Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5
Το οτι χρησιμοποιουν νομικα τρικ καποιες εταιρίες, δεν σημαινει πως εαν παει ο καταναλωτης δικαστικά δεν θα δικαιωθεί.. Αλλα τι ξέρω εγω, δικηγορος ειμαι;
Καμια 10αρια συσκευες σε βαθος χρονου ~3 ετων το θεωρω μια χαρα δείγμα για να βγαλω κάποιο συμπέρασμα ως καταναλωτης (και όχι προφανως ως στατιστικολόγος).
Εσυ προφανως δεν εισαι ασχετος από στατιστική και βασίζεις τα συμπερασματα σου σε ‛’σοβαρες στατιστικές μελετες χιλιάδων πελατών βασει στοιχείων call centers παρόχων’’, τις οποίες φαντάζομαι έχεις μελετήσει (εχοντας διαχωρίσει τις έννοιες ικανοποιησης πελατων και failure rate – που όπως λες δεν διαχωρίζονται και πολύ….)...
Τα περι εγγυησης δεν είναι παρανομα.
Τα εχουμε ξαναπει (και σε άλλο νήμα – αν θες ψαξτο εκεί – χοντρικά, τα 2 χρόνια ισχύουν μόνο αν μπορεις να αποδειξεις ότι η βλαβη προέκυψε στον 1ο μήνα )(χοντρικά) από την παραλαβή - ειναι ενδιαφερον νομικο τρικ - θα σ αρεσει - ειναι και το επαγγελμα σου).
Δεν είναι χαζοί οι τυποι στη Sony και στην Apple, παγκόσμιοι κολοσσοί, να ρισκάρουν τετοιες παρανομίες.
Με την ευκαιρία: Έφαγα φλασια τωρα πως η κακή νοοτροπία εταιριών αντικατοπτρίζεται σε θέματα εγγύησης.
Δεν είναι τυχαίο που και η Sony και η Apple, εταιρίες και κι 2 με ‛’πολύ ψηλα τον αμανέ’’ (να το πω γλαφυρα….) είναι οι μόνες νομίζω από τις μεγάλες εταιρίες που εχουν το θρασος (γιατι περι αυτου προκειται) να δινουν 1 χρονο εγγύηση στα (πανακριβα και γκλαμουρατα) προιόντα τους.
Τέτοιες νοοτροπίες είναι που πρέπει να καταδικάζουμε ως καταναλωτες (και όχι να χαιρόμαστε με παπαριες τυπου ‛’βουρτσισμένα αλουμίνια’’).
Εγώ το κάνω σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στη Sony (βασικα δεν αγοραζω τπτ δικό της – μόνο εκεί που έχει πρακτικά αποκλειστικότητα – καμια κονσόλα δλδ).
Στην Apple ακόμα το παλεύω (αλλά φετος, δεν μπορω να πω, με βοηθάει η ατιμη)
Το οτι χρησιμοποιουν νομικα τρικ καποιες εταιρίες, δεν σημαινει πως εαν παει ο καταναλωτης δικαστικά δεν θα δικαιωθεί.. Αλλα τι ξέρω εγω, δικηγορος ειμαι;