγάζει ο ανταγωνισμός απλά γιατί βολεύτηκες με ένα προιόν, δεν κάνει αυτόματα αυτό το προιόν το καλύτερο.
Επίσης σε δεσμεύει στο να ξέρεις τι μπορεί να σου προσφέρει μόνο το συγκεκριμένο προιόν.
Εάν αυτό καλύπτει τις ανάγκες σου πολύ καλά κάνεις.
Για άλλους όπως εμάς που όχι απλά έχουμε απαιτήσεις αλλά τις έχουμε από όλους, η καινούρια πρόταση της Apple δεν μας γεμίζει και δεν μας δίνει κάτι παραπάνω από την προηγούμενη έκδοση.
Και ξαναλέω, εάν εσύ είσαι ικανοποιημένος με το προιόν σου, δικαίωμα σου. Αλλά θα επιτρέψεις και σε εμάς να έχουμε αντίθετη άποψη βασισμένη σε επιχειρήματα.

Χιούστον we have a problem.
Φίλε μου το να μην σε ενδιαφέρει τι βγάζει ο ανταγωνισμός απλά γιατί βολεύτηκες με ένα προιόν, δεν κάνει αυτόματα αυτό το προιόν το καλύτερο.
Επίσης σε δεσμεύει στο να ξέρεις τι μπορεί να σου προσφέρει μόνο το συγκεκριμένο προιόν.
Εάν αυτό καλύπτει τις ανάγκες σου πολύ καλά κάνεις.
Για άλλους όπως εμάς που όχι απλά έχουμε απαιτήσεις αλλά τις έχουμε από όλους, η καινούρια πρόταση της Apple δεν μας γεμίζει και δεν μας δίνει κάτι παραπάνω από την προηγούμενη έκδοση.
Και ξαναλέω, εάν εσύ είσαι ικανοποιημένος με το προιόν σου, δικαίωμα σου. Αλλά θα επιτρέψεις και σε εμάς να έχουμε αντίθετη άποψη βασισμένη σε επιχειρήματα.

Μα δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον την προσωπική μου εμπειρία και προτίμηση αναφέρω μετά από δεκάδες smartphone. Δεν είναι θεσφατο, προς Θεού.

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Που ειναι η αλλαγή? ειναι το 3 revision του Iphone και η οψη (του το κυριοτερο δλδ χαρακτηριστικό) ειναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ? τι αλλαξε? η πλάτη και το πλαινο που θα μπει στις θήκες η μήπως ο όγκος του?...

αλλαξε η εμφανιση

στην αρχη ημουν τελειως αρνητικος με το νεο σχεδιο αλλα δεν ειναι και τοσο ασχημο ...

η οψη τι εχει

μια χαρα ειναι ...

Εσυ βασικα δεν ασχοληθηκες ποτε σοβαρα μαζι του, περαν του να βλεπεις φωτο ή να σερφαρεις το ιντερνετ, οποτε δικαιολογεισαι..
Χαίρομαι που σπεύδεις να εξηγησεις την παράλογη συμπεριφορά μου. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Νοιώθω επίσης μία υπέρτατη ανακούφιση που έλαβα την επίσημη συγχώρεσή σου για το ατόπημά μου.

Η αληθεια ειναι ότι ειμαι και άπειρος χρήστης και με πολύ περιορισμένο εύρος χρήσης, οποτε ειναι λογικο να μην καταλαβα ποτε το τι βάθος έχει αυτό το καταπληκτικό μηχανακι (το οποίο άλλωστε φημίζεται για την δυσκολία χρησης του, απαιτώντας να πάρεις master πληροφορικής για να ''το μάθεις'').

Μου θυμίζει κάτι από JVC HD1 εδώ...
Μπα, η κολόνια του Τακη είναι απλώς

:p

Χαίρομαι που σπεύδεις να εξηγησεις την παράλογη συμπεριφορά μου. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Νοιώθω επίσης μία υπέρτατη ανακούφιση που έλαβα την επίσημη συγχώρεσή σου για το ατόπημά μου.

Η αληθεια ειναι ότι ειμαι και άπειρος χρήστης και με πολύ περιορισμένο εύρος χρήσης, οποτε ειναι λογικο να μην καταλαβα ποτε το τι βάθος έχει αυτό το καταπληκτικό μηχανακι (το οποίο άλλωστε φημίζεται για την δυσκολία χρησης του, απαιτώντας να πάρεις master πληροφορικής για να ''το μάθεις'').

Μπα, η κολόνια του Τακη είναι απλώς

:p
Φιλε Ρουλη, στα windows μπορει να εισαι εμπειρος, αλλα στο MacOSX εισαι τελειως μπουμπουνας! :p

Με αγαπη,

Το αφεντικο σου

BoumBounas, I am ω ναι :p

Είπαμε, οταν παρω το master πληφορορικής θα επανελθω στο MacOS για να μάθω τα μυστικά του σύμπαντος. Μέχρι τότε επαφίεμαι στις γνώσεις σου περί της ύπαρξης μας γενικότερα :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

αλλαξε η εμφανιση

στην αρχη ημουν τελειως αρνητικος με το νεο σχεδιο αλλα δεν ειναι και τοσο ασχημο ...

η οψη τι εχει

μια χαρα ειναι ...

αν δεις ενα 2G και ενα 4 σε ενα τραπεζάκι δε θα καταλάβεις ποιο ειναι ποιο, αρα δέν άλλαξε τιποτα, εκτος αν εννοεις οτι εγινε και λευκο εμπρός. οπότε πάσο.
Οσο για την μια χαρά οψη, πάντα υπαρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλαγής...

BoumBounas, I am ω ναι :p

Είπαμε, οταν παρω το master πληφορορικής θα επανελθω στο MacOS για να μάθω τα μυστικά του σύμπαντος. Μέχρι τότε επαφίεμαι στις γνώσεις σου περί της ύπαρξης μας γενικότερα :p

Μήπως εννοούσες το ανάποδο ;;;;;

:music-smiley-005: