[Επίσημο] iPhone 4S

Τα ίδια έλεγαν τα fanboys σε εποχές 2g/3G για το πόσο απαραίτητα ήταν η μπροστινη κάμερα , η ανάλυση της κτλ.
Εννοείται ότι κάποια στιγμη θα μεγαλώσει και οθόνη του iPhone , οπότε καλό είναι οι μεγάλες κουβέντες να μαζεύονται σιγά σιγά ...

ΚΑι τι εγινε δηλ. ?
Εδω και 5 χρονια , μια χαρα ειναι η οθονη του.... αν αλλαξει , παλι Apple θα ψωνισουμε !-bye-

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Αν σου κάνουμε remind τι παπατζες είχες γράψει κατά καιρούς για το iphone και το ipad πριν 1-2 χρονια, ο λογαριασμός σου θα κάνει self-delete από το embarashment.. :p

Περιμένω να ακουσω τις παπατζες...... που σιγα σιγα με πολυ κοπο και με το σταγονομετρο τα fixαρει η apple..... και κάθε φορά ανακαλύπτουμε τον τροχό...

Μήπως να το κάνω εγώ όμως? και εκεί να δεις γλέντια με αυτα που λετε κατα καιρους...

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

τι εννοείς δλδ ? θα ειναι 4'' άλλα θα καταλαμβάνει άλλες διαστάσεις ώστε να "φτάνει" και καλά ο αντίχειρας? η μήπως θα αλλάξουμε τις διαστάσεις τις ίντσας για να είναι μεν 4 αλλά πραγματικές 3.5? Ικανούς τους έχω..-bye-

Ωραια... αυριο λοιπον η Samsung ανακοινωνει το Galaxy Turbo SIIIIII me 5 " οθονη.... τρεχα παρτο (α, και οχταπυρηνο επεξεργαστη) και 512GB RAM .

Φυσικα θα τρεχει παλι Android gingerail , θα θελεις 2-3 αντιβιοτικα στο Background - και θα εχει και flash !!!

Τρεχουμε λεμε να το παρουμε :flipout:

YΓ.. κατι "αλλα" λειτουργικα πoυ υπηρχαν σαν iphone-ipad killers Που ειναι (web os - wm 7.5 - blackberry OS) ?
ακομη δεν εχεις καταλαβει Its all about software , κι εκει η Apple ειναι ΠΟΛΥ μπροστα , οτι και να κανουν οι υπολοιποι!

Last edited:
ΚΑι τι εγινε δηλ. ?
Εδω και 5 χρονια , μια χαρα ειναι η οθονη του.... αν αλλαξει , παλι Apple θα ψωνισουμε !-bye-

Δεν είπα τίποτα για την οθόνη του.
Είναι άψογη και δεν θα ήθελα μεγαλύτερη.
Στις δικαιολογίες κάποιων αναφέρθηκα.
Το 4s όπως και το 4 τα θεωρώ υπερπληρη κινητά που δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι ιδιαίτερο από τον ανταγωνισμό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Ωραια... αυριο λοιπον η Samsung ανακοινωνει το Galaxy Turbo SIIIIII me 5 " οθονη.... τρεχα παρτο (α, και οχταπυρηνο επεξεργαστη) και 512GB RAM .

Φυσικα θα τρεχει παλι Android gingerail , θα θελεις 2-3 αντιβιοτικα στο Background - και θα εχει και flash !!!

Τρεχουμε λεμε να το παρουμε :flipout:

YΓ.. κατι "αλλα" λειτουργικα πoυ υπηρχαν σαν iphone-ipad killers Που ειναι (web os - wm 7.5 - blackberry OS) ?

Ας βγάλει οτι θέλει, αν αξίζει γιατί όχι. προς το παρόν το κυρίως cellphone δεν είναι ούτε android ούτε iphone, είναι wm7.5 και μπορώ να σου πω ότι το βολεύομαι -σαν κινητό- από οποιοδήποτε άλλο. :award:

Ως συνηθως....

@ Τακης-Γιαννης: Η αναλυση δεν θελει την σοφία της Apple για να αξιοποιηθεί. Απλως ''βλεπεις περισσότερα''. End of story. Οταν τα λεγα προ ετων ουρλιαζες και φωναζες (ακόμα θυμαμαι εκεινη την τραυματική εμπειρία βραδυ σπιτι σου :p). Οταν εκανε το προφανες η Apple, ως δια μαγείας, ήταν σωστό...

@ Γιαννης: Αφου ''παλι Apple θα ψωνίσεις'' μην περιμενεις πχ ποτε να πεσει η τιμή του ή να δουμε προφανεις αναγκαίες βελτιώσεις (όχι με τους ρυθμούς Apple βέβαια). Δεν χρειάζεται νομίζω να πω ότι αυτές τις ανώριμες καταναλωτικές συμπεριφορές βλέπουν οι εταιρίες και μας θεωρούν ζωάκια τους...

@ Φρα.Πε.: WinMob rulez indeed (μόνο η ψαραγορά ειναι η λύση μου φαινεται τελικα) :p

(πόσο δυσκολο ειναι να μην εισαι ουτε fanboy ούτε hateboy; :p)

Με οτι βολευεται ο καθενας !

Φυσικά, αυτό όμως που με χαλάει είναι η ειλικρίνεια

Απόψεις οι 3.5 μας φτάνουν δε στέκουν όταν υπάρχουν κινητά με μικρότερο όγκο και μεγαλύτερη οθόνη. Όταν θα μπει με το καλό τι θα λέτε??? όχι δε θέλουμε?

Όταν βγήκε το πρώτο iphone το OS ήταν για κλάματα, η κάμερα επίσης, χωρίς καν 3g (data). Φωνάζαμε τι είναι αυτά, όλοι έλεγαν δε χρειάζεται δουλεύει οκ να κάνουμε jb να περάσουμε 2123423 hacks για να δουλέψει ΟΚ.
Όταν τα έδωσε σιγά σιγά παλι ολοι φώναζαν σουπερ!! εχει 3g!! ή επιτέλους ΕΛΛΗΝΙΚΑ λες και έγινε καμμιά επανάσταση, η μηπως να θυμηθώ αναφορές, tethering και πόσα άλλα που πάντα ολοι υπερασπίζονταν οτι δουλεύει ρολόι και έτσι... βλεπε κεραία στο 4αρι, alarm, κα
Ποιος αρνείται οτι το 3gs δε θα έπρεπε να ήταν εξαρχής το πρώτο iphone?
τεχνολογικά δεν είχε (όταν βγήκε το 3gs) τίποτα που να μη μπορούσε να έχει το 2g. Δεν έγινε ετσι όμως.... αλλά χειροκροτούσαμε (και εγώ παρά τις γκρίνιες) το σταγονόμετρο 2g-->3g-->3gs-->4 για τα αυτονόητα.... Πολιτική θα μου πεις, συμφωνώ αλλα τι χειροκροτάς? που μας δουλεύουν?

Δεν αντιλέγει κάνεις ότι είναι άριστα προϊόντα και υποστηρίζονται επίσης άριστα από λειτουργικό, όμως όταν υπάρχουν περίεργες ελλείψεις στραβά κι άλλα αστεία ας μη κάνουμε τα ΣΤΡΑΒΑ μάτια και να δουλεύουμε όσους τολμούν να πουν κατι διαφορετικό.

Last edited:

Ως συνηθως....

@ Τακης-Γιαννης: Η αναλυση δεν θελει την σοφία της Apple για να αξιοποιηθεί. Απλως ''βλεπεις περισσότερα''. End of story. Οταν τα λεγα προ ετων ουρλιαζες και φωναζες (ακόμα θυμαμαι εκεινη την τραυματική εμπειρία βραδυ σπιτι σου :p). Οταν εκανε το προφανες η Apple, ως δια μαγείας, ήταν σωστό...

@

Συριε, δεν τα θυμάσαι καλα... Τοτε που "ούρλιαζα" ήταν όταν ισχυριζόσουν ότι με το windows mobile σου μπορούσες το ίδιο γρήγορα να δεις μια σελίδα ιντερνετ σε σύγκριση με το iphone, και ως γνωστόν, όταν έγινε η σύγκριση, έφαγες τα παπούτσια σου :p

Για το θέμα της ανάλυσης, υποστήριζα τότε πως όπως ήταν στημένο το λειτουργικό με τα μεγάλα εικονίδια και τις εφαρμογές με τα μεγάλα γράμματα, δεν ήταν αναγκαία να αυξηθεί, αφού μια χαρα βλέπαμε τότε. Βεβαια, είδα δίαφορα με την μεγαλύτερη ανάλυση σε ένα τομέα που δεν είχα σκεφτεί τότε: στις φωτογραφίες. Βοηθησε βεβαια και το ότι η οθόνη του 4 είναι καλύτερη ΓΕΝΙΚΑ από του 3gs,οχι μόνο στην ανάλυση..

Αυτα, για την αποκατάσταση της αληθειας Κυριε Προεδρε.. :p

Ρε Φρα. τα πραγματα ειναι απλα:

Στα περισσότερα (τεχνικά) εξ όσων λες εχεις δικιο (ειναι προφανη πραγματα αλλωστε και μονο κολλημένοι / fanboys θα μπορούσαν να διαφωνήσουν).

Όμως:

Παραβλέπεις το γεγονός ότι απλως η αίσθηση που αφηνει ενα Apple προιόν (πχ λόγω του ''touch'' (βλ. οθόνη + λειτουργικό) του iPhone) ειναι απλως σημαντικότερη (για τους περισσότερους - αλλιως δεν εξηγείται η επιτυχία του) απ' όλα τα αλλα (ακόμη και μαζεμένα)

Φυσικά, αυτό όμως που με χαλάει είναι η ειλικρίνεια

Απόψεις οι 3.5 μας φτάνουν δε στέκουν όταν υπάρχουν κινητά με μικρότερο όγκο και μεγαλύτερη οθόνη. Όταν θα μπει με το καλό τι θα λέτε??? όχι δε θέλουμε?

Όταν βγήκε το πρώτο iphone το OS ήταν για κλάματα, η κάμερα επίσης, χωρίς καν 3g (data). Φωνάζαμε τι είναι αυτά, όλοι έλεγαν δε χρειάζεται δουλεύει οκ να κάνουμε jb να περάσουμε 2123423 hacks για να δουλέψει ΟΚ.
Όταν τα έδωσε σιγά σιγά παλι ολοι φώναζαν σουπερ!! εχει 3g!! ή επιτέλους ΕΛΛΗΝΙΚΑ λες και έγινε καμμιά επανάσταση, η μηπως να θυμηθώ αναφορές, tethering και πόσα άλλα που πάντα ολοι υπερασπίζονταν οτι δουλεύει ρολόι και έτσι... βλεπε κεραία στο 4αρι, alarm, κα
Ποιος αρνείται οτι το 3gs δε θα έπρεπε να ήταν εξαρχής το πρώτο iphone?
τεχνολογικά δεν είχε (όταν βγήκε το 3gs) τίποτα που να μη μπορούσε να έχει το 2g. Δεν έγινε ετσι όμως.... αλλά χειροκροτούσαμε (και εγώ παρά τις γκρίνιες) το σταγονόμετρο 2g-->3g-->3gs-->4 για τα αυτονόητα.... Πολιτική θα μου πεις, συμφωνώ αλλα τι χειροκροτάς? που μας δουλεύουν?

Δεν αντιλέγει κάνεις ότι είναι άριστα προϊόντα και υποστηρίζονται επίσης άριστα από λειτουργικό, όμως όταν υπάρχουν περίεργες ελλείψεις στραβά κι άλλα αστεία ας μη κάνουμε τα ΣΤΡΑΒΑ μάτια και να δουλεύουμε όσους τολμούν να πουν κατι διαφορετικό.

Τις παπαντζες βλέπω τις συνεχίζεις και σήμερα:

¨Όταν βγήκε το πρώτο iphone το OS ήταν για κλάματα, η κάμερα επίσης, χωρίς καν 3g (data)¨

ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ IPHONE???!!!
Πως κοιτούσαμε όλοι σαν χαζοί το IOS με το multitouch screen , το ομαλο scroll, τα transitions, τα ipod album covers? Δεν θυμάσαι που θαυμάζαμε την σταθερότητα του σε σύγκριση με τα άθλια windows mobile που τότε εσύ εξυμνούσες; !!!
Τι λες τώρα;!!! Το πρώτο iphone ήταν ένα τεράστιο τεχνολογικό leap forward σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό, και χρειαστηκαν έως και 5 χρονια για να μπορέσει ο ανταγωνισμός να αντιγράψει κάποια στοιχεια του όπως το multitouch!!

Ρε Φρα. τα πραγματα ειναι απλα:

Στα περισσότερα (τεχνικά) εξ όσων λες εχεις δικιο (ειναι προφανη πραγματα αλλωστε και μονο κολλημένοι / fanboys θα μπορούσαν να διαφωνήσουν).

Όμως:

Παραβλέπεις το γεγονός ότι απλως η αίσθηση που αφηνει ενα Apple προιόν (πχ λόγω του ''touch'' (βλ. οθόνη + λειτουργικό) του iPhone) ειναι απλως σημαντικότερη (για τους περισσότερους - αλλιως δεν εξηγείται η επιτυχία του) απ' όλα τα αλλα (ακόμη και μαζεμένα)

Οχι δε το παραβλεπω, συμφωνω φυσικα οτι συμβαινει αυτο. οπως και γι αυτο το λογο εχω wm7.5 που το θεωρώ κορυφή απο άποψη UI αυτή την στιγμή ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Το να υποστηριζουμε ομως οτι ολα ειναι καλα όμορφα και ανθηρα ειναι το πρόβλημα...

@takisot
ΣΥμφωνω με ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ , και φυσικα κοιταζα κι εγω με θαυμασμό, και δεν εξυμνουσα τιποτα παραπανω (μη λες οτι θες) απο την ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ των αντιστοίχων συσκευών. Και εγω πηρα 2g και γουσταρα τρελλα το UI αλλα επισης εριχνα ΚΑΤΑΡΕΣ με τις ελλείψεις του, αλλα τα έλεγα κιόλας.....

Last edited:
Δεν ηταν ακριβως έτσι Τάκη.

Αυτό που σου ελεγα ηταν οτι με την μεγαλύτερη αναλυση εβλεπες περισσότερη σελιδα και αρα δεν χρειαζοταν να κανεις σκρολ πανω - κάτω.

Η σύγκριση δεν έγινε ποτέ βεβαια αν θυμασαι (γιατι με έφτασες στο όριο να σε καρυδώσω - ειλικρινα ζητημα αλλες 2 φορες στη ζωη μου να εχω φτασει σε τέτοιο σημείο :p).

Επειδη όμως δεν ειμαι κολλημένος, παραδεχομαι ότι, με το iPhone 4 τουλαχιστον που πλεον ξερω καλα, το net browsing ειναι απλως κορυφαίο, πολύ καλυτερο από του ανταγωνισμού και πιστεύω καλύτερο και απ οτιδηποτε αλλο θα μπορούσε να υπαρχει τωρα με αλλο λογισμικό και οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης από του iPhone 4.

Ωστόσο αυτα προυποθέτουν μία σοβαρή πλέον ανάλυση που έχει το iPhone 4 (και όχι την πολύ μικρή που είχαν τα προηγούμενα).

Και φυσικά εκει (πχ net browsing) μετράει περισσότερο η αναλυση (και όχι στις φωτο).

Kι εσυ Φρα οπως και ο Ρουλης, εχετε λαθος !!!

Δεν λετε να καταλαβετε , οτι ολα τα πραγματα ειναι σχετικα.
Κι εξηγουμαι ...

Οταν βγηκε το iphone 2G, δεν ειχε 3G γιατι απλα στην αμερικη δεν υπηρχε σε ευρεια κλιμακα 3G !
Ακομη κι εδω που υπηρχε (?) ,ηταν (και ειναι σε πολλες περιπτωσεις) για κλαματα... τοσο απλα.
Οταν καταφεραν να εχουν αξιποπρεπες 3G εκει , το εκανε.

Το ιδιο πχ και με το facetime , δεν υποστηριζει 3G γιατι απλα δε θεωρει οτι πληρει τις προδιαγραφες της για ποιοτητα.
Οταν το δικτυο γινει πιο σταθερο και γρηγορο , θα το κανει (δεν εχει λογο αλλωστε γγια το αντιθετο)

Το ιδιο γινεται με τα περισσοτερα features που βαζει η Apple.

Σε αντιθεση με τους υπολοιπους που αραδιαζουν οτι βρουν, προκειμενου να πουλησουν.

Δεν σημαινει οτι καθετι τεχνολογικο προιον που κυκλοφορει, πρεπει να υιοθετειται αμεσως , οπως κανουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι.
Το κανουν , γιατι μονο ΠΟΣΟΤΗΤΑ μπορουν να δειξουν.
αλλα αυτο ειναι το ευκολο... βαλε μπολικη RAM, δεκαπυρηνους επεξεργαστες, τρελλη αναλυση στην οθονη, 7 ιντσες να χεις να το ευχαριστιεσαι .... συγνωμη , αλλα αυτο δεν ειναι προοδος , ειναι απελπισια και ασυδοσια!

Δες που εχουμε φτασει στα Pc , τεραστια υπολογιστικη ισχυς, μ ενα λειτουργικο που ακομη δε μπορει ν αποκοπει απο τα κακα του παρελθοντος!

Δεν θελουμε να γινει το ιδιο και τα smartphones- tablets.

Last edited:
Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Τεσπα, δεν θα ξεθάψουμε τώρα τα τσεκουρια του πολεμου! :p
ΟΚ, ραντεβού την Παρασκευη

(και μεχρι τοτε, ας προσευχηθούμε όλοι για τον Φρα.Πε.)

:p

Kι εσυ Φρα οπως και ο Ρουλης, εχετε λαθος !!!
Δεν λετε να καταλαβετε , οτι ολα τα πραγματα ειναι σχετικα.
Κι εξηγουμαι ...
Εξηγείσαι αλλα οσα λες δεν εχουν καμια σχεση (και δεν αναιρούν) οσα είπα...

Εχω σχεδόν τα παντα από Apple γιατι ειναι καλυτερα (για μενα) από αντίστοιχα ανταγωνιστικά προιόντα αλλά θα λεω (και όχι ''μουρμουράω'' - στην καλυτερη...) τα προφανη προβληματα τους για να τα διορθωσουν και το επομενο που θα παρω να ειναι καλυτερο (κατι που δεν θα γινει αν η Apple ξερει ότι ''παλι Apple θα ψωνίσω''....)

Ως συνηθως....

@ Γιαννης: Αφου ''παλι Apple θα ψωνίσεις'' μην περιμενεις πχ ποτε να πεσει η τιμή του ή να δουμε προφανεις αναγκαίες βελτιώσεις (όχι με τους ρυθμούς Apple βέβαια). Δεν χρειάζεται νομίζω να πω ότι αυτές τις ανώριμες καταναλωτικές συμπεριφορές βλέπουν οι εταιρίες και μας θεωρούν ζωάκια τους...

@ Φρα.Πε.: WinMob rulez indeed (μόνο η ψαραγορά ειναι η λύση μου φαινεται τελικα) :p

(πόσο δυσκολο ειναι να μην εισαι ουτε fanboy ούτε hateboy; :p)

-bye-
Πρφανως κι εχεις αδικο !!!

1) Για να εχεις μεγαλυτερη αναλυση, χρειαζεσαι καλυτερο επεξεργαστη , καλυτερη καρτα γραφικων και software να τα υποστηριζει.
Ειδικα το τελευταιο, ειναι και το πιο σημαντικο (βλ. ανωριμοι drivers στις καρτες γραφικων για να καταλαβεις τι προβληματα μπορει να επιφερει το software).
Αυτο παιρνει χρονο και χρημα για R & D, και η Apple δεν ανανεωνει καθε τριμηνο τα προιοντα της , οπως κανουν οι αλλοι. Αρα πρεπει να περιμενεις λιγο παραπανω, για να παρεις κατι καλυτερο
Απλα πραγματα.

2) Θα παρω παλι Apple, γιατι 20 χρονια τωρα δε με εχει απογοητευσει... αν το κανει , θα φαει μαυρο !

Γιαννη, πανε κι εσυ παρεα με τον Φρα για ψάρεμα να τελειωνουμε

(κι αφησε μου τον Τακη να παιζω)

:p