[Επίσημο] iPhone 4S

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Οverall ναι αλλά το 4αρι το παλιό.....:7SFGSFG:

Επίσης δε καταλαβαίνω γιατί συγκρίνουν μήλα με πορτοκάλια
δλδ tablets με κινητά... εφόσον εξυπηρετούν άλλους σκοπούς το hardware τους είναι ανάλογο και όχι άμεσα συγκρίσιμο με αλλου τύπου συσκευές...

Να σας ρωτήσω εγω που έχω βάλει τη GM πως κάνω update αύριο ετσι για να ειμαι ησυχος? Θα αναγνωρίσει η συσκευή ότι υπάρχει καινούργια version? Πρέπει να το κατεβάσω απο αλλου και να το κάνω restore?

Last edited:
Ασε ρε Curtis... εγώ έχω μακρύ thumb, τι πρόβλημα έχεις;

Οταν θ' αυξήσουν την οθόνη θα βγάλουν μελέτη ανθρωπολογίας ότι ο μέσος όρος των thumb μεγάλωσε ..... :flipout::flipout:

Με αυτη τη δυαντοτητα της φωτογραφικης του για μικρο βαθος πεδιου.... οι compact μηχανες την εχουν ασχημα, πολυ ασχημα!

iPhone_4scam25.jpg

και Macro..

iPhone_4scam28.jpg

kai Low light...

iPhone_4scam13.jpg

iPhone_4scam1.jpg

Last edited:
Να σας ρωτήσω εγω που έχω βάλει τη GM πως κάνω update αύριο ετσι για να ειμαι ησυχος? Θα αναγνωρίσει η συσκευή ότι υπάρχει καινούργια version? Πρέπει να το κατεβάσω απο αλλου και να το κάνω restore?

Γνωρίζει κάποιος βρε παιδιά?

Ασε ρε Curtis... εγώ έχω μακρύ thumb, τι πρόβλημα έχεις;

Οταν θ' αυξήσουν την οθόνη θα βγάλουν μελέτη ανθρωπολογίας ότι ο μέσος όρος των thumb μεγάλωσε ..... :flipout::flipout:

Δηλαδη μπορείς με τον αντίχειρα σου να κανεις swipe σε όλη την οθόνη του samsung? Με αλλα λογια, λέει ψεμματα το άρθρο;

Δηλαδη μπορείς με τον αντίχειρα σου να κανεις swipe σε όλη την οθόνη του samsung? Με αλλα λογια, λέει ψεμματα το άρθρο;

Χαζομάρες λεει το άρθρο, ο αντιχειρας δεν είναι καρφωμένος σαν υαλοκαθαριστήρας στο πλαι και κέντρο του τηλεφώνου.

Φυσικά και φτάνει παντού.... -bye-

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Ελα μου ντε.....