H Apple κυκλοφόρησε ένα νέο διαφημιστικό σποτ για το iPhone 4
αυτή τη φορά με θέμα την Retina οθόνη του.
— AvCLUB.gr // Audio & Video Fanatics Area —
αυτή τη φορά με θέμα την Retina οθόνη του.
— AvCLUB.gr // Audio & Video Fanatics Area —
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν είδα (όσο έψαξα βέβαια) να αναφέρεται..
Εάν έχουμε μπάρμπα στο Σικάγο - λέμε τώρα...- και του πούμε να μας φέρει το iPhone 4 από εκεί μιας κι έχει 169 $ το 16αρι...έχουμε κανένα πρόβλημα? Απ'όσο ξέρω ...το 4 δεν είναι κλειδωμένο όπως το παλιό το 3 ..
Μόνο με jailbreak μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη.
Νομιζω δεν εχει βγει unlock για συσκευες μετα την 4.2 , οποτε ακομη δεν γινεται τιποτα.
Εξαρτάται από τη version που θα φοράνε και αν υπάρχει jailbreak σε αυτή. Και να μην υπάρχει όμως, είναι πάντα θέμα χρόνου να βγει![]()
Μην μπερδευεις το jailbreak με το unlock.
Jailbreak μπορει να βγει αλλα unlock δεν ειναι σιγουρο αν και πότε.
Αν ειναι κλειδωμενο σε AT@T αυτην την στιγμη δεν θα μπορει να το κανει τιποτα και θα περιμενει στην ουρα οπως αλλοι που περιμενουν μηνες.
Αυτό δεν το γνώριζα, συγνώμη :damnyou:
Πίστευα ότι όταν γίνεται jailbreak αυτόματα ξεκλειδώνει και το τηλέφωνο από τον πάροχο...
Κάτι αξιοσημείωτο (αν και εκτός θέματος, αλλά βαριέμαι να κάνω digging για να βρω το thread του 4)
Εδώ και κάποιο καιρό, λόγω tablet, χρησιμοποιώ το iPhone (4) απλά ως τηλέφωνο. Σας πληροφορώ ότι σήμερα διανύω την τρίτη ημέρα αυτονομίας του (χωρίς να σβήνει τα βράδια), και είμαι ακόμα στο 29%.
Κοινώς, τα προβλήματά μας με την αυτονομία των smartphones, δεν έχουν να κάνουν τόσο με το ότι είναι ενεργοβόρα, όσο με το ότι μπαίνουμε στη διαδικασία και τα "στίβουμε" ολημερίς.
ΥΓ: μιλάμε για συσκευή που έχω σχεδόν δύο χρόνια, συνεχούς χρήσης, άρα η μπαταρία έχει φθαρεί.
απαράδεκτες αυτονομίες έχουν τα όλα τα smartphones ανεξαιρέτως...
και τα smartphone τα παίρνεις για να κάνεις το κάτι παραπάνω... άμα είναι να το χρησιμοποιείς απλά για τηλέφωνο, πάρε τηλέφωνο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.