[Επίσημο] iPhone 4S

Τι να το κανεις που εγω με 4" κανω ζοομ για να δω και με φυσικα ποιοτητα οθονης 3 επιπεδα κατω.
Μην μιλησω για την εντελως ψευτικη του S2 με κοντραστ προς το απειρο και φουλ στην ματζεντα.
Οταν πιανω το 4 της γυναικας μου , πραγματικα το απολαμβανω σε οτι κανω , οποτε για πολλους να ξερεις δεν ειναι το Α-Ω οι ιντσες αλλα η υλοποιηση.

Η αισθηση οτι κολυμπαει η σελιδα στο δακτυλο σου ,
Το πατημα οπου μπορεις να πατησεις λινκ με την μια προσπαθεια οσο μικρο και αν ειναι....
Το ακαριαιο search σε ολο το τηλεφωνο κτλπ

Τα πιο πανω bold που εγραψε ο Σπυρος ειναι αυτο που κανει την διαφορα του Iphone απο τα αλλα κινητα και πραγματικα ειναι priceless...

Στο εχω ξαναπεί. Βγάλε αυτές τις κωλοτούμπες μα βρεις την υγεία σου...

Όταν στο sensation όλα τα εικονίδια στις αρχικές οθόνες είναι 3D και εσύ ακόμα πορεύεσαι μου 2D υλοποίηση τι συζητάμε...

Καλα , οτι να ναι λεει ο καθενας !

Η οθονη του S2 ειναι για παιδακια, που χαιρονται οταν βλεπονται πολυχρωμους κλοουν σε παρασταση !
Μας δουλευεις ρε Φρα ?

Εγω και μονο γι αυτο δεν το παιρνω που να μου το χαριζουνε !

Ειναι σαν τις τηλεορασεις που βλεπω στο Κωτσοβολο, τιγκα στο brightness - contrast - saturation (kai δεν φτιαχνεται κιολας ) !

Οι χροιες των χρωματων , ειναι σαν να εχει οικτερο ...:flipout:

Last edited:
Όταν το μήλο αποφασίσει να δώσει οθόνη τουλάχιστον 4.3 και καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που εχω τώρα τότε θα το σκεφτώ. Μέχρι τότε όμως....στραβωθείτε στις 3.5 παλιοίντσες σας...

Ποιον επεξεργαστή έχεις που είναι καλύτερος από τον διπύρηνο Α5?
Και αν στραβώνεσαι στις 3.5 ίντσες καλο είναι να πας παρέα με τον Φρανκι, επειγόντως στον οφθαλμίατρο! :p

Υπερβολες ακουω τωρα.
Ακου απο τις καλυτερες που παιζουν με αυτα τα χρωματα!!

Εσυ που εχεις αποψη για ολα τα στραβα της apple , ακομη το iphone1 δεν εχεις?

Όταν στο sensation όλα τα εικονίδια στις αρχικές οθόνες είναι 3D και εσύ ακόμα πορεύεσαι μου 2D υλοποίηση τι συζητάμε...

Καλα , εδω γελαμε ...

Εχω στο γραφειο μου μια LG 3D 32" αρα , στο 1 μετρο και μου φαινεται μικρη!
Στις 4" , τι ακριβως προσπαθεις να δεις σε 3D ...?-bye-

Βρε Φραγκ αγορι μου περα απο την πλακα δεν εχεις ζησει με iphone και λογικα ειναι αυτα που λες.
Ειχα 1μιση χρονο ανδροιδ απο την beta του κατασταση οπου φυσικα τα ιδια απο τους ιδιους ακουγαμε δλδ οτι ειναι καλυτερο απο το iphone.
Ειχα 6 μηνες το 4 και εδω και 5 μηνες παλι android..
Δεν μιλαω στον αερα....

Κώστα, με το sense 3.0 h HTC έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Τα εικονίδια πλέον έχουν τρεις διαφορετικά layers. πχ το εικονίδιο του καιρού έχει τέσσερα layers. Ένα για το γενικό template, δύο για υα εικόνα.ίδια του καιρού και άλλο ένα για τα γράμματα.

Επίσης όσοι έχουν προηγηθεί σε 4.3 ίντσες κινητό καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Μπορεί να μην είχα iPhone αλλά έχουν φίλοι μου και ασχολούμαι συχνά και πέραν της σχεδίασης ειλικρινά δεν μου προσφέρει κάτι περισσότερο από αυτό που εχω τώρα. Μάλλον λιγότερα θα έλεγα...

Μην πας μακρυά. Πως μου ουσιαστικά τι περισσότερο σου δίνει του λειτουργικό της apple παραπανω από τα ubuntu πέραν των φανταζέ γονιδίων. Απολύτως τίποτα. Απολύτως όμως.

Είπαμε καλά και ωραία αυτά που μας αρέσουν αλλά δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό κάθε χρόνο...

σωστά δεν νομίζω Τάκη????

Fragoulis, αν δεν τα ζήσεις τα μήλα, αποκλείεται να καταλάβεις.. Στα specs όλα τα κινητά και οι υπολογιστές καλοι είναι, στην πράξη όμως, το peace of mind και η εμπειρία χρήσης των apple, είναι αξεπέραστα και γιαυτο έγινε η πρωτη εταιρία στον κόσμο...

Κώστα, με το sense 3.0 h HTC έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Τα εικονίδια πλέον έχουν τρεις διαφορετικά layers. πχ το εικονίδιο του καιρού έχει τέσσερα layers. Ένα για το γενικό template, δύο για υα εικόνα.ίδια του καιρού και άλλο ένα για τα γράμματα.

