[Επίσημο] iPhone 4

Στα τέλη Αυγούστου θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το iPhone 4, ενώ οι προ-παραγγελίες ξεκινούν στις 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cosmote, η εταιρεία ήδη διαθέτει εμπορικά την ειδική κάρτα «micro USIM»
που απαιτείται για την ενεργοποίηση του νέου iPhone.

πηγή: Τα Nέα

το iphone 4 εχει αυτα που εχει

καλυτερη καμερα led φλας

μπροστινη καμερα , βιντεοκληση , καλυτερη οθονη , γυαλι μπρος και πισω , γυροσκοπιο , καλυτερο επεξεργαστη ...

το ζητημα ειναι

τι θα εχει το iphone 5 ? :eek:

δλδ τι θα θελατε ?

τι εχει μεινει ?

fm ? dab ? dvb-t ? , wimax ...

hd 3g videocall , flash player ?

μεγαλυτερη οθονη ( 4- 4,3 '' )

wi fi sync ...

128 gb

μπροστινη καμερα 3 mpx

κι ενας κρυμμενος ηλιακος συλλεκτης για φορτιση ...

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

το ζητημα ειναι

τι θα εχει το iphone 5 ?
:eek:

Κάτσε να αγοράσουμε το 4 και για το τι μπορεί να βάλουν στο 5 έχουμε πολύ καιρό να το σκεφτούμε!
:ernaehrung004:

δλδ τι θα θελατε ?

τι εχει μεινει ?

Μια απλή αναφορά στα SMS (ναι στελνω πολλα), san feature υπαρχει εδω και 15 χρόνια.... μη πεις λεξη κανείς για Cydia

Θες και άλλα? (ευτυχως η λίστα εχει λιγοστεψει παααααρα πολυ απο τοτε που τα λεγαμε 1η φορά)

 Νίκος;1242149 said:
Στο iPhone είναι περιτό γιατί όλα τα sms παραδίδονται στα σίγουρα. :2thumb22sup:

Δε μου λεει τιποτα το "στα σιγουρα" ορισμένα sms παραδίδονται καθυστερημενα λογω δικτύου εως και αρκετες ωρες μετά...χωρίς αναφορά απλα υποθέσεις κανουμε οτι παραδόθηκε....

Φρα.Πε , πλάκα κάνει ο Νίκος. Σαφώς και έχει νόημα η αναφορά παράδοσης αφού ο παραλήπτης μπορεί να έχει το τηλέφωνο κλειστό για οποιοδήποτε λόγο και να νομίζουμε εμείς ότι το έχει λάβει.

Δε μου λεει τιποτα το "στα σιγουρα" ορισμένα sms παραδίδονται καθυστερημενα λογω δικτύου εως και αρκετες ωρες μετά...χωρίς αναφορά απλα υποθέσεις κανουμε οτι παραδόθηκε....

Μ'αρέσεις γιατί τσιμπάς...:2thumb22sup:

Άντε πάλι, τόσος κόπος είναι δηλαδή να προσθέσει ένα *# πριν το μήνυμα?

Αυτο ειναι δικαιολογία υπερ της Apple?

και ΟΧΙ δε δουλευει σε εμένα τουλάχιστον...
αλλα τι λεω εδω καθε 70 χαρακτηρες πληρώνω νεο SMS η αναφορα θα με πειράξει...

Ελπίζω να λυθουν καποια στιγμη στο μελλον με το IosXX αυτα τα λιγα που εχουν μεινει....