[Επίσημο] iPhone 5

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

χαχαχα.... ψυχαναγκασμος !

Χαχα

Η αναγκαστική μετατροπή σε mp3 (ή και αντίστοιχους αλγόριθμους) και τα θετικά της … αυτό εξετάζουμε ???

Να τρέχουν τα κουρκουμίνια να δουλεύουν τα γρανάζια να μη σταματά η μηχανή

Άχρηστη πολυπλοκότητα σε αγαπώ

Δεν έχω κολλήσει με τίποτα. Απλά δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας οικοσύστημα. Δεν είναι μόνο οι ταινίες/μουσική του iTunes που ούτε εγώ χρησιμοποιώ .
-Είναι ο αυτοματος συγχρονισμός contacts/calendar/notes/bookmarks etc σε όλες τις apple συσκευές.
-Είναι η αστείρευτη δεξαμενή εφαρμογών του AppStore με τις 275 χιλιάδες εφαρμογές μόνο για iPad που θυμούνται αυτόματα τα settings σου.
Μάλιστα, υπάρχουν χιλιάδες καλές δωρεάν εφαρμογές, για όποιον δεν θέλει να πληρώσει. Αλλά και αυτές που αγοράζουμε ΔΕΝ είναι ακριβές (ζήτημα είναι να έχω πληρώσει συνολικά 60 ευρώ για τις must have εφαρμογές).Και μπαίνουν σε όλες τις συσκευές που έχεις.
-είναι η ευκολία χρήσης και η απροβληματιστη συμπεριφορά.
-είναι η ασφαλεια και η καλή υποστήριξη με συχνά updates.
-είναι οι ευκολίες τύπου AirPlay και η άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των apple συσκευών.
-είναι πολλά που ξεχνάω διότι είναι αργά. :p

1-Υπαρχει και στα ρομποτ
2-Υπαρχει και στα ρομποτ με λιγοτερα ibeer και χωρις να δαπανησεις ουτε τα 60 Σιγουρα υπαρχουν tailored εφαρμογες στο ipad αλλα ΜΟΝΟ για λιγους
3-Υπαρχει και στο ρομποτ με αμελητεες διαφορές που αν συνυπολογίσεις το κοστος κτησης ειναι αδιάφορες
4-Κρατικα μυστικα στα τηλεφωνα? ασφαλεια υπαρχει τωρα τι ακριβως ψάχνεις? updates έχεις, οταν χρειάζονται.. υπαρχει πάντα και η αλλη οδος.. xda...
5-Ευκολια δεν ειναι, ΔΥΣΚΟΛΙΑ ειναι το airplay, DLNA παιζει παντου, σπιτιμου σπιτι σου, στην γιαγια μου στην αναμονη στο οδοντιατριο.
6-Κι εγω ξεχναω πολλα πολλα πολλα που σου δινει η αλλη πλατφορμα των ρομποτ που πεισματατικα δε στα δίνει η άλλη της AAPL

Last edited:
Δυσκολια το airplay; Ρε Φρανκ, ειλικρινα, ωρες-ωρες νομιζω οτι γραφεις μονο και μονο για τον αντίλογο..
Πολλά υπαρχουν και στο android, απλα δεν γινονται τοσο ευκολα και τοσο αποβληματιστα..
Τεσπα, βαρέθηκα να λεμε τα ιδια και τα ιδια..

Η δυσκολία δεν ειναι στο να μιλήσουν οι aapl συσκευές μεταξύ τους, σε αυτό είμαι σίγουρος οτι θα το κάνει ΑΡΙΣΤΑ, η δυσκολία είναι οτι ΔΕΝ είναι universal ΔΕΝ παίζει παντού, ΔΕΝ μπορώ να το χρησιμοποιήσω ΟΠΟΥ θα ήθελα η θα χρειαστεί.

Βρε Φρα. μη ξεχνας το ''οικοσυστημα''

Ειναι αυτη η ζεστασια, η θαλπωρή, η αγαπη που προσφέρει.

Αξια, ανεκτίμητη (κυριολεκτικά όμως)

:p :p :p

Η δυσκολία δεν ειναι στο να μιλήσουν οι aapl συσκευές μεταξύ τους, σε αυτό είμαι σίγουρος οτι θα το κάνει ΑΡΙΣΤΑ, η δυσκολία είναι οτι ΔΕΝ είναι universal ΔΕΝ παίζει παντού, ΔΕΝ μπορώ να το χρησιμοποιήσω ΟΠΟΥ θα ήθελα η θα χρειαστεί.

Τι δεν καταλαβαινεις απο οτι έγραψα; Το οτι δουλευουν ολα ΑΡΙΣΤΑ εντος του οικοσυστηματος της apple ειναι ενα μεγαλο ατου για τους χρηστες της!
Αν παλι θες dlna κλπ, no problem, there is an app for that..

τέλος κι επειδη νομιζω οτι υπαρχει μια διαρκεί παρεξήγηση στην φαγωμάρα των στρατοπέδων, η δική μου άποψη είναι αγαπητοί εγκάρδιοι φίλοι της AAPL οτι οι συσκευές που λατρεύετε ΦΥΣΙΚΑ και είναι άριστες και κάνουν ΑΥΤΟ που υπόσχονται (τίποτα όμως παραπάνω ;P)
Αυτο που με τρώει είναι οτι δεν δέχεστε οτι υπάρχουν τουλάχιστον 2 (ναι μετράω και τα wp) εναλλακτικές προτάσεις που πλέον ΚΟΙΤΑΝΕ στα ΙΣΙΑ ακριβώς την AAPL και στα "σημεία" κι ανάλογα τις ανάγκες καθενός απλά υπερισχύει ο ένας ή ο άλλος!

Απο την σκοπιά ενός gadgeτακια χρήστη με wp κινητό, android tablet δεξί χέρι, και ipad για το σπίτι (και εξειδικευμένες εργασίες)

Φτου έχασα τη συζήτηση για τα αμάξια :p

Να σας ρωτήσω … γιατί σας βλέπω κολλημένους με τα Audi

Αλφακιας δεν είναι κανείς ?

Ποια θα ήταν η Άλφα των tablet ????

Δεν αρέσουν σε όλους τα Audi…

Αλλά το έχω δεί το όνειρο. Μελλοντολόγος γαρ :p
Μετά τα αμάξια που δε μπορείς να αλλάξεις GPS και Ραδιο
Μας έρχονται και τα αμάξια που δε θα μπορείς να αλλάξεις λειτουργικό…

τέλος κι επειδη νομιζω οτι υπαρχει μια διαρκεί παρεξήγηση στην φαγωμάρα των στρατοπέδων, η δική μου άποψη είναι αγαπητοί εγκάρδιοι φίλοι της AAPL οτι οι συσκευές που λατρεύετε ΦΥΣΙΚΑ και είναι άριστες και κάνουν ΑΥΤΟ που υπόσχονται (τίποτα όμως παραπάνω ;P)
Αυτο που με τρώει είναι οτι δεν δέχεστε οτι υπάρχουν τουλάχιστον 2 (ναι μετράω και τα wp) εναλλακτικές προτάσεις που πλέον ΚΟΙΤΑΝΕ στα ΙΣΙΑ ακριβώς την AAPL και στα "σημεία" κι ανάλογα τις ανάγκες καθενός απλά υπερισχύει ο ένας ή ο άλλος!

Απο την σκοπιά ενός gadgeτακια χρήστη με wp κινητό, android tablet δεξί χέρι, και ipad για το σπίτι (και εξειδικευμένες εργασίες)

Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν εναλλακτικες προτασεις. Απλα, στα σημεια που τόνισα, ειναι ακομα πιο πίσω (αλλα το χάσμα, ευτυχως, γεφυρώνεται..).

Φτου έχασα τη συζήτηση για τα αμάξια :p

Να σας ρωτήσω … γιατί σας βλέπω κολλημένους με τα Audi

Αλφακιας δεν είναι κανείς ?

Ποια θα ήταν η Άλφα των tablet ????

Δεν αρέσουν σε όλους τα Audi…

Αλλά το έχω δεί το όνειρο. Μελλοντολόγος γαρ :p
Μετά τα αμάξια που δε μπορείς να αλλάξεις GPS και Ραδιο
Μας έρχονται και τα αμάξια που δε θα μπορείς να αλλάξεις λειτουργικό…

Παρών! Πρωην αλφακιας και νυν audακιας!

:p

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Δεν υπαρχει φαγομαρα... ουτε κατα διανοια!
Τεχνολογικο φορουμ ειμαστε και δοκιμαζουμε τα παντα.
Αλλα μας ταιριαζουν κι αλλα οχι.
Αυτο που δεν αμφισβιτηται ειναι η απλοτητα και η ευχρηστια στα προιοντα της apple.
Το οτι υπαρχουν κι αλλες λυσεις, προφανως και μαλιστα πολυ καλες.

Δεν φτανουν ακομη ομως την apple σ αυτο το τομεα... σε αλλους ναι, την εχουν ξεπερασει κιολας.

Last edited:
Παρών! Πρωην αλφακιας και νυν audακιας!

You Rock Man!!!

Κάτσε να δεις που θα θέλουν να κάνουν και το αμάξι μας μέρος κάποιου οικοσυστήματος …\
Φυσικά προβάδισμα εκεί έχει πάλι μια διαφημιστική εταιρία
Google αυτόματα αυτοκινητάκια αυτο-τετοια

You Rock Man!!!

Κάτσε να δεις που θα θέλουν να κάνουν και το αμάξι μας μέρος κάποιου οικοσυστήματος …\
Φυσικά προβάδισμα εκεί έχει πάλι μια διαφημιστική εταιρία
Google αυτόματα αυτοκινητάκια αυτο-τετοια

Φίλος αγόρασε το ipod καλώδιο του Audi A3 1800 turbo μπλα μπλα, σύνολο 32000+ χιλιάρικα για 160 άλογα μοτέρ, μικρό, 3θυρο κτλ., ας σταματήσω να γράφω κ να σας πειράζω :flipout: για τις επιλογές σας το 2009 αν θυμάμαι καλά κ παρόλο που του είπαν ότι θα παίζει iphone κτλ., τελικά τσου...μόνο για ipod έκανε κ δεν έβλεπε το iphone 4 του... :BDGBGDB55:

τωρα που ειπαμε γι αμαξια... το iphone 5 παιζει μια χαρα στο car stereo με τον ανταπτορα απο 30pin -> Lightning της Apple.
Εχω επιτελους ψηφιακο ηχο και control απο το τιμονι (στο Android δεν ηταν δυνατον τιποτα απο τα 2).

τωρα που ειπαμε γι αμαξια... το iphone 5 παιζει μια χαρα στο car stereo με τον ανταπτορα απο 30pin -> Lightning της Apple.
Εχω επιτελους ψηφιακο ηχο και control απο το τιμονι (στο Android δεν ηταν δυνατον τιποτα απο τα 2).

τι car stereo?