[Επίσημο] iPhone 5

Επιτελους, βρηκαμε ενα σοβαρο λόγο αγοράς: Το ταίριασμα με τα αλουμίνια (MacBook Pro, iMac κουφωμάτων κουζίνας, γκαραζόπορτας κλπ) :p

Τι θα κανεις τωρα και εσυ που εχεις ιδια αλουμινια? :p

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Επιτελους, βρηκαμε ενα σοβαρο λόγο αγοράς: Το ταίριασμα με τα αλουμίνια (MacBook Pro, iMac κουφωμάτων κουζίνας, γκαραζόπορτας κλπ) :p

Σταματα, γιατι σε λιγο θα σκασεις απο την ζηλια σου! :p

BTW, σημερα κοιτουσα θηκουλες στο Πλαίσιο και ενα παλικαρι που κοιτουσε και αυτος για το μαυρο 5αρι του, ειδε το λευκο μου και μου είπε: "Γαμώτο, μ@λ@κια έκανα..."
:p

Ε αφού είναι από aluminum, μαμάει. Τι tragic OS και βλακείες..
[troll & offtopic mode on]
Φυσικά το αλουμίνιο δεν είναι φθηνό αλλά είναι από τα φθηνότερα μέταλλα σε σύγκριση με ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο. 2 φορές ακριβότερος ο τόνος ατσάλι και 8 φορές ακριβότερος ο τόνος τιτάνιο από το αλουμίνιο. Και αν πάμε και στο κόστος του κυβικού μέτρου τότε το αλουμίνιο θυμίζει τραπεζική μετοχή στο ελληνικό χρηματιστήριο. Βέβαια είναι ελαφρύτερο από το ατσάλι. Εεε και? Φθηνότερο παραμένει...

Material Density Cost/tonne Cost /m3
kg/m3 £/tonne £/tonne £/m3

...
Stainless Steel 7780 4450 34 621
Aluminium/alloys 2700 2220 5994
...
Titanium /alloys 4500 17 000 76 500

http://www.roymech.co.uk/Useful_Tables/Matter/Costs.html

Και κάτι τέτοια βλέπει η ΝΟΚΙΑ και λίγο πριν βάλει λουκέτο αναπολεί τις εποχές που έφτιαχνε κινητά από stainless steel και τιτάνιο:

nokia_8800_sirocco_edition_white_black.jpg

10020587.13b5f7ffc34b24cb08b4dd70f8bc2ff3.jpg

Οπότε μέχρι να βγει iPhone από τιτάνιο έχει δρόμο ακόμη η Apple για να κατακτήσει την πολυτέλεια. :-)
[troll & off topic mode off]

Τι θα κανεις τωρα και εσυ που εχεις ιδια αλουμινια? :p
Θ αλλάξω, γκαραζοπορτα, πιο φθηνά θα μου ρθει :p
Σταματα, γιατι σε λιγο θα σκασεις απο την ζηλια σου! :p

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ζηλεύω

Θα θέλα να μουν και γω στο Πλαίσιο παρέα με σας, να μα σταν τα 3 παρεουλα, περήφανοι για τα τηλέφωνα μας :p

BTW, σημερα κοιτουσα θηκουλες στο Πλαίσιο και ενα παλικαρι που κοιτουσε και αυτος για το μαυρο 5αρι του, ειδε το λευκο μου και μου είπε: "Γαμώτο, μ@λ@κια έκανα..."

Και μετά ήρθε το αγόρι του και πήγαν αγκαλιτσα για καφέ; :p

Μπίρι μπιρι με το άσπρο πάντως, είσαι σε καλό δρόμο, θα σε πείσεις πιστεύω :p

Για τέτοια όμορφα / λεπτά τηλ μόνο bumpers

Η πιο απλή και κομψη λύση

Οτιδήποτε άλλο του μαμει την ομορφιά / αίσθηση

Θα θέλα να μουν και γω στο Πλαίσιο παρέα με σας, να μα σταν τα 3 παρεουλα, περήφανοι για τα τηλέφωνα μας :p

Χχαχαχα κλαιωωω! σωστος!!!!

Θα σου συνιστουσα να σταματησεις εδώ, διοτι θα ανεβασω στο φορουμ μια φωτο σου απο το προηγουμενο καλοκαίρι (αριμπα-αριμπα Πεπιτο!)

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Θα σου συνιστουσα να σταματησεις εδώ, διοτι θα ανεβασω στο φορουμ μια φωτο σου απο το προηγουμενο καλοκαίρι (αριμπα-αριμπα Πεπιτο!)

LOOOOOOOL

Τότε να δεις ''προσφορές για λευκό iPhone'' που θα χω....:p :p :p

Μόλις παρέλαβα της γυναίκας. Αφού είναι πιο λεπτό, γιατί είναι το κουτί το ίδιο με το 4S? Άντε να ικανοποιηθεί η ματαιοδοξία της. Τζάμπα λεφτά (πάλι καλά που λόγω επιδότησης είναι όντως τζάμπα).

Τωρα που το κανω restore απο icloud παρατηρησα οτι καταβαζει τα apps μπαμ μπαμ. Καμια σχεση το wiif με το iphone 4 αιωνες μπροστα

Μόλις παρέλαβα της γυναίκας. Αφού είναι πιο λεπτό, γιατί είναι το κουτί το ίδιο με το 4S? Άντε να ικανοποιηθεί η ματαιοδοξία της. Τζάμπα λεφτά (πάλι καλά που λόγω επιδότησης είναι όντως τζάμπα).

Γιατι νομιζεται οτι με την επιδοτηση σας χαριζουν λεφτα?
Ειτε τα εχετε πληρωσει, ειτε θα τα πληρωσετε, ο τζαμπας πεθανε.

Γιατι νομιζεται οτι με την επιδοτηση σας χαριζουν λεφτα?
Ειτε τα εχετε πληρωσει, ειτε θα τα πληρωσετε, ο τζαμπας πεθανε.

Δεν ξερω τι μπορει να εχεις στο μυαλο σου γραφοντας το παραπανω, αλλα κανεις λαθος.
Υπαρχουν καποιες περιπτωσεις που στο χαριζουν. Και μαλιστα περισσοτερα απο 1 τεμαχιο.