Τα έχουμε ξαναπεί: σε τόσο μικρό σασι, retina δεν παίζει ακόμη. Του χρόνου ίσως.. Οσον αφορά το nexus, υπολόγισε πως είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και βαρυτερο ενώ έχει 25% μικρότερη επιφάνεια εργασίας...
Και τέλος, όλα τα λεφτα στο mini είναι το οικοσύστημα και οι χιλιάδες dedicated εφαρμογές. Αυτό και μόνο είναι λόγος υπεροχής παρά τα υποδεεστερα specs..
Φυσικά ο καθένας αγοράζει ανάλογα με τις ανάγκες του. Επειδή αγοράσαμε όμως ένα nexus δεν έγινε ξαφνικά το mini , "άθλιο".![]()
οι Kinezoi παντα θα πουλουν γιατι ειναι φτηνα.
Δε μπορει ολος ο κοσμος δυστυχως να παρει επωνυμο προιον.
Αυτο δε σημαινει ομως τιποτα.
Αν ρωτησεις 100 ανθρωπους τι ΘΕΛΟΥΝ ν αγορασουν , οι 80 θα σου πουν iphone - ipad.
Έχεις κολλήσει με το οικοσύστημα μου φαίνεται... Πάντως ένα μεγάλο ποσοστό απλού και μέσου χρήστη (δεν βάζω νούμερο γιατι θα κατηγορηθω) αδιαφορεί για το οικοσύστημα, δεν έχει αγοράσει/νοικιασει ποτε καμία ταινία και μουσικη απο iTunes και φυσικα κάνει jailbreak για να κατεβάζει τσάμπα εφαρμογές, ας μην κρυβόμαστε. Ασε που το πήρε με νηστεία, δεν είναι να πληρώνει και εφαρμογές.. Όσοι δεν το έχουν jailbreak (γιατι δεν ξερουν πως γίνεται) κατεβάζουν μόνο δωρεαν εφαρμογές ή δεν έχουν πάνω απο 10 εφαρμογές εγκατεστημένες. Νομίζεις εξάλλου ότι όλοι αυτοί την ψάχνουν όπως εσυ και εχουν τοσο αυξημένες απαιτήσεις; Κινητο για απλη χρήση θέλουν και επειδή τα προϊόντα apple τα ταυτίζουν με status symbol προτιμούν αυτα και οχι φυσικα απο κατανοηση των αναγκων τους. Φυσικα υπάρχουν και εξαιρέσεις..Ο βασικός λόγος αγοράς των προϊόντων apple είναι η ευκολία χρήσης και η απροβληματιστη λειτουργία σε σημείο που θυμίζει appliance και όχι υπολογιστή. Και φυσικά το πλούσιο οικοσύστημα..
Ακριβώς! Εσυ όμως δεν είσαι καθόλου ο μέσος/κοινός χρήστης και πολλοί δεν έχουν ακούσει ποτε και δεν γνωριζουν τιποτα για το iTunes match και όλες αυτές τις ευκολίες που προσφέρει η apple.ούτε εγώ έχω νοικιασμένες ταινίες και μουσική.
Έβαλα στο tunes match τη δική μου μουσική (που ΔΕΝ είναι αγορασμένη από το tunes) και την έχω σε καλύτερη ποιότητα πια, σε οποία συσκευή θέλω.
Σίγουρα στην Αμερική υπάρχει μεγαλυτερη εξάρτηση , λόγω άλλης αγορας απ ότι στην Ελλάδα.
Άλλα κι εδώ έχεις πολλά να κερδίσεις και ας μη πληρώνεις τα πάντα.
Έχεις κολλήσει με το οικοσύστημα μου φαίνεται... Πάντως ένα μεγάλο ποσοστό απλού και μέσου χρήστη (δεν βάζω νούμερο γιατι θα κατηγορηθω) αδιαφορεί για το οικοσύστημα, δεν έχει αγοράσει/νοικιασει ποτε καμία ταινία και μουσικη απο iTunes και φυσικα κάνει jailbreak για να κατεβάζει τσάμπα εφαρμογές, ας μην κρυβόμαστε. Ασε που το πήρε με νηστεία, δεν είναι να πληρώνει και εφαρμογές.. Όσοι δεν το έχουν jailbreak (γιατι δεν ξερουν πως γίνεται) κατεβάζουν μόνο δωρεαν εφαρμογές ή δεν έχουν πάνω απο 10 εφαρμογές εγκατεστημένες. Νομίζεις εξάλλου ότι όλοι αυτοί την ψάχνουν όπως εσυ και εχουν τοσο αυξημένες απαιτήσεις; Κινητο για απλη χρήση θέλουν και επειδή τα προϊόντα apple τα ταυτίζουν με status symbol προτιμούν αυτα και οχι φυσικα απο κατανοηση των αναγκων τους. Φυσικα υπάρχουν και εξαιρέσεις..
Αυτο που λες ισχύει ίσως στην Αμερική, αλλα όχι για Ελλάδα, πάντα μιλώντας για το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών.
Οπότε πρώτα έρχεται το status symbol και το design και μετα η εύκολη και απροβληματιστη χρήση του.
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Αυτο που ρωτάω, είναι, αν το iTunes match, αναγνωρίζει και κάνει match και flac files, και οχι μόνο mp3 (μιας και το iTunes ΔΕΝ υποστηρίζει flac, χωρις plug in/tweak) Ρωτάω, επειδή έχω ολη την μουσικη συλλογή μου, σε flac, και οχι σε mp3. Μάλιστα είναι σε synology nas το οποίο τρέχει iTunes server ο οποίος με την νέα αναβάθμιση υποστηρίζει ΚΑΙ flac files, ίσως ομως να κάνει transcode on the fly σε mp3 που υποστηρίζει το iTunes, ίσως ομως και οχι, δεν γνωρίζω..τι να το κάνεις το flac?
Με το iTunes match, σου δίνει AAC 320Kbps , στην ουσια uncompressed audio.
Εννοείται.. Και μαλιστα με το dsaudio (iOS/android app) ψαχνει για dlna/upnp renderers, οποτε, μπορείς να παίζεις την μουσικη σου και σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί dlna/upnp.το tunes match είναι για να έχεις σε φορητές συσκευές (και όχι μονό) τη βιβλιοθήκη σου (κι εκτός σπιτιού).
Στο κινητό σου, στο φορητό σου … εντός κι έκτος του δικτύου σου φυσικά.
Μήπως το synology μπορεί να σου δώσει τα αρχεία του και έκτος σπιτιού , χωρίς να μπλέξεις με tunes match?
τι να το κάνεις το flac?
Με το iTunes match, σου δίνει AAC 320Kbps , στην ουσια uncompressed audio.
Διαθέσιμη η αναβάθμιση σε 6.0.2
(Send from iPhone)
Σχεδόν uncompressed..
Lossy είναι, αλλά καλής ποιότητας. Για φορητές συσκευές ότι πρέπει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.