[Επίσημο] iPhone 4

λογικο ...

αμα αγοραζεις χωρις να ξερεις και μετα επινοεις οτι απαιτει σημα 4G ( ? )

και ουτε καν ρωτησαν καποιο φορουμ ( iphonehellas π.χ. που ειναι απολυτως εξειδικευμενο )

απλα ... επινοησαν μια θεωρια ...

φυσικα η εξυπηρετηση πελατων της βονταφον ηξερε τα ιδια με αυτους

γιατι αλλιως θα τους ειχε ξεκαθαρισει οτι ειναι κλειδωμενο στο ξενο παροχο

( βεβαια εδω που τα λεμε το κλειδωμα δεν ειναι κι απ τα πιο λογικα πραγματα )

Λοιπόν παιδιά θα σας πω κάτι που είναι 100% επιβεβαιωμένο. Ο κολλητός μου δουλεύει στις αποθήκες του Γερμανού στην περιοχή του Αυλώνα. Την Παρασκευή 20 Αυγούστου με πήρε τηλέφωνο (είναι και αυτός πορωμένος iphoneακιας) και μου λέει επι λέξη ότι ξεφορτώνει τα πακέτα με τα νέα iphone4! Μου είπε λοιπόν ότι ήρθαν 7000 κομμάτια που θα διατεθούν σε όλη την Ελλάδα. Ο Γερμανός θα δώσει στα καταστήματα τα δικά του φυσικά αλλα και σε Vodafone, Cosmote, Πλαίσιο!

Μετά με παίρνει Σάββατο πάλι τηλέφωνο και μου λέει ότι τα τηλέφωνα θα δοθούν προς πώληση από όλες τις εταιρείες την Πέμπτη 26 ή την Παρασκευή 27 Αυγούστου με ελάχιστα κομμάτια σε κάθε κατάστημα. Δεν υπάρχει καμία προπαραγγελία και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε! Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος είναι απλά για να μας πάρουν τηλέφωνο να μας πουν ότι ήρθε και ελάτε να το πάρετε...Παρασκευή λοιπόν βγαίνει το κινητό και όποιος προλάβει!!!

Για τιμή μου είπε το Σάββατο δεν έχει βγει γιατί δεν υπάρχει ακόμα κωδικός προιόντος. Περιμένουν ενημέρωση από Apple και μετά καπάκι θα βγει η τιμή...

Υ.Γ. Παίζει να μας δώσουν και Bumpers μαζί μου είπε...

Αυτά. Το άτομο είναι έμπιστο και τον πιστεύω...

Ο Γερμανός θα τροφοδοτήσει δλδ όλη την Ελληνική αγορά; Μου κάνει λίγο περίεργο...

Anyway, τι μας νοιάζει; Εμείς περιμένουμε τα Win Mob 7 :p

660 για το 16άρι και 780 για το 32άρι.

Πηγή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222303&page=13#top

:smile:

καλά αυτοί εκεί δεν έχουνε ΔΝΤ και τρόικες?

πλάκα κάνουνε?

Ας έρθει το Desire που περιμένω να το πιάσω στα χέρια μου και αν με βολέψει η apple θα με ξαναδεί στο iphone 3443...

660 το 16άρι ? ε όχι ρε παιδια sorry κιόλας...

άλλος ένας λόγος για Desire με 430 ...

(αν δεν σε βολέψει φέρτο εδώ!!!)

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

660 το 16άρι ? ε όχι ρε παιδια sorry κιόλας...

άλλος ένας λόγος για Desire με 430 ...

(αν δεν σε βολέψει φέρτο εδώ!!!)

Το πήρα στη γυναίκα μου έτσι ώστε αν μου αρέσει να σουτάρω το 3gs και να πάρω κι εγώ ένα.

Πάντως περίμενα πιο χαμηλές τιμές για το 4ρι μετά το ντόρο με τις κεραίες, και με το android να καραδοκεί στη γωνία, χωρίς να λαμβάνω υπόψιν την κρίση που θα έπρεπε να παίζει κάποιο ρόλο στην τιμολόγηση του προϊόντος.

Τες πα.

Τάημ βιλ τελ....

Οσο υπάρχουν ............ παγκοσμίως που κάθονται και στήνονται από το βράδυ στις ουρές σε αντίσκηνα έξω απο τα μαγαζιά , μην τυχόν και δεν μεταλάβουν πρώτοι, μην περιμένετε αλλαγή πολιτικής είτε τιμολογιακής είτε marketing.

Στις τελίτσες βάλτε ότι λεξη σας κάνει κέφι.....

Δε νομίζω να παίξουν τέτοιες τιμές...ειναι παρανοικές....

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Οσο υπάρχουν ............ παγκοσμίως που κάθονται και στήνονται από το βράδυ στις ουρές σε αντίσκηνα έξω απο τα μαγαζιά , μην τυχόν και δεν μεταλάβουν πρώτοι, μην περιμένετε αλλαγή πολιτικής είτε τιμολογιακής είτε marketing.

Στις τελίτσες βάλτε ότι λεξη σας κάνει κέφι.....

+10000

Εν τω μεταξύ ήδη γελάω με τις "προσφορές" που θα αρχίσουν για να ξεστοκάρουν το 3GS... όπου θα το δίνουν στην προνομιακή τιμή των 600 για το μικρό και των 650 για το μεγάλο :D:D:D

...όπως έγινε αντίστοιχα όταν βγήκε το 3GS με το 3G... που προσπαθούσε να ξεστοκάρει ο υπαλληλάκος κάθε καταστήματος και προσπαθούσε να με πείσει ότι ήταν τρομακτική η έκπτωση των 50(!!!!!!!) ευρώ σε... καταργημένο μοντέλο...

Ξύλο θέλουν, αλλά όχι της Apple ούτε οι της Βόδαφον... Ξύλο θέλουν αυτοί που θα σπεύσουν να το αγοράσουν, και μάλιστα με πρόβλημα στην κεραία.

αλλο 600+, αλλο 700, άλλο 780

ας κάνει όσα θέλει, τόσα δεν τους δίνω - τόσες να 'ναι οι ώρες τους / η μ@λ@κια έχει και τα όριά της...

αλλο 600+, αλλο 700, άλλο 780

ας κάνει όσα θέλει, τόσα δεν τους δίνω - τόσες να 'ναι οι ώρες τους / η μ@λ@κια έχει και τα όριά της...

Ψιτ......

htc-desire-540x334.jpg

Αν όντως κάνει 780 το 4, δεν το κόβω απίθανο για το HTC...

(το ότι δεν ειναι iphone στην ταχύτητα / αίσθηση προφανως δεν το καθιστά άχρηστο - δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο)

Αλλά δεν νομίζω ότι θα φτάσει στα 780 το 4...

Θα μπορούσα να ζήσω άνετα με κάτι ελαφρως αργότερο από το iphone αλλά που δεν θα μου θυμίζει σε τίποτα τα ''κομπιάσματα'' των Win Mob (το τελευταίο δεν το κατάφερε, σε Internet browsing τουλάχιστον, το Android...)

Anyway, θα δούμε...