Επίσης όσοι έχουν προηγηθεί σε 4.3 ίντσες κινητό καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Μπορεί να μην είχα iPhone αλλά έχουν φίλοι μου και ασχολούμαι συχνά και πέραν της σχεδίασης ειλικρινά δεν μου προσφέρει κάτι περισσότερο από αυτό που εχω τώρα. Μάλλον λιγότερα θα έλεγα...

Μην πας μακρυά. Πως μου ουσιαστικά τι περισσότερο σου δίνει του λειτουργικό της apple παραπανω από τα ubuntu πέραν των φανταζέ γονιδίων. Απολύτως τίποτα. Απολύτως όμως.

Είπαμε καλά και ωραία αυτά που μας αρέσουν αλλά δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό κάθε χρόνο...

σωστά δεν νομίζω Τάκη????

Αν δεν εχεις ζησει με κατι φυσικα και δεν μπορεις να συγκρινεις.
Να δεις τι σου παει , τι χρειαζεσαι , τις αναγκες σου και γενικα ποσο πιο λειτουργικο μπορει να ειναι ενα πραγμα απο ενα αλλο.
Απο τα πιο απλα μεχρι τα πιο σοβαρα.

Ομως , την επομενη φορα που θα ερθεις , θα δεις επακριβως τι σου προσφερει και τι εννοω, ενα ενα κιολας..... για το iphone λεω....
Θα τα βαλουμε κατω και εσυ αποφασιζεις.

Fragoulis, αν δεν τα ζήσεις τα μήλα, αποκλείεται να καταλάβεις.. Στα specs όλα τα κινητά και οι υπολογιστές καλοι είναι, στην πράξη όμως, το peace of mind και η εμπειρία χρήσης των apple, είναι αξεπέραστα και γιαυτο έγινε η πρωτη εταιρία στον κόσμο...

Τάκη σπίτι παίζω με πέντε λειτουργικά όποτε αυτά τα piece of mind και εμπειρία χρήσης εμένα δεν μου λένε πραγματικά τίποτα. Ωραία η ταμπακέρα αλλά στο ζουμί η υπόθεση χωλαίνει...

Το iPhone που θα βγει του χρόνου θα είναι σοβαρή υποψηφιότητα και αν θα το πάρω θα είναι από περιέργεια και μόνο. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι αν βγουν τα τετραπυρινα θα ακολουθήσει και η Apple και όχι πάλι με χρονοκαθυστερηση. Και να μεγαλώσει και την οθόνη....

θα είναι από περιέργεια και μόνο. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι αν βγουν τα τετραπυρινα θα ακολουθήσει και η Apple και όχι πάλι με χρονοκαθυστερηση. Και να μεγαλώσει και την οθόνη....
Κι εγω, από περιέργεια και μόνο, μόνο αν ψήνει τοστ, ξεβουλώνει τον νιπτήρα και ειναι τουλάχιστον 1 ίντΖα μεγαλύτερο από την TV μου....:p

Τάκη σπίτι παίζω με πέντε λειτουργικά όποτε αυτά τα piece of mind και εμπειρία χρήσης εμένα δεν μου λένε πραγματικά τίποτα. Ωραία η ταμπακέρα αλλά στο ζουμί η υπόθεση χωλαίνει...

Το iPhone που θα βγει του χρόνου θα είναι σοβαρή υποψηφιότητα και αν θα το πάρω θα είναι από περιέργεια και μόνο. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι αν βγουν τα τετραπυρινα θα ακολουθήσει και η Apple και όχι πάλι με χρονοκαθυστερηση. Και να μεγαλώσει και την οθόνη....

Το ζουμί λέγεται εμπειρία χρήσης. Ολα τα υπόλοιπα είναι λογια του αέρα...

Πολυ καραμέλα η εμπειρία χρήσης, και μάθε οτι τα wm7.5 έχουν καλύτερη Imho και ΦΡΕΣΚΙΑ.
Έτσι για να ανάψουν τα αίματα. :ernaehrung004:

Παλι καλα που σαι κι εσυ ρε Φρα και υπαρχει και αντιλογος!

Ειναι πολυ βαρετο να εισαι ο καλυτερος και να μην εχεις καποιον να αμφιβαλλει γι αυτο !!!:grinning-smiley-043

Τάκη έσω δεν μιλάμε για MAC vs win που όντως η επιχειρηματολογία σου μπορεί να σταθεί.

Εδώ μιλάμε για εντελώς διαφορετική βάση σύγκρισης.

Εκτός και αν η εμπειρία ΔΙΚΗΣ σου χρήσης περιορίζεται μόνο σε apple

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Παλι καλα που σαι κι εσυ ρε Φρα και υπαρχει και αντιλογος!

Ειναι πολυ βαρετο να εισαι ο καλυτερος και να μην εχεις καποιον να αμφιβαλλει γι αυτο !!!:grinning-smiley-043

Aυτο είναι ότι ο καλύτερος επαναπαύτηκε στις δάφνες του (?) και οι 2 επόμενοι έφτασαν ηδη και ...:award:

@fragoulis, O takisot εχεi εμπειρια απο ενα wm5 του 2005 το οποίο έχει παντρευτεί. :P

EIΜΑΣΤΕ OFFtopic!!!!!!!!!!!

Last edited: