[Επίσημο] iPhone 5

Άρα θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα Μπάμπη μου και θα ανοιγοκλείνεις το 3G, δεν γίνεται αλλιώς!

Παπ-αρα-ς δλδς.

Το 3g το ανοιγω περιστασιακα. Θα μου κακοφανοτανε αν ειχα συνηθησει το αντιθετο. btw ενα νοκια Ε90 εδω και 6 μερες (μονιμα ανοιχτο το 3g - δεν ξερω και πως κλεινει, αν κλεινει βασικα), εχει πεσει η μπαταρια του μια μπαρα μονο απο τις 7

Αρα,

Το να αγοράσει κάποιος smartphone και να έχει το 3G κλειστό , είναι σαν να θέλει τυφλός* να πάρει δίπλωμα οδήγησης.....

Είμαστε σοβαροί; Προσωπικά η χρήση data-φωνή είναι 90-10 άντε 80-20 το πολύ.

*κανονικός τυφλός , όχι Ζακύνθου.... :flipout:

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Λοιπόν το κόλπο με το 3g δεν πιάνει πάντα.

Δηλαδή εκεί που δεν έχεις καθόλου σήμα (searching) αν βγάλεις off το 3g αποκτάς μια παύλα και μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να μιλήσεις οριακά.

Mε το 3g από την άλλη με μια παύλα μιλάς κανονικότατα. Εγώ τελικά το άφησα ανοικτό ... να φανταστείτε σε αρκετά σημεία του σπιτιού κάνει searching.

Με το 3G είχα και εγώ θέμα στο 4s και μου το είχαν αλλάξει χωρίς κουβέντα. Το νεο δεν είχε θέμα, όπως και το 5αρι.
Συμφωνώ πως είναι αδιανόητο να χρησιμοποιούμε smartphone χωρίς 3G.

...εγώ πάλι παίδες ΔΕΝ είχα κανένα-από τα παραπάνω προβλήματα-που αναφέρεται..για την ακρίβεια όλα τα iPhone μου δουλεύουν άψογα...τι να πω???...είμαι τόσο τυχερός???...

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Ντίνο πάντα ανοιχτό το έχω το 3G γιατί και μου χρειάζεται πολλές φορές αλλά το θεωρώ και αστείο να πρέπει το 2012 να κλείνω το 3G του τηλεφώνου.
Τότε τι σκατά 3G είναι;

Εσύ, κι όσοι άλλοι με γνωρίζουν, ξέρεις οτι είμαι απ´τους πιο σκληροπυρηνικούς iPhon-άκηδες. Από την πρώτη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου, σαν γκατζετάκι στην αρχή, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με άλλο τηλέφωνμο, κι αυτή είναι και η δυστυχία στην όλη ιστορία.
Θέλω οπωσδήποτε iPhone και δεν έχω επιλογές πέραν αυτού που έχω και μου σπάει τα νεύρα. Το 5-άρι, εκτός του οτι είναι πανάκριβο, εκτός του άθλιου aspect της νέας οθόνης δεν είμαι καθόλου σίγουρος οτι δεν θα έχω πάλι τα ίδια προβλήματα... 'Αρα;

Άρα θα το πάρεις:Banane0:

Αλλά μαύρο ... είδα χθες live το άσπρο και ήταν χάλια ... άσπρα :flipout:

Εγώ δεν έχω δεί κανένα από κοντά... Κι αυτό που λέω για την οθόνη από φωτογραφίες το λέω...
Τώρα αν το δω δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ ν´αποφασίσω και τι θέλω. Να μου αρέσει ή να μην μου αρέσει;
Αν δεν μου αρέσει είμαι τυχερός, αν όμως μου αρέσει και την πατήσω σαν τον Πόντιο και τη μπανανόφλουδα; :p

Εγώ δεν έχω δεί κανένα από κοντά... Κι αυτό που λέω για την οθόνη από φωτογραφίες το λέω...
Τώρα αν το δω δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ ν´αποφασίσω και τι θέλω. Να μου αρέσει ή να μην μου αρέσει;
Αν δεν μου αρέσει είμαι τυχερός, αν όμως μου αρέσει και την πατήσω σαν τον Πόντιο και τη μπανανόφλουδα; :p

Μπαμπίνο, εμφανισιακά δεν θα πάθεις το σοκ που παθαμε απο το 3gs στο 4, αλλά δεν θα πεις και οτι δεν σου αρεσει.
Εκει που θα παθεις την πλακα σου ειναι η διαφορα ταχυτητας (στα παντα) σε σχεση με το 4.
Ειδικα στο internet μιλαμε για τον φουστη με το θεο. Έκανα τεστ με πολλες σελιδες στα 2 κινητα (διπλα διπλα) και επαθα κωλουμπρα.

Το ασπρο ειναι πολυ πιο ωραιο απο το μαυρο.
Εκτιμω δε, πως το ασπρο δεν θα ειναι τοσο ευπαθες στις γρατζουνιες (το πλαινο μεταλλο)

Το άσπρο είναι πιο ωραίο εκ πρώτης όψεως. Πιο εντυπωσιακό ίσως. Αλλά σε βάθος χρόνο κουράζει (όπως και το ipad που το είχα άσπρο και μετά το πείρα μαύρο) και φαίνεται και ο όγκος του. Το μαύρο φαίνεται μικρότερο και δεν κουράζει καθόλου. Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά αντικειμενικά το μαύρο είναι πολύ πιο ωραίο :jester:

Αυτες ειναι κουβεντες να θυμομαστε τις παλιες καλες εποχες :D

Εγω προτιμω το μαυρο για να μην βρωμιζει .Ασε που ειναι αλλο class τωρα....

Μπαμπίνο, εμφανισιακά δεν θα πάθεις το σοκ που παθαμε απο το 3gs στο 4, αλλά δεν θα πεις και οτι δεν σου αρεσει.
Εκει που θα παθεις την πλακα σου ειναι η διαφορα ταχυτητας (στα παντα) σε σχεση με το 4.
Ειδικα στο internet μιλαμε για τον φουστη με το θεο. Έκανα τεστ με πολλες σελιδες στα 2 κινητα (διπλα διπλα) και επαθα κωλουμπρα.

Ειδικα αμα εχεις router wifi N dual band 5ghz τοτε ειναι μερα με την νυχτα το 4 διπλα στο 5

Το άσπρο είναι πιο ωραίο εκ πρώτης όψεως. Πιο εντυπωσιακό ίσως. Αλλά σε βάθος χρόνο κουράζει (όπως και το ipad που το είχα άσπρο και μετά το πείρα μαύρο) και φαίνεται και ο όγκος του. Το μαύρο φαίνεται μικρότερο και δεν κουράζει καθόλου. Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά αντικειμενικά το μαύρο είναι πολύ πιο ωραίο :jester:

Στο ipad το άσπρο είναι μακράν πιο ωραίο.:BDGBGDB55: