[Επίσημο] iPhone 4

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Μήπως εννοούσες το ανάποδο ;;;;;

:music-smiley-005:

Τι εννοείς;

Ότι το MacOS δεν περιέχει τα μυστικά του σύμπαντος;

Ή ότι ο Τάκης δεν είναι ο ''Δημιουργός'';

Μην με τρελαίνεις τώρα μεσημεριάτικα! :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Τι εννοείς;

Ότι το MacOS δεν περιέχει τα μυστικά του σύμπαντος;

Ή ότι ο Τάκης δεν είναι ο ''Δημιουργός'';

Μην με τρελαίνεις τώρα μεσημεριάτικα! :p

Το ενα δεν αποκλειει το αλλο...

:p

Πηγή : http://arstechnica.com/apple/news/2010/06/ars-at-wwdc-2010-hands-on-with-the-new-iphone-4.ars

Το νέο τηλ δεν αφήνει την αίσθηση του να σου γλυστρίσει από τα χέρια, ενώ η νέα ειδικά επεξεργασμένη γυάλινη πλάτη του είναι καλύτερη από την υπάρχουσα πλαστική.

iphone4handson02-thumb-640xauto-14427.jpg
iphone4handson03.jpg

iphone4handson01.jpg
iphone4handson04.jpg

iphone4handson05.jpg
iphone4handson06.jpg

iphone4handson07.jpg
iphone4handson08.jpg

iphone4handson09.jpg

Εγω ομως εχω ενα διλημμα....λευκο η μαυρο?

(θα εχω και μια καλη επιδοτηση το καλοκαιρακι...κουτι μου ηρθε :p )

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Εγω ομως εχω ενα διλημμα....λευκο η μαυρο?

(θα εχω και μια καλη επιδοτηση το καλοκαιρακι...κουτι μου ηρθε :p )

Εγώ μετά από αρκετή σκέψη επάνω στο χρώμα αποφάσισα να πάρω το μαύρο 32αρι και το άσπρο 16αρι για το a la carte που έχω :Banane0::Banane0:

Όλοι οι κάτοχοι iphone έχουν επιδότηση γιατί έχουν καιρό να πάρουν τηλέφωνο.:D

Θα ήταν ωραίο να δούμε πόσοι κάτοχοι λοιπών τηλεφώνων έχουν. :flipout:

Last edited:
( βιντεοκληση μονο μεσω wi fi ok αλλα καποιο λογο θα χουνε )

Αυτό τώρα τι ακριβώς σημαίνει? Δικαιολογείς έναν προφανή παραλογισμό επειδή "κάποιο λόγο θα'χουνε"???

Να υποθέσω ότι το επόμενο iPhone 5G θα πραγματοποιεί και κανονικές κλήσεις μόνον μέσω Wifi???? :D:D:D

Η δεν καταλαβαινεις ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις...
Αυτο ειναι καθαρα προβλημα της ΑΤΤ, μπουκομενα δικτυα και ατυπες συμφωνιες λογω μονοπολιου.
Δεν ειναι θεμα iphone.

Δυστυχώς δεν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να δείξεις σε κάποιον που δεν έχει ζήσει με iphone για ποιον λόγο μετά από αυτό το τηλέφωνο δεν υπάρχει επιστροφή...

Αλήθεια θα με ενδιέφερε ένα στατιστικό loyalty στο iphone σε σχέση με άλλα κινητά. Πόσοι άλλαξαν το iphone με κάτι άλλο (nokia, bb, κτλ) σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Φαντάζομαι θα είναι πολύ μικρό το ποσοστό.

Έχοντας παραμείνει αρκετό καιρό (πόσο αλήθεια; ) με ένα 2g που είχα φέρει από την Αμερική, το δίλλημα είναι μόνο ένα (άσπρο ή μαύρο; )

αν για οποιοδηποτε λογο δεν εχω καποτε iphone αισθανομαι οτι δε θα μπορω να ξαναγραψω sms !

Λίγα λόγια για το "γυαλί" απο το οποίο θα είναι κατασκευασμένες οι εμπρός και πίσω επιφάνειες του Iphone 4:

Aluminosilicate glass (in which some alumina, Al²O³, replaces silica) is another thermal-shock-resisting glass similar to borosilicate but able to
withstand higher operating temperatures. These glasses also resist chemical attack and are good electrical insulators. Aluminosilicate glasses
are suited for high-performance applications such as high-temperature thermometers, space-vehicle windows, and ignition tubes.

http://machinedesign.com/BDE/materia...bdemat7_3.html

Η micro sim που χρειάζεται τι είναι; Δίνουν και τέτοιες οι πάροχοι;

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Η micro sim που χρειάζεται τι είναι; Δίνουν και τέτοιες οι πάροχοι;

Είναι για να αρχίσουμε να κάνουμε μαθήματα χαρτοκοπτικής....

Είναι αυθεντία στο να μας σπάει τα νεύρα ώρες ώρες η apple με ηλιθιότητες.

Τι τους πείραζε η κανονική sim ήθελα να ξερα!