Ντίνο πάντα ανοιχτό το έχω το 3G γιατί και μου χρειάζεται πολλές φορές αλλά το θεωρώ και αστείο να πρέπει το 2012 να κλείνω το 3G του τηλεφώνου.
Τότε τι σκατά 3G είναι;
Εσύ, κι όσοι άλλοι με γνωρίζουν, ξέρεις οτι είμαι απ´τους πιο σκληροπυρηνικούς iPhon-άκηδες. Από την πρώτη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου, σαν γκατζετάκι στην αρχή, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με άλλο τηλέφωνμο, κι αυτή είναι και η δυστυχία στην όλη ιστορία.
Θέλω οπωσδήποτε iPhone και δεν έχω επιλογές πέραν αυτού που έχω και μου σπάει τα νεύρα. Το 5-άρι, εκτός του οτι είναι πανάκριβο, εκτός του άθλιου aspect της νέας οθόνης δεν είμαι καθόλου σίγουρος οτι δεν θα έχω πάλι τα ίδια προβλήματα... 'Αρα;
Εγώ δεν έχω δεί κανένα από κοντά... Κι αυτό που λέω για την οθόνη από φωτογραφίες το λέω...
Τώρα αν το δω δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ ν´αποφασίσω και τι θέλω. Να μου αρέσει ή να μην μου αρέσει;
Αν δεν μου αρέσει είμαι τυχερός, αν όμως μου αρέσει και την πατήσω σαν τον Πόντιο και τη μπανανόφλουδα;![]()
Εμένα από την άλλη μου άρεσε αρκετά εμφανισιακά το άσπρο..
Μπαμπίνο, εμφανισιακά δεν θα πάθεις το σοκ που παθαμε απο το 3gs στο 4, αλλά δεν θα πεις και οτι δεν σου αρεσει.
Εκει που θα παθεις την πλακα σου ειναι η διαφορα ταχυτητας (στα παντα) σε σχεση με το 4.
Ειδικα στο internet μιλαμε για τον φουστη με το θεο. Έκανα τεστ με πολλες σελιδες στα 2 κινητα (διπλα διπλα) και επαθα κωλουμπρα.
Το άσπρο είναι πιο ωραίο εκ πρώτης όψεως. Πιο εντυπωσιακό ίσως. Αλλά σε βάθος χρόνο κουράζει (όπως και το ipad που το είχα άσπρο και μετά το πείρα μαύρο) και φαίνεται και ο όγκος του. Το μαύρο φαίνεται μικρότερο και δεν κουράζει καθόλου. Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά αντικειμενικά το μαύρο είναι πολύ πιο ωραίο :jester:
ολη η παλιοπαρεα εδω![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.