Επιτελους, βρηκαμε ενα σοβαρο λόγο αγοράς: Το ταίριασμα με τα αλουμίνια (MacBook Pro, iMac κουφωμάτων κουζίνας, γκαραζόπορτας κλπ)![]()
Τι θα κανεις τωρα και εσυ που εχεις ιδια αλουμινια?

Επιτελους, βρηκαμε ενα σοβαρο λόγο αγοράς: Το ταίριασμα με τα αλουμίνια (MacBook Pro, iMac κουφωμάτων κουζίνας, γκαραζόπορτας κλπ)![]()
[troll & offtopic mode on]Ε αφού είναι από aluminum, μαμάει. Τι tragic OS και βλακείες..
ΧΑ! Αυτην πηρα!Θηκη πολυ καλη ειναι αυτη
http://en.puro.com/en/store/mobile-...ers/apple/iphone-5/iphone-5-plasma-covers.jsp
Θ αλλάξω, γκαραζοπορτα, πιο φθηνά θα μου ρθειΤι θα κανεις τωρα και εσυ που εχεις ιδια αλουμινια?![]()
Σταματα, γιατι σε λιγο θα σκασεις απο την ζηλια σου!![]()
BTW, σημερα κοιτουσα θηκουλες στο Πλαίσιο και ενα παλικαρι που κοιτουσε και αυτος για το μαυρο 5αρι του, ειδε το λευκο μου και μου είπε: "Γαμώτο, μ@λ@κια έκανα..."
![]()
Θηκη πολυ καλη ειναι αυτη
http://en.puro.com/en/store/mobile-...ers/apple/iphone-5/iphone-5-plasma-covers.jsp
Θ αλλάξω, γκαραζοπορτα, πιο φθηνά θα μου ρθει
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ζηλεύω
Θα θέλα να μουν και γω στο Πλαίσιο παρέα με σας, να μα σταν τα 3 παρεουλα, περήφανοι για τα τηλέφωνα μας
Και μετά ήρθε το αγόρι του και πήγαν αγκαλιτσα για καφέ;
Μπίρι μπιρι με το άσπρο πάντως, είσαι σε καλό δρόμο, θα σε πείσεις πιστεύω
Για τέτοια όμορφα / λεπτά τηλ μόνο bumpers
Η πιο απλή και κομψη λύση
Οτιδήποτε άλλο του μαμει την ομορφιά / αίσθηση
Θ αλλάξω, γκαραζοπορτα, πιο φθηνά θα μου ρθει
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ζηλεύω
Θα θέλα να μουν και γω στο Πλαίσιο παρέα με σας, να μα σταν τα 3 παρεουλα, περήφανοι για τα τηλέφωνα μας
Και μετά ήρθε το αγόρι του και πήγαν αγκαλιτσα για καφέ;
Μπίρι μπιρι με το άσπρο πάντως, είσαι σε καλό δρόμο, θα σε πείσεις πιστεύω
Για τέτοια όμορφα / λεπτά τηλ μόνο bumpers
Η πιο απλή και κομψη λύση
Οτιδήποτε άλλο του μαμει την ομορφιά / αίσθηση
LOOOOOOOLΘα σου συνιστουσα να σταματησεις εδώ, διοτι θα ανεβασω στο φορουμ μια φωτο σου απο το προηγουμενο καλοκαίρι (αριμπα-αριμπα Πεπιτο!)
![]()
Κι εγω τωρα παρελαβα μαυρο 16αρι. Αισθηση μου κανει το βαρος του
Μόλις παρέλαβα της γυναίκας. Αφού είναι πιο λεπτό, γιατί είναι το κουτί το ίδιο με το 4S? Άντε να ικανοποιηθεί η ματαιοδοξία της. Τζάμπα λεφτά (πάλι καλά που λόγω επιδότησης είναι όντως τζάμπα).
Γιατι νομιζεται οτι με την επιδοτηση σας χαριζουν λεφτα?
Ειτε τα εχετε πληρωσει, ειτε θα τα πληρωσετε, ο τζαμπας πεθανε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.