Αρα λοιπόν ποιός φταίει που έβγαλαν 4S και όχι 5;
Εγώ αν ήμουν apple και 4S1 και 4S2 και 4S3 θα έβγαζα.......άρμεγμα μέχρι να ματώσουν.
Εγώ αν ήμουν apple και 4S1 και 4S2 και 4S3 θα έβγαζα.......άρμεγμα μέχρι να ματώσουν.
Αρα λοιπόν ποιός φταίει που έβγαλαν 4S και όχι 5;
Το S Τασο, έχει διπλάσια περίπου ταχύτητα από το προηγούμενο + νέα πολύ καλύτερη κάμερα + siri. Αρα έχει σημαντικά νέα features που θα ωθήσουν πολύ κόσμο να το αγοράσει, ειδικά αυτούς που έχουν ξεμείνει με το 3gs. Αρα δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για άρμεγμα. Επειδη δεν έβαλε την μεγαλύτερη οθόνη που γουστάρεις; Οταν η samsung βγάζει τρία μοντελα το χρόνο απαξιώνοντας τα προηγούμενα είναι καλύτερα; Θες να δεις τι αξια μεταπώλησης θα έχει η "παντοφλίτσα" σου του χρόνου για να γελάσουμε; Εγω αλλάζω iphone κάθε χρόνο πληρώνοντας ένα μικρο ποσο διαφοράς από το ποσο πούλησα μεταχειρισμένο το παλιο + την επιδότηση που γλυτωνω.
Δεν την ξαναπατάω όπως όταν έχωσα πάνω από 600 ευρω για το hpc που ακόμα σκονίζει το συρτάρι μου...
Επειδή προφανώς παρακολουθείς την αγορά μόνο ότι έχει πάνω ζωγραφισμένο το μήλο, σε ενημερώνω ότι και η Samsung ένα μοντέλο βγάζει το χρόνο ανανέωση. Επειδή όμως όλες οι άλλες εταιρείες έχουν μεγάλη γκάμα μοντέλων για να απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια, δίνουν την εικόνα ότι βγάζουν νέο μοντέλο κάθε 2-3 μήνες. Οπότε έχουμε καιρό μέχρι το SIII![]()
Τα βγάζουν γιατί μπορούν, και φυσικά ολη η αιχμή είναι συνεχώς διαθέσιμη και οχι με το σταγονόμετρο. Ποικιλία συσκευών, για διαφορετικά γούστα.
Και η απαξίωση των τιμών ισχύει για ολα αυτα τα είδη,
Όποιος αγοράζει ακριβά μετ/μενο iphone καλά να πάθει! Οι αγγελίες γεμάτες ακριβά μετα/μενα 4αρια ειναι και ολα σχεδόν απούλητα.....
Τουλαχιστον αυτοι βγαζουν 1 μοντελο καθε χρονο ενω κατι HTC καθε 3 μηνες με φυσικα αξια μεταπωλησεις σε μικρο χρονικο διαστημα , για γελια.
Εκει ειναι το αρμεγμα.....
Σιγα ρε Τάκη μην έχω ειδικά εγώ κι εσύ κριτήριο την αξία μεταπώλησης για να αγοράσουμε ένα προϊόν. Και στην τελική ναι προτιμώ να χάσω αν το θες, αλλά θα έχω ευχαριστηθεί αυτό που θέλω εγώ και όχι αυτό που μου πλασάρουν.
Τα bold είναι priceless.
Τι έλεγες πουλάκι μου για την HTC???
Οτι ειναι τα καλυτερα :flute:
Ειδικα μπροστα στα πλαστικα toy τα samsung (που εχω και εγω) που αν δεν εγραφε κατι επανω θα νομιζα οτι τα πουλαει τα jumbo![]()
Α.... Είδες αμα ο άνθρωπος έχει ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ βάσεις πως λέει την αλήθεια;
και για την αξία μεταπώλησης να πω ότι η HTC πριν βγάλει το sensation η προηγούμενη ναυαρχίδα της ήταν 14 μήνες στην αγορά....
Σιγα ρε Τάκη μην έχω ειδικά εγώ κι εσύ κριτήριο την αξία μεταπώλησης για να αγοράσουμε ένα προϊόν. Και στην τελική ναι προτιμώ να χάσω αν το θες, αλλά θα έχω ευχαριστηθεί αυτό που θέλω εγώ και όχι αυτό που μου πλασάρουν.
Τα bold είναι priceless.
Μπες και εσυ στην ουρα να δεις ποσο θα το δωσεις σε 6 μηνες.
Τασο, αυτο ακριβως ευχαριστιομαστε κι εμεις !!!
Eμπειρια χρησης λεγεται...
Τα bold ειναι priceless![]()
Όταν το μήλο αποφασίσει να δώσει οθόνη τουλάχιστον 4.3 και καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που εχω τώρα τότε θα το σκεφτώ. Μέχρι τότε όμως....στραβωθείτε στις 3.5 παλιοίντσες σας...
Γιαννης... please!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.