[Επίσημο] iPhone 4S

Τουλαχιστον αυτοι βγαζουν 1 μοντελο καθε χρονο ενω κατι HTC καθε 3 μηνες με φυσικα αξια μεταπωλησεις σε μικρο χρονικο διαστημα , για γελια.
Εκει ειναι το αρμεγμα.....

Αρα λοιπόν ποιός φταίει που έβγαλαν 4S και όχι 5;

Εγώ αν ήμουν apple και 4S1 και 4S2 και 4S3 θα έβγαζα.......άρμεγμα μέχρι να ματώσουν.

Το S Τασο, έχει διπλάσια περίπου ταχύτητα από το προηγούμενο + νέα πολύ καλύτερη κάμερα + siri. Αρα έχει σημαντικά νέα features που θα ωθήσουν πολύ κόσμο να το αγοράσει, ειδικά αυτούς που έχουν ξεμείνει με το 3gs. Αρα δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για άρμεγμα. Επειδη δεν έβαλε την μεγαλύτερη οθόνη που γουστάρεις; Οταν η samsung βγάζει τρία μοντελα το χρόνο απαξιώνοντας τα προηγούμενα είναι καλύτερα; Θες να δεις τι αξια μεταπώλησης θα έχει η "παντοφλίτσα" σου του χρόνου για να γελάσουμε; Εγω αλλάζω iphone κάθε χρόνο πληρώνοντας ένα μικρο ποσο διαφοράς από το ποσο πούλησα μεταχειρισμένο το παλιο + την επιδότηση που γλυτωνω.
Δεν την ξαναπατάω όπως όταν έχωσα πάνω από 600 ευρω για το hpc που ακόμα σκονίζει το συρτάρι μου...

Απλα ειναι και απο ποια οπτικη τα βλεπεις τα πραγματα........αμα εισαι hateboy , ε οτι και να βγαλει , στραβο θα το βλεπεις.......

Επειδή προφανώς παρακολουθείς την αγορά μόνο ότι έχει πάνω ζωγραφισμένο το μήλο, σε ενημερώνω ότι και η Samsung ένα μοντέλο βγάζει το χρόνο ανανέωση. Επειδή όμως όλες οι άλλες εταιρείες έχουν μεγάλη γκάμα μοντέλων για να απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια, δίνουν την εικόνα ότι βγάζουν νέο μοντέλο κάθε 2-3 μήνες. Οπότε έχουμε καιρό μέχρι το SIII -bye-

Το S Τασο, έχει διπλάσια περίπου ταχύτητα από το προηγούμενο + νέα πολύ καλύτερη κάμερα + siri. Αρα έχει σημαντικά νέα features που θα ωθήσουν πολύ κόσμο να το αγοράσει, ειδικά αυτούς που έχουν ξεμείνει με το 3gs. Αρα δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για άρμεγμα. Επειδη δεν έβαλε την μεγαλύτερη οθόνη που γουστάρεις; Οταν η samsung βγάζει τρία μοντελα το χρόνο απαξιώνοντας τα προηγούμενα είναι καλύτερα; Θες να δεις τι αξια μεταπώλησης θα έχει η "παντοφλίτσα" σου του χρόνου για να γελάσουμε; Εγω αλλάζω iphone κάθε χρόνο πληρώνοντας ένα μικρο ποσο διαφοράς από το ποσο πούλησα μεταχειρισμένο το παλιο + την επιδότηση που γλυτωνω.
Δεν την ξαναπατάω όπως όταν έχωσα πάνω από 600 ευρω για το hpc που ακόμα σκονίζει το συρτάρι μου...

Τα βγάζουν γιατί μπορούν, και φυσικά ολη η αιχμή είναι συνεχώς διαθέσιμη και οχι με το σταγονόμετρο. Ποικιλία συσκευών, για διαφορετικά γούστα.
Και η απαξίωση των τιμών ισχύει για ολα αυτα τα είδη,

Όποιος αγοράζει ακριβά μετ/μενο iphone καλά να πάθει! Οι αγγελίες γεμάτες ακριβά μετα/μενα 4αρια ειναι και ολα σχεδόν απούλητα.....

Επειδή προφανώς παρακολουθείς την αγορά μόνο ότι έχει πάνω ζωγραφισμένο το μήλο, σε ενημερώνω ότι και η Samsung ένα μοντέλο βγάζει το χρόνο ανανέωση. Επειδή όμως όλες οι άλλες εταιρείες έχουν μεγάλη γκάμα μοντέλων για να απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια, δίνουν την εικόνα ότι βγάζουν νέο μοντέλο κάθε 2-3 μήνες. Οπότε έχουμε καιρό μέχρι το SIII -bye-

Α, ξέχασα, η samsung αντιγραφει την apple ακόμα και σε αυτό! :p
Δεν μου είπες όμως για την αξια μεταπώλησης... Εδω είμαι και εδώ είσαι, όταν έρθει ο καιρός να το πουλήσεις τα ξαναλέμε... -bye-

Τα βγάζουν γιατί μπορούν, και φυσικά ολη η αιχμή είναι συνεχώς διαθέσιμη και οχι με το σταγονόμετρο. Ποικιλία συσκευών, για διαφορετικά γούστα.
Και η απαξίωση των τιμών ισχύει για ολα αυτα τα είδη,

Όποιος αγοράζει ακριβά μετ/μενο iphone καλά να πάθει! Οι αγγελίες γεμάτες ακριβά μετα/μενα 4αρια ειναι και ολα σχεδόν απούλητα.....

Υπαρχει ένα μικρό πραγματάκι που λέγεται "προσφορα και ζήτηση"...
Απο την στιγμή που τα iphone είναι περιζήτητα, λογικό είναι να κρατάνε υψηλή τιμή μεταπώλησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό..Αρα, οι αγοραστές τους έχουν την δυνατότητα να πανε στο νέο μοντέλο χωρίς να πληρώσουν σημαντικά μεγάλη διαφορα. Απεναντιας, τα περισσότερα ακριβά smartphones άλλων εταιριών ή τα παντρεύεσαι ή τα σκοτώνεις...

Τουλαχιστον αυτοι βγαζουν 1 μοντελο καθε χρονο ενω κατι HTC καθε 3 μηνες με φυσικα αξια μεταπωλησεις σε μικρο χρονικο διαστημα , για γελια.
Εκει ειναι το αρμεγμα.....

Τι έλεγες πουλάκι μου για την HTC???

Σιγα ρε Τάκη μην έχω ειδικά εγώ κι εσύ κριτήριο την αξία μεταπώλησης για να αγοράσουμε ένα προϊόν. Και στην τελική ναι προτιμώ να χάσω αν το θες, αλλά θα έχω ευχαριστηθεί αυτό που θέλω εγώ και όχι αυτό που μου πλασάρουν.

Τα bold είναι priceless.

Σιγα ρε Τάκη μην έχω ειδικά εγώ κι εσύ κριτήριο την αξία μεταπώλησης για να αγοράσουμε ένα προϊόν. Και στην τελική ναι προτιμώ να χάσω αν το θες, αλλά θα έχω ευχαριστηθεί αυτό που θέλω εγώ και όχι αυτό που μου πλασάρουν.

Τα bold είναι priceless.

Το κριτήριο της αξιας μεταπώλησης είναι πολύ σημαντικό, ειδικά αν σε καλύπτει πλήρως το τηλέφωνο που αγόρασες όπως πχ εμενα και εκατομμύρια άλλους αλλα θες να έχεις την δυνατότητα να αναβαθμιστείς όταν έρθει η ώρα..
Αν δεν σε καλύπτει (πχ θες οθόνη ipad στο κινητό) φυσικά δεν είναι κριτήριο επιλογής, τότε όμως εμπίπτεις στις κατηγοριες που προανέφερα, όταν έρθει η ώρα της αναβάθμισης: Η το σκοτώνεις Η το παντρεύεσαι...-bye-

Τι έλεγες πουλάκι μου για την HTC???

Οτι ειναι τα καλυτερα :flute:
Ειδικα μπροστα στα πλαστικα toy τα samsung (που εχω και εγω) που αν δεν εγραφε κατι επανω θα νομιζα οτι τα πουλαει τα jumbo :flipout:

Οτι ειναι τα καλυτερα :flute:
Ειδικα μπροστα στα πλαστικα toy τα samsung (που εχω και εγω) που αν δεν εγραφε κατι επανω θα νομιζα οτι τα πουλαει τα jumbo :flipout:

Α.... Είδες αμα ο άνθρωπος έχει ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ βάσεις πως λέει την αλήθεια;

και για την αξία μεταπώλησης να πω ότι η HTC πριν βγάλει το sensation η προηγούμενη ναυαρχίδα της ήταν 14 μήνες στην αγορά....

Α.... Είδες αμα ο άνθρωπος έχει ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ βάσεις πως λέει την αλήθεια;

και για την αξία μεταπώλησης να πω ότι η HTC πριν βγάλει το sensation η προηγούμενη ναυαρχίδα της ήταν 14 μήνες στην αγορά....

Μπες και εσυ στην ουρα να δεις ποσο θα το δωσεις σε 6 μηνες.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Τα bold είναι priceless.

Τασο, αυτο ακριβως ευχαριστιομαστε κι εμεις !!!
Eμπειρια χρησης λεγεται...

Τα bold ειναι priceless -bye-

Μπες και εσυ στην ουρα να δεις ποσο θα το δωσεις σε 6 μηνες.

Όταν το μήλο αποφασίσει να δώσει οθόνη τουλάχιστον 4.3 και καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που εχω τώρα τότε θα το σκεφτώ. Μέχρι τότε όμως....στραβωθείτε στις 3.5 παλιοίντσες σας...

Τασο, αυτο ακριβως ευχαριστιομαστε κι εμεις !!!
Eμπειρια χρησης λεγεται...

Τα bold ειναι priceless -bye-

Όταν το μήλο αποφασίσει να δώσει οθόνη τουλάχιστον 4.3 και καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που εχω τώρα τότε θα το σκεφτώ. Μέχρι τότε όμως....στραβωθείτε στις 3.5 παλιοίντσες σας...

Τι να το κανεις που εγω με 4" κανω ζοομ για να δω και με φυσικα ποιοτητα οθονης 3 επιπεδα κατω.
Μην μιλησω για την εντελως ψευτικη του S2 με κοντραστ προς το απειρο και φουλ στην ματζεντα.
Οταν πιανω το 4 της γυναικας μου , πραγματικα το απολαμβανω σε οτι κανω , οποτε για πολλους να ξερεις δεν ειναι το Α-Ω οι ιντσες αλλα η υλοποιηση.

Η αισθηση οτι κολυμπαει η σελιδα στο δακτυλο σου ,
Το πατημα οπου μπορεις να πατησεις λινκ με την μια προσπαθεια οσο μικρο και αν ειναι....
Το ακαριαιο search σε ολο το τηλεφωνο κτλπ

Τα πιο πανω bold που εγραψε ο Σπυρος ειναι αυτο που κανει την διαφορα του Iphone απο τα αλλα κινητα και πραγματικα ειναι priceless...

Υπερβολές ακούω, η οθόνη του S2 είναι από τις καλύτερες που παίζουν, τι λέμε τώρα... όσο για το θέμα του πλαστικού... με ότι την βρίσκει ο καθένας..... τα 4αρακια σας παίρνει να τα κουβαλάτε δίχως προστατευτικά θήκες κλπ???

Όσο για την αξία μεταπώλησης..... δείτε τις αγγελίες πόσα 4αρια μοστράρουν απούλητα.... Μακάρι να τα δώσουν... αλλα με αυτές τις τιμές.... αγοράζεις του κουτιού και με τα ιδια (για να μη πω καλύτερα χαρ/κα)

PS εσυ Τάκη θα το δωσεις ευκολα το δικο σου, ειναι συλλεκτικό και το καλύτερο cellphone που υπάρχει στον κόσμο! :P

Last edited: