χαχαχα.... ψυχαναγκασμος !
Δεν έχω κολλήσει με τίποτα. Απλά δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας οικοσύστημα. Δεν είναι μόνο οι ταινίες/μουσική του iTunes που ούτε εγώ χρησιμοποιώ .
-Είναι ο αυτοματος συγχρονισμός contacts/calendar/notes/bookmarks etc σε όλες τις apple συσκευές.
-Είναι η αστείρευτη δεξαμενή εφαρμογών του AppStore με τις 275 χιλιάδες εφαρμογές μόνο για iPad που θυμούνται αυτόματα τα settings σου.
Μάλιστα, υπάρχουν χιλιάδες καλές δωρεάν εφαρμογές, για όποιον δεν θέλει να πληρώσει. Αλλά και αυτές που αγοράζουμε ΔΕΝ είναι ακριβές (ζήτημα είναι να έχω πληρώσει συνολικά 60 ευρώ για τις must have εφαρμογές).Και μπαίνουν σε όλες τις συσκευές που έχεις.
-είναι η ευκολία χρήσης και η απροβληματιστη συμπεριφορά.
-είναι η ασφαλεια και η καλή υποστήριξη με συχνά updates.
-είναι οι ευκολίες τύπου AirPlay και η άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των apple συσκευών.
-είναι πολλά που ξεχνάω διότι είναι αργά.![]()
Η δυσκολία δεν ειναι στο να μιλήσουν οι aapl συσκευές μεταξύ τους, σε αυτό είμαι σίγουρος οτι θα το κάνει ΑΡΙΣΤΑ, η δυσκολία είναι οτι ΔΕΝ είναι universal ΔΕΝ παίζει παντού, ΔΕΝ μπορώ να το χρησιμοποιήσω ΟΠΟΥ θα ήθελα η θα χρειαστεί.
τέλος κι επειδη νομιζω οτι υπαρχει μια διαρκεί παρεξήγηση στην φαγωμάρα των στρατοπέδων, η δική μου άποψη είναι αγαπητοί εγκάρδιοι φίλοι της AAPL οτι οι συσκευές που λατρεύετε ΦΥΣΙΚΑ και είναι άριστες και κάνουν ΑΥΤΟ που υπόσχονται (τίποτα όμως παραπάνω ;P)
Αυτο που με τρώει είναι οτι δεν δέχεστε οτι υπάρχουν τουλάχιστον 2 (ναι μετράω και τα wp) εναλλακτικές προτάσεις που πλέον ΚΟΙΤΑΝΕ στα ΙΣΙΑ ακριβώς την AAPL και στα "σημεία" κι ανάλογα τις ανάγκες καθενός απλά υπερισχύει ο ένας ή ο άλλος!
Απο την σκοπιά ενός gadgeτακια χρήστη με wp κινητό, android tablet δεξί χέρι, και ipad για το σπίτι (και εξειδικευμένες εργασίες)
Φτου έχασα τη συζήτηση για τα αμάξια
Να σας ρωτήσω … γιατί σας βλέπω κολλημένους με τα Audi
Αλφακιας δεν είναι κανείς ?
Ποια θα ήταν η Άλφα των tablet ????
Δεν αρέσουν σε όλους τα Audi…
Αλλά το έχω δεί το όνειρο. Μελλοντολόγος γαρ
Μετά τα αμάξια που δε μπορείς να αλλάξεις GPS και Ραδιο
Μας έρχονται και τα αμάξια που δε θα μπορείς να αλλάξεις λειτουργικό…
τέλος κι επειδη νομιζω οτι υπαρχει μια διαρκεί παρεξήγηση στην φαγωμάρα των στρατοπέδων, η δική μου άποψη είναι αγαπητοί εγκάρδιοι φίλοι της AAPL οτι οι συσκευές που λατρεύετε ΦΥΣΙΚΑ και είναι άριστες και κάνουν ΑΥΤΟ που υπόσχονται (τίποτα όμως παραπάνω ;P)
Αυτο που με τρώει είναι οτι δεν δέχεστε οτι υπάρχουν τουλάχιστον 2 (ναι μετράω και τα wp) εναλλακτικές προτάσεις που πλέον ΚΟΙΤΑΝΕ στα ΙΣΙΑ ακριβώς την AAPL και στα "σημεία" κι ανάλογα τις ανάγκες καθενός απλά υπερισχύει ο ένας ή ο άλλος!
Απο την σκοπιά ενός gadgeτακια χρήστη με wp κινητό, android tablet δεξί χέρι, και ipad για το σπίτι (και εξειδικευμένες εργασίες)
Παρών! Πρωην αλφακιας και νυν audακιας!
![]()
You Rock Man!!!
Κάτσε να δεις που θα θέλουν να κάνουν και το αμάξι μας μέρος κάποιου οικοσυστήματος …\
Φυσικά προβάδισμα εκεί έχει πάλι μια διαφημιστική εταιρία
Google αυτόματα αυτοκινητάκια αυτο-τετοια
τωρα που ειπαμε γι αμαξια... το iphone 5 παιζει μια χαρα στο car stereo με τον ανταπτορα απο 30pin -> Lightning της Apple.
Εχω επιτελους ψηφιακο ηχο και control απο το τιμονι (στο Android δεν ηταν δυνατον τιποτα απο τα 2).
Τουλάχιστον στο Honda παίζει το iphone ή τσάμπα τον πήρες τον ματρακά ??? :afro:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.