Βασίλης Α.
Supreme Member
Υπαρχουν εταιρικες επιδοτησεις που στο δινουν δωρεαν το κινητο και χωρις παγιο γραμμης. Απλα σου δινουν εναν αριθμο, βγαζεις τη sim, βαζεις τη δικια σου και καθαρισες.
Το χω πει 100 φορες ηδη (ως εταιρικός χρήστης κιόλας).Γιατι νομιζεται οτι με την επιδοτηση σας χαριζουν λεφτα?
Ειτε τα εχετε πληρωσει, ειτε θα τα πληρωσετε, ο τζαμπας πεθανε.
Τωρα που το κανω restore απο icloud παρατηρησα οτι καταβαζει τα apps μπαμ μπαμ. Καμια σχεση το wiif με το iphone 4 αιωνες μπροστα
Θα δοκιμασω το 1,5 λεπτό ακόμα να δω αν θα ρθουν οι φίδουκλεςΠάντως, άσχετα με τις επιδόσεις, με το φινίρισμα και τα 112(!) γραμμάρια που ζυγίζει αυτή η συσκευή, αν κάνεις το "λάθος" και το πιάσεις στα χέρια σου για 2 λεπτάκια, τελείωσες...δεν την γλυτώνεις την αγορά!
Σε ζώνουν φίδια από παντού!
Ναι..όντως είναι σφαίρα!
Πάντως, άσχετα με τις επιδόσεις, με το φινίρισμα και τα 112(!) γραμμάρια που ζυγίζει αυτή η συσκευή, αν κάνεις το "λάθος" και το πιάσεις στα χέρια σου για 2 λεπτάκια, τελείωσες...δεν την γλυτώνεις την αγορά!
Σε ζώνουν φίδια από παντού!
Επισης με ξένισε το ποσο μακροστενο είναι.
+100To έπιασα σήμερα στα χέρια μου.
Δεν εντυπωσιαστηκα καθόλου.
Το αλουμίνιο , αν και ωραιο , δεν μου εκανε σε καμμια περιπτωση το κλικ του "γυαλιού" του 4/4s.
Επισης με ξένισε το ποσο μακροστενο είναι.
Αν ειχα 4/4s, σιγουρα δεν θα το άλλαζα.
ΥΓ.Θέωρω τα 4/4s τα πιο κομψα και πιο αστεράτα (κατασκευαστικά) κινητά που εχουν κυκλοφορήσει.
Αν ''διαβασεις αναμεσα στις γραμμες'' θα δεις οτι, ακόμα και οι φανατικοι, το κατακρίνουν (απλως, με τον γνωστό τρόπο...)Ειδικά αυτό το έχουν κάνει γαργάρα όλοι.....
Κανέναν δεν ενοχλεί τέτοιο ανώμαλο κάδρο ήθελα να ξερα; ....
Οτι εχω πει 100 φορες.Πάντως όπως και να'χει, είτε με επιδότηση είτε χωρίς, τα φράγκα είναι εξωφρενικά πολλά.
Κι επειδή προσωπικά τυχαίνει να έχω μεγάλες επιδοτήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να μου αποφέρουν 4-5 Iphone5 64gb , έχω καταλήξει σε συμφωνία και αγοράζω πράγματα με την επιδότηση, που πραγματικά χρειάζομαι.
just a thought..
Αν ''διαβασεις αναμεσα στις γραμμες'' θα δεις οτι, ακόμα και οι φανατικοι, το κατακρίνουν (απλως, με τον γνωστό τρόπο...)
Δεν ξερω αν μιλαμε την ιδια γλωσσα αλλα η μεταφραση (ειδικα όταν η ατακα ερχεται απο εσενα και τον Γιαννη πχ) εμενα μου κανει ''Δεν μου αρεσε''Αν η έκφραση "με ξένισε στην αρχη λίγο" σημαίνει αρνητική κριτική τοτ τηλέφωνου, μαλλον δεν μιλαμε την ιδια γλωσσα..
Και ναι, συνηθιζεται μεσα στην πρωτη ωρα χρησης...
Ναι, τα χουμε ξαναπει αυτά. Όταν φαρδύνει (όπως πρέπει να κάνει) σε 2 χρόνια εδώ θα μαστε (με μεγαλύτερες παλάμες πιθανόν – όπως πολύ εύστοχα είπες κάποιος πρόσφατα…Στην πραγματικότητα, το aspect ratio (2.35.1) που επέλεξε η apple, ήταν ένας εξυπνος τρόπος να αυξηθουν οι ίντσες χωρις να μειωθεί η φορητότητα/ευχρηστια.
Μα φυσικα, όλοι (μας) βλέπουμε μανιωδως ταινίες / video στο κινητό μας.Και ναι μεν στις ταινίες/video ειναι αυτονόητο το θετικο του φορμα αυτου,
Αυτό έλλειπε να μη γινόταν κι αυτό (άσε που αμφιβάλλω σε πόσες ήδη γίνεται).αλλα και στις iphone 5 optimized εφαρμογές αυξάνεται ο ωφέλιμος χώρος.
Σύμφωνοι, εξαρτάται όμως πόσα σου ζητάει να πληρώσεις.Σε καθε περίπτωση ειναι upgrade απο οποια πλευρά και αν το δεις..
Ειπα απλως βρε συ, πως το εξέλαβα.Παντως ρε Συριε, εχεις την ταση να προτρεχεις και να βαζεις λογια στους αλλους..
Να μαστε καλα και εδω θα μαστε (να χαρω το τι θα λες τότεΤώρα για το aspect ratio μην είσαι τοσο σιγουρος πως η apple θα το φαρδύνει.. Δεν το κανει απο καπρίτσιο, αλλα επειδη θελει το τηλεφωνο να χρησιμοποιειται με το ενα χέρι. Εδω θα ειμαστε σε 1-2 χρονια και θα δουμε ποιος έχει δίκιο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.