[Επίσημο] iPhone 4

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν είδα (όσο έψαξα βέβαια) να αναφέρεται..
Εάν έχουμε μπάρμπα στο Σικάγο - λέμε τώρα...- και του πούμε να μας φέρει το iPhone 4 από εκεί μιας κι έχει 169 $ το 16αρι...έχουμε κανένα πρόβλημα? Απ'όσο ξέρω ...το 4 δεν είναι κλειδωμένο όπως το παλιό το 3 ..

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν είδα (όσο έψαξα βέβαια) να αναφέρεται..
Εάν έχουμε μπάρμπα στο Σικάγο - λέμε τώρα...- και του πούμε να μας φέρει το iPhone 4 από εκεί μιας κι έχει 169 $ το 16αρι...έχουμε κανένα πρόβλημα? Απ'όσο ξέρω ...το 4 δεν είναι κλειδωμένο όπως το παλιό το 3 ..

το συμβόλαιο ποιος θα το πληρώνει?

Είναι με σύμβαση 2 χρόνια με At&T με ουκ ευκαταφρόνητον μηνιαιο πάγιο.

Και πλεον δεν κάνεις την αίτηση από το σπίτι, αλλά σου ζητάνε επί τόπου πιστωτική για να χρεωθεί η συνδρομή για να μην ψάχνουν πάλι 1.5 εκατομύριο συσκευές μη ενεργοποιημένες......

Μόνο με jailbreak μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη.

Νομιζω δεν εχει βγει unlock για συσκευες μετα την 4.2 , οποτε ακομη δεν γινεται τιποτα.

Εξαρτάται από τη version που θα φοράνε και αν υπάρχει jailbreak σε αυτή. Και να μην υπάρχει όμως, είναι πάντα θέμα χρόνου να βγει ;)

Εξαρτάται από τη version που θα φοράνε και αν υπάρχει jailbreak σε αυτή. Και να μην υπάρχει όμως, είναι πάντα θέμα χρόνου να βγει ;)

Μην μπερδευεις το jailbreak με το unlock.
Jailbreak μπορει να βγει αλλα unlock δεν ειναι σιγουρο αν και πότε.
Αν ειναι κλειδωμενο σε AT@T αυτην την στιγμη δεν θα μπορει να το κανει τιποτα και θα περιμενει στην ουρα οπως αλλοι που περιμενουν μηνες.

Μην μπερδευεις το jailbreak με το unlock.
Jailbreak μπορει να βγει αλλα unlock δεν ειναι σιγουρο αν και πότε.
Αν ειναι κλειδωμενο σε AT@T αυτην την στιγμη δεν θα μπορει να το κανει τιποτα και θα περιμενει στην ουρα οπως αλλοι που περιμενουν μηνες.

Αυτό δεν το γνώριζα, συγνώμη :damnyou:
Πίστευα ότι όταν γίνεται jailbreak αυτόματα ξεκλειδώνει και το τηλέφωνο από τον πάροχο...

Αυτό δεν το γνώριζα, συγνώμη :damnyou:
Πίστευα ότι όταν γίνεται jailbreak αυτόματα ξεκλειδώνει και το τηλέφωνο από τον πάροχο...

:ernaehrung004:

Δεν υπαρχει εγγυημενο unlock σημερα για 4.3
Κυκλοφορουν καποιες κινεζικες sim που δεν ξερουμε ακομη αν δουλευουν.
JAilbreak και unlock ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Κάτι αξιοσημείωτο (αν και εκτός θέματος, αλλά βαριέμαι να κάνω digging για να βρω το thread του 4)

Εδώ και κάποιο καιρό, λόγω tablet, χρησιμοποιώ το iPhone (4) απλά ως τηλέφωνο. Σας πληροφορώ ότι σήμερα διανύω την τρίτη ημέρα αυτονομίας του (χωρίς να σβήνει τα βράδια), και είμαι ακόμα στο 29%.

Κοινώς, τα προβλήματά μας με την αυτονομία των smartphones, δεν έχουν να κάνουν τόσο με το ότι είναι ενεργοβόρα, όσο με το ότι μπαίνουμε στη διαδικασία και τα "στίβουμε" ολημερίς.

ΥΓ: μιλάμε για συσκευή που έχω σχεδόν δύο χρόνια, συνεχούς χρήσης, άρα η μπαταρία έχει φθαρεί.

Κάτι αξιοσημείωτο (αν και εκτός θέματος, αλλά βαριέμαι να κάνω digging για να βρω το thread του 4)

Εδώ και κάποιο καιρό, λόγω tablet, χρησιμοποιώ το iPhone (4) απλά ως τηλέφωνο. Σας πληροφορώ ότι σήμερα διανύω την τρίτη ημέρα αυτονομίας του (χωρίς να σβήνει τα βράδια), και είμαι ακόμα στο 29%.

Κοινώς, τα προβλήματά μας με την αυτονομία των smartphones, δεν έχουν να κάνουν τόσο με το ότι είναι ενεργοβόρα, όσο με το ότι μπαίνουμε στη διαδικασία και τα "στίβουμε" ολημερίς.

ΥΓ: μιλάμε για συσκευή που έχω σχεδόν δύο χρόνια, συνεχούς χρήσης, άρα η μπαταρία έχει φθαρεί.

εμένα πάλι 3gs με καινούρια μπαταρία πάνω, με το ζόρι μέρα...
τις τελευταίες μέρες έχω δει μια βελτίωση αφού έβγαλα κάτι σαβούρες από cydia...

απαράδεκτες αυτονομίες έχουν τα όλα τα smartphones ανεξαιρέτως...

και τα smartphone τα παίρνεις για να κάνεις το κάτι παραπάνω... άμα είναι να το χρησιμοποιείς απλά για τηλέφωνο, πάρε τηλέφωνο :P

απαράδεκτες αυτονομίες έχουν τα όλα τα smartphones ανεξαιρέτως...

και τα smartphone τα παίρνεις για να κάνεις το κάτι παραπάνω... άμα είναι να το χρησιμοποιείς απλά για τηλέφωνο, πάρε τηλέφωνο :P

Γκουχ γκουχ.. Note II.. γκουχ γκουχ.. :p

Με τι χρήση; Πάντως πραγματικά έχω προσπαθήσει να το αδειάσω (3G, WiFi, κάμερα, παιχνίδια, Youtube) και τη μέρα τη βγάζει Ό, ΤΙ και να κάνω. Δεν έχω καταφέρει να το σκοτώσω.. Τώρα είμαι στη 2η μέρα αφόρτιστος με εντατική χρήση (3G, Facebook, λίγο gaming, ~ 1.10 ώρα τηλέφωνα και αρκετά SMS). Για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης, η οθόνη του Galaxy Nexus άδειαζε τη μπαταρία του στις 4 ώρες. Τώρα την έχω 3 ώρες ανοιχτή και παρ' όλη αυτή τη χρήση έχω ακόμα 32%. Αν ενεργοποιήσω και το power saving χαλαρά βγάζω και την αυριανή μέρα.. 3 μέρες δηλαδή